Atbildes

    1.  0 0

    giena (45) 3 (807)17 9 g  

    kadreiz variju pienu ar cukuru, bet to konsistenci un daudzumu neatceros, japrasa vecakiem cilvekiem..

    1.  0 0

    afro_diite 4 (1668)36 9 g  

    ne vienu ne otru. lapak tomatu ar sali :)

    1.  0 0

    evucytis 2 (412)7 9 g  

    ielej litru piena un litru cukura pavāra uz lēnas uguns kādas 2 stundiņas un tad būs tāda lipīga konča:)

Līdzīgie jautājumi

  • Kas ir tas, ko Tev vislabāk izdodas pagatavot?
    mmm...nu visiem draugiem garšo sušī, ko taisu...
    Un par lazanju man teica, ka tā esot labākā, kādu ir nācies ēst... Tas bija patīkami...
    Par pārējiem nekādas īpašās atsauksmes nav dzirdēts jo 'tie tādi parasti ēdieni, kā zupiņa, sacepumi un omletes...
  • ko vislabāk pagatavot no auzu pārslām?
    karamelizēt - cepināt uz pannas un apkausēt ar cukuru, un tad tādas viņas var ēst kopā ar biezpiena krēmu un vēl klāt var ķīseli vai kaut ko tamlīdzīgu....
    standarta variants - auzu pārslu putra ar piedevām, kuras pats pēc savas gaumes ar izvēlēties...
  • ai nu kapēc tik slinki atbildat uz jautājumien ?????? nu nu nu labi dabusiet konfekti par labu atbildi !!!!
    Galīgi garām.Saldumi nepatīk.Piedāvā ko citu.......varbūt iekārdināsi.....
  • Vai jums patīk Goti?
    Samērā interesants stils, :P Virsū neskrien tāpēc  nav arī nekādu pretendziju!  
  • Kto takie goti ?
    люди которые одеваются во всё черное и мажут лицо углём... короче в натуре на чертей смахивают :D
  • Cik pupu ir gotiņai.?
    nezinu...peec darba aizieshu uz pljavu un paskaitiishu :D:D:D:D: tad arii tev pateikshu :D:D:D::D
  • mak kads varit gotiņu.....?
    Nekas nav vieglāk, tikai jāatrod iebiezināto pienu diezgan lielā kvantumā...pārējais ir tehnikas problēma un garšas izjūtas...un kāds katls, kur visu to vārītu...

    recepte:
    Ņemam katliņu, ielejam ūdeni un ieliekam ūdenī neatvērtu iebiezinātā piena bundžiņu. Liekam katliņu uz gāzes plīts vai kāda nu kuram tā sildamierīce ir un pēc uzvārīšanās vāram 2 (labāk pat 3) stundas uz lēnas uguns, palaikam uzmanot, vai nav iztvaikojis ūdens, nepieciešamības gadījumā papildinot tā, lai ūdens nosegtu bundžiņu. Pēc vārīšanas bundžiņu atdzesē (ieliekot aukstā ūdenī - neatvērtu).
  • Kas dārgāks: puskilograms 2 latnieku (gotiņu) vai kilograms 1 latnieku (lasīšu)?
    mm,  labs jautajums.. ja tieši spēsi salasīt tad arī man pateiksi:)
  • Ko pagatavot?
    Visu un daudz -))
    Kepčello tu teici ka tevis nebūs 3 dienas =/
    nah, tu agrāk atgriezies?
    ***
    Tu pa grāvjiem brienot pauteles savas neapsaldēji? =D

    Pievienoja:
    Ar balerīnu klubiņu biji mežos vai?
  • Ko tu māki pagatavot no papīra?
    vis kaut ko, man mājās ir origami grāmata un kad brīvs laiks, tad var kaut ko interesantu uzmeistarot


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Ramblers Top100 Top.LV PULS.LV Professional rating system