Atbildes

    1.  1 0

    Fischerspooner 6 (7924)1715 8 mēn  

    Cik man zináms nevar, tu vari deaktivizét savu akauntu, tas nebús publiski pieejams, visam kas ir saistíts ar tevi vairs nav pieejas, bet tu joprojām vari ielogities un tik līdz tu to izdari tavs akaunts atkal ir aktīvs un viss ko Feisbuks par tevi zina atkal ir pieejams

    1.  0 0

    predator1989 7 (23161)4627 8 mēn  

    Nu protams ka var, es ar esmu dzēsies ārā...
    nekad to vietu neesmu uzskatijis par jēdzīgu...

    https://www.youtube.com/watch?v=-qUlr5vtM0s

    tur kur rāda par to arhīvu tur nav ko ņemt ja nevajag saglabāt visus tos savus profila dokumentus.
    vnk jāņem tie setingi kā rāda video, security, tad deactivate......
    atzīmē iemeslu kapēc izdzēsies
    ieraksti to profila paroli un izdzēs.

    1.  0 0

    GucciR 6 (12183)4620 8 mēn  

    Tur taču ir iespēja izdzēsties. :D
    Bet pat izdzēšoties, visa tava izliktā informācija viņu serveros paliek

Līdzīgie jautājumi


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system