Labākā atbilde

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81052)4622 13 g  

    Man Tev ieteikums, ja tītars ir, kā saki, sauss, paņem termisko plēves maisu, kass paredzēts spešal priekš cepšanas cepeškrāsnī, tikai līdzi nākošo savilcēju vietā izmantoju mezglu - tas ir hermētiskāks (venkārši -kā veikalos maisiņus sien), tikai tādā gadījumā maiss ir jānogriež ka'dus apm 20 sm garāks (nav liela skāde). Tītaram, kā jau Vasabi minēja, var salikt vis kaut ko - tsk melnās plūmes kaltētas, ūdenī gan drusku jāatplaucē, kādu ābolu, drusku ananasa, piparu maisījumu, lauru lapiņu, var majopnēzi, var cūkas speķa šķēlītes - ko vien Tava fantāzija (saprāta robežās) un pieredze dod ārā! Aizsienam galu ciet, ja maiss tomer izrādījās par mazu, tad savelkam ar to līdzi doto savilcēju. Apkārt tam zweram var salikt kartupelīšus, burkānus, lai sautējas kopā un dod sulu, noteikti SĪPOLI un ĶIPLOKS, vienu maziņo dinamīt :D piperpākstiņu un , ja vien garšo, var arī kādu saldo papriku (tikai nepaŗtrako ar paŗāk lielu "kokteili  -viens otru sagraus vei beigās sanāks reaktībais, galīgi neizprotamais maisījums - visu saprāta robežās un kombinācijā. Uz 99,9% garantēju, ka būs sulīgs, jo ūdens, sulas, tauciņi ņemas pa iekšu, praktiski ārā netiek - temperatūra, domāju, ap 180-200grC, laiks - to skaties vizuāli pēc nokrāsa un atkarīgs no tā, cik resns, vecs titars, kā sagriezts. Iespējams, ka stunda būs pietiekoši.
    Nianse - necel parāk augstu pie augšējiem sildelementiem (to t-ra var būt vairāki simti grC, lai maisā, tam piepūšoties,  neizkarsē caurumu, tad viss kaifs izskries laukā. :)

Atbildes

    1.  0 0

    vasabi3 1 (163)3 13 g  

    da tur tak i gatavot nau ko sabaz dibena visko un pliti iebas

    1.  0 0

    marcis-m (38) 7 (39249)31793 13 g  

    Reiz taisīju kopā ar Mārtiņu Rītiņu (viņš arī ir suņumīlis) tītaru tēva jubilejai, bet nekādu sausumu nemanīju

    Es DrDestroy   parasti mnepatīku, bet ceru, ka šoreiz viņš domās savādāk

    DrDestroy  

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system