Labākā atbilde
-
1 0
DrDestroy 7 (81052)4622 13 g
Jebkāda - galvenais - pagatavošana.
Vot, vienīgais, aitas, kazas/āža gaļas specifiskais aromāts ne īpaši.
Reiz gan mana dienesta biedra tētis, ari vecs armijnieks (dienējis Saulainajā Āzijā), uztaisīja šašliciņu no pašu audzēta jēra - kaut fantastisks. Vai nu speciāla marināde vai tamdēl, ka jauns jērs. Bet bija super!
Atbildes
-
-
0 0
fixaa 6 (7283)2932 13 g
Pirmajā vietā noteikti zivis (izņemot nēģus).
Vēl ņammīga ir vistas, cūkas (no cūkas gaļas sanāk vislabākās karbonādes, kraukšķīgi sulīgas) un liellopa gaļa, ja ir pareizi pagatavota un labas kvalitātes.
Uz "eksotiskākām" gaļām kaut kā nevelk (piemēram, jērs, aita, tītars, varžu kājiņas, gliemeži utt.) -
-
0 0
romis_eseris 1 (157)3 13 g
Kas var būt labāks par zivīm? Nepaliek resns un Penis arī spīd no fosfōra...
-
-
0 0
Nikolaa 5 (3274)37 13 g
Fui - ja tu šitā sāc ar līķīšiem, tad man pat gribās teikt, ka nekas negaršo
Bet tā -> gaļa man ir obligāts ēdiens, bez kā mans organisms normāli nemaz nefunkcionētu.
Cūku, vai liellopa - lielas atšķirības nav. Galvenais ka garšīgi pagatavota. Vienīgi trekna gaļa ne īpaši.
Nesmādēju arī meža gaļu, lai gan tā ir daudz "smagāka" par cūku vai liellopu. -