Labākā atbilde

Atbildes

    1.  5 0

    weronika800 6 (18518)3512 10 g  

    ir tāds tvaicējamais katls

    1.  4 0

    DrDestroy 7 (81052)4622 10 g  

    Ir! Stundu paturēt sērskābes un slāpekļskābes maisījumā.
    Bet vispār zivs nav cūka un tās lietošana uzturā ir PROCESS!  
    Sīkās parasti maļ teftelīšos/kotletēs.
    Lielās, ja tik tiešām.. traucē... var ar asu nazi "atasakot", bet tas atkarīgs no sugas.
    Līdaka ļoti labi sanāk pildīta.
    Atceros, mamma ļoti, ļoti sen lielu breksi sagrieza gabalos, ar ķiplokiem, sīpoliem, minimāli etiķis, sāls, pipari, ļauj stundu iemarinēties "pīlē"un cepeškrāsnī, kamēr brūna kraukšķīga garoziņa. Mēli var norīt. Sīkās asakas bija vienkārši "izkusušas". Centrālais rāmis, protams, paliek, bet ar to nav problēmu.
    Savus amūrus apslānīji, vai!?  

    1.  3 0

    Odium77 7 (43716)3413 10 g  

    nav tāda iespēja. vienīgais, var mēģināt vārīt ļoti ilgi, kamēr viss izšķīst.

    1.  2 0

    Rigas puika (33) 6 (13188)525127 10 g  

    ...ķidāt vien, +Odium: vārīt. Vairs ar nezinu.

    1.  2 0

    willx (59) 6 (17301)3715 10 g  

    labākā zivs ir desa (joks)
    izvēlies zivi kurai mazāk asaku piemēra: nēģis, forele, lasis utt.

    1.  2 0

    predator1989 7 (22475)41046 10 g  

      pizģecs ne,pagatavo un pazūd vai ne.
    nu zini,nav te nekās brīnumu lauks,kad tur viss pazudīs.
    ja nevar paciest asakas,tad nav ko ēst vispār zivis kā tādas.
    un diezvai vārīts izšķīdinās asakas.  

Līdzīgie jautājumi

  • Gribu pagatavot ceptas ribiņas. Varbūt kaut kas zin gardu recepti?
    Ceptas cūkgaļas ribiņas recepte -  http://kapagatavot.lv/receptes/ceptas-cukgalas-ribinas-recepte

    Lai ēdiens izdotos sulīgs un mīksts, parasti ribiņas iepriekš  novāra.
  • Как переводится "Nē asakas" и что это означает?
    Ne spalvas -  желают охотникам.
    Ne asakas -  желают рыбакам.
    Эквивалент русскому  "Ни хвоста, ни чешуи"
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Šodien būs zivis vai tomēr nebūs?
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....
  • cik ir zivis jura?
    Cik zvaigžņu debesīs.
  • Tu pats esi vairaak seene vai zivis?
    peldosha seene...:D
    mm... man labaak garsho seenes, bet zivbis ar ir oke...:D
  • vai zivis var justies izslāpušas?
    jaa ja tas dziivo akvarija kurs ir pildiits ar alinu!!!!


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system