Līdzīgie jautājumi
- kam dodat priekshroku?plikaam sievieteem ar labu humora izjuutu.....(resnules ejiet prom un neapvainojaties)
- Kadam alkoholam dodat priekshroku??? :)viskijs. reizēm rums. Vasarā arī alus.
- Kaadaam meebeleem Juus dodat priekshroku??man tīk baroka laika mēbeles (antīkās), arī kkas no Luija XIV..
bet no modernā visvairāk stikla un metāla konstrukcijas.... - kadam muzikas zhanram jus dodat priekshroku un klausaties ?trance, dance, house, electro
- Kam Juus dodat priekshroku peerkot tehniku. Cenai vai kvalitaatei??abiem!!! parasti njemu labas firmas preces!!! ja ir leetaaks tad tas ir tieshi pluss...
- dodat priekshroku gazeetajiem dzeerieniem vai negazeetajiem un sulam u.c.?Negāzētu. Ķīmijas skolotāja teica, ka gāzētais ūdens neesot veselīgs kauliem (laikam bija tā, ka CO2 reaģē ar minerāliem, kas ir kaulos).
- Kādām mashīnām dodat priekshroku - ar automātisko wai manuālo ātrumkārbu? manuālā. Cita jušana. Pilsētā (Rīgā) gan automāts ir ērtāks štoperos sēžot.
- kaadam viinam juus dodat priekshroku? sarkanm/baltam sausam/saldam? Atkarībā, pie kā. Vispār es necenšos pieturēties sabiedrības pieņemtajem standartiem, bet ir zināmas un būtībā pašsaprotamas lietas, izejot no garšas/smaržas aspektiem.
Ļoti garšo Somijas dzērveņu vīns, fantasisks ir "Букет Молдавии", taču arī padomijas laikos tas bija grūti saganāms. Tagad tirgus piegāzts ar kindzamaruļļiem, hvančkarām, čīliešu brūķējumiem, bet man tie skābuļi neiespārda - neesmu tāds spečuks, moš, ja pārgriezis bolenes čmakstinātu pusstundu, špļaudams, uzēdot sieru un muti skalojot ar ūdeni kaut ko tur "uzķertu", bet nu... pie zivs, gaļas ēdieniem, sieriem nav ne vainas.
p.s. nesen biju ciemos , degustējām mājas zemeņu un aveņu vīnus - fantastika! Galvenais, nekādu duļķu, rubīna dzidrums! - kapeec dodat ceriibu citam ja miilat veel to kas nesen aizgaajislai aizmirstu ieprieksseejo..
un turpinaatu savu dziivi taalaak - Kam jūs dotu priekšroku kafijai vai tējai ? Kāda ?mm... garshiigai tejinjai.... :)) kafija - peee... :PP