Ответы

    1.  0 0

    pruljnij 1 (231)2 9 лет  

    o4enj vkusnaja eda ,scitajetsja cto eje edjat tokma japonci ,hotja oni sushi ne o4enj ljubjat :)

    1.  0 0

    POSIX 5 (4278)22257 9 лет  

    Дорого , но вкусно , но можно и самому сделать =)

    1.  0 0

    MaraSalvatrucha (30) 6 (6977)3920 9 лет  

    Ljublju toka Philadelfiju =]

    vot oni =]¬

    1.  0 0

    kaupervoo 2 (489)15 9 лет  

    JA MOZET EL, V KITAJSKIJ RESTORAN HODIL TAV VSJAKIH RZNIH SUHI MUSI POEL:)

    1.  0 0

    Bumblebee (30) 6 (7092)2310 9 лет  

    мммм....вкусненько было...:)

    1.  0 0

    Aglaja 6 (13662)334111 9 лет  

    Я. Долго плевалась. Но теперь хочу снова попробовать.

Похожие вопросы

  • Kto uzhe proboval kupaca na more?
    Я летом пробывал,вроде нормально :))
  • Kto proboval 4aj so vkusom siroj zemli? :P
    может я и пробовала... но вот вкуса сырой земли не знаю, поэтому и не поняла, что это был лн...=)
  • Kto to proboval koks? podelitesj vpechatleniem?
    Тема просто супер! 10х лучше чем белый!
  • Kto proboval viagru? Dejstviteljno li ona takaja 4udodejstvennaja?
    Nu Tebe ja dumaju ona vrjatli pomozhet :)
  • Kto-nibutj proboval gorja4ij kofe so ljdom?nu kak?
    С мороженым вкуснее! :)
  • Нрпвиться ли вам Sushi?
    Да :) но только одни нашла которые действительно вкусные
  • tew garsho sushi?
    Jāā...
  • vashi ljubimie sushi?
    Kolifornija! obozaju su6i s ikroj letu4ej ribi!
  • Gde v Rige samije vkusnije sushi maki?
    суши маки?... а, сушёные маки! ну... в Риге не знаю, но помню, что за Олайне целые полянки росли... пособирай там, посуши...
  • Gatavojam sushi... kursh zina kaa pagatavot???
    Suši ar lasi un gurķi.
    Nepieciešamās sastāvdaļas:
    ·        0.5 kg suši rīsu
    ·        Apm. 0.75 l ūdens
    ·        Sušī lapas
    ·        Suši ingvers
    ·        Vasabi pasta
    ·        Rīsu etiķis (vai gatavā piedeva  „Kikkoman Seasoning for Sushi” – apm. 6. ēdamkarotes)
    ·        Japāņu Sojas mērce (ieteicams Kikkoman)
    ·        Cukurs, sāls (Ja izmanto gatavo piedevu, tad cukuru un sāli nav nepieciešams pievienot)
    ·        Svaigs lasis
    ·        Svaigs gurķis
    Pagatavošanai:
    ·        Speciāls bambusa paklājiņš suši ruļļa satīšanai
    Solis nr.1                                    
    Jāizvēlas speciālie īsgraudainie suši rīsi un pirms vārīšanas tie vairākas reizes jānoskalo, (lai atbrīvotos no talka pulvera), un jānotecina 30-40 minūtes caurdurī. Rīsus un ūdeni ielej katlā un atstāj (30 minūtes ) nostāvēties. Visu vāra uz lēnas uguns 15 minūtes, tad izslēdz karstuma avotu un atstāj 5 minūtes sutināties.
    ATCERIES!!! Vārīšanas procesā rīsus nedrīkst maisīt!
    Solis nr.2
    Izvārītos rīsus ieber lielas virsmas traukā un atdzesē. Tikmēr atsevišķā traukā sajauc rīsu etiķi, cukuru un sāli, tad ar to rīsus vienmērīgi aplej un samaisa . Ērtāk izmantot jau gatavo rīsu etiķi un garšvielu maisījumu Kikkoman Seasoning for Sushi, jo tajā jau visas sastāvdaļas jau sajauktas nepieciešamajos daudzumos.
    Pa to laiku sagriež gurķi šaurās, garās šķēlītēs un sagatavot arī lasi.
    Solis nr.3
    Lai gatavotu tievās suši ruletītes, nori lapas gareniski var pārgriezt uz pusēm.  Uz bambusa paklājiņa to novieto ar spīdīgo pusi uz leju un paņem saujiņu rīsu, ko rūpīgi vienmērīgā kārtā  izklāj uz suši lapas, atstājot kādus 10cm nenoklātu. Ar pirkstu izveido rieviņu.
    Solis nr.4
    Gaumes jautājums, bet rīsus nelielā daudzumā var apziest ar vasabi.
    Starpcitu, vasabi ir japāņu mārrutki, kas ir izcils C vitamīna avots.
    Solis nr. 5
    Ar vasabi apziestās rīsu kārtas centrā uzliek iepriekš sagatavoto, šauro gurķa šķēlīti un lasi. Tad paceļ uz augšu bambusa paklājiņa malu.
    Ar abu roku pirkstiem satur paklājiņu un pildījumu. Nori lapu un paklājiņu aptin, uzmanot, lai visas sastāvdaļas tiktu cieši saspiestas. Tā turpina pielietojot mazliet vairāk spēka, lai rīsi cieši saliptu.
    Solis nr.6
    Satīto rullīti iztin no bambusa paklājiņa un novieto uz virtuves dēlīša.
    Solis nr. 7
    Ruletīti sagriež vienādos gabaliņos un klāt pasniedz ingveru uz atsevišķa trauka.
    Un, protams, ar sojas mērci, kurā var izšķīdināt mazliet vasabi

    Ingveru var lietot garšas kārpiņu attīrīšanai gadījumā, ja tiek ēsti dažādu veidu suši  

    Labu apetīti!              

Рейтинг@Mail.ru Ramblers Top100 Top.LV PULS.LV Professional rating system