Labākā atbilde

    1.  2 0

    KEPKE (38) 7 (39830)425173 16 g  

    Lai tā "Emo" iebāž sev sprunguli kur! Metālam un rokam nav topa! Klausies to, kas atspoguļo tevi, tavu dvēseli. Tā nav nekāda popsa, kas skan zem fonogramas un māksligi uzcelta topos, bet gan mūzika, ar dziļu būtību, ko ne katrs spēj izprast.
    Un Metālam labākie gabali ir tie vecākie no 90-tajiem.

Atbildes

    1.  0 0

    BOMBONG 3 (667)58 16 g  

    "VILCĒJAS" :D

    1.  0 0

    norinja 6 (7167)138 16 g  

    ......:D:D piekritu KEPKEI.....

    1.  0 0

    just_like_you 3 (887)15 16 g  

    īsti nezinu jo nefanoju par metālu. internetā taču visu var atrast. :)

Līdzīgie jautājumi

  • Em miiliishi plzz izpaliidzat : Kur veel maizi izmanto eedienu gatavoshanaaa? Zinaat kaadu saitu - kur k-kas par sho ten
    Biezpiena sacepums no maizes

    Sastāvdaļas:
    Maizes klaips
    500g biezpiena
    3 olas
    150-200g cukura
    nepilna glāze piena
    pēc garšas apelsīna vai citrona miziņa, rozīnes ai aprikozes.    

    Pagatavošana:

    MAizes klaipam nogriež garozas un mīkstumu sagrīež plānās šķēlēs.Pildījumam ņem biezpienu, ko saputo ar olām, cukuruun pienu.Un pievieno pēc garšas garšvielas.

    Pannā ieklāj cepamo papīru. Divas baltmaizes šķēlītes savieno ar biezpiena pildījumu un noliek uz pannas perpendikulāri dibenam. Katru nākamo šķēli apziež ar biezpiena masu un piespiež pie iepriekšējās šķēles, kamēr izveidojas rinda visā pannas platumā. Atlikušo biezpiena masu uzliek virs maizes šķēlītēm un nolīdzina. Virsū uzliek maza svieste piciņas un pārkaisa ar kanēli. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.

    Sāļā torte no maizes

    Tortes izgatavošanai var izmantot gan
    rupjmaizi, gan baltmaizi, atkarībā no tā, kas pašam
    labāk garšo (garoziņas nogriež nost).
    Aknu krēms - ap.200-300 gr. aknu desas (var ņemt
    arī aknu pastēti - ne pikanto), 150 gr mājas siera
    (ar zaļumiem), 100 gr skāba krējuma, pipari, 3 tējk.
    galda mārrutku. Visas sastāvdaļas sajauc, ja krēms
    nav pietiekoši mīksts, pielej nedaudz vārīta ūdens. Šķiņķa krēms - 250 gr kūpināta šķiņķa, 100 gr skāba
    krējuma, 150 gr. mājās siera, 3 tējk. galda sinepju, pipari, citronpipari, var arī sīki sagrieztu marinētu gurķīti. Sastāvdaļas sīki sagriež un sajauc, ļauj ievilkties 15 min.
    Gurķu krēms - paliels svaigs gurķis, neliela ķiploka daiviņa, ap 50 gr. skāba krējuma, citronpipari. Gurķu sarīvē uz rupjās rīves un liek sietā notecēt liekai sulai. Ķiplokus saberž. Visas sastāvdaļas sajauc un atstāj ievilkties uz 15 min.
    Maizes kārtu mitrināšanai ņem ar ūdeni atšķaidītu citronu sulu.
    Rotāšanai - saldais krējums +sāls + citronpipari, rīvēts siers, zaļumi. Torti kārto formā. Klāj pirmo maizes kārtu, to mitrina, tad pirmo krēmu un tā kamēr beidzas produkti. Pēdējai jābūt maizes kārtai.
    Nav vēlams veidot pārāk augstu. Ieliek ledusskapī uz 2-3 stundām ar nelielu slogu (maizes dēlītis, šķīvis), pirms pasniegšanas rotā.
  • Kaadas, interesantas speeles juus zinaat??
    Visvienkāršākās paslēpes vai banālā pudeles griešana, un pat kārtis, attiecīgi pareizajā kolektīvā var būt pietiekami interesantas....
  • KADAS AARZEMJU BROKASTIS JUMS LABAAK PATIIK UN KAADAS JUUS ZINAAT?
    man pietiek ar topmazii.
  • Vai atceries kaadas muuzikas/grupas/ izpildiitaja fans biji tiinja gados? Un ko klausies shobriid? :)
    Es nekad neesmu bijusi kaut kādas grupas vai izpildītāja fane. Varbūt tāpēc, ka mums bija tāds radioaparāts, kurā nevarēja ielikt kasetes. Tad, kad man uzdāvināja normālu radio, neviens man kasetes arī nepirka, tā nu es klausījos to, ko atskaņoja radiostacijas. Tāpēc tagad man īstenībā ir pilnīgi vienalga ko klausīties. varbūt nedaudz vairāk roku un ko smagāku, taču nesmādēju arī ko citu.
  • kam jums vajadziiga automasiina?????
    kur pamīlēties
  • vai sirdsapzinja tieshaam vajadziiga, kapeec???
    atieciigajaas vietaas un momentos jaa-->> bet ir briizzi kad sirdsapzinja ir lieka..
  • kapeec lidotaajam-kamikadzei ir vajadziiga kivere????
    :D prikola lai iskatas blatnaaks :DD
  • Maizi lietojat uzturaa?pie kaada eediena jums vajadziiga maize?
    Gandriiz pie visa, pat pie ceptiem kartupeljiem, iznjemot slado eedienu pie taa gan nelietiju maizi...


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system