Atbildes

    1.  1 0

    busjkina (33) 6 (5468)126 9 g  

    Nu nav vinja ne garshiiga ne negarshiiga... bez garshas vinja ir un tagad pardodas kapsulinjas kuras tu norij un nejuti ne garshu nekaa,, un tas ir veseliigi...

    1.  0 0

    misshela 5 (3505)138 9 g  

    negarsho :(

    1.  0 0

    sirsninja23 (33) 6 (9161)2315 9 g  

    taadas lietas nelietoju...man zivis negarsho....

    1.  0 0

    iewish 6 (5420)137 9 g  

    Neesmu meegjinaajusi.. - :D::D

    1.  0 0

    Gichy (28) 5 (4807)1415 9 g  

    īpaši jau negaršo, bet lietoju, jo vajag.

    1.  0 0

    CrazyEs 1 (217)2 9 g  

    Nelietoju, bet zinu, ka man taa negarsho...vispaar zivis un zivju produkti negarsho, bet tas taa. :)

    1.  0 0

    melsejs 6 (6063)2822 9 g  

    ...gan jau negaršo nevienam, bet ja vajag tad jālieto.

    1.  0 0

    iive 7 (41980)2512 9 g  

    man garsho zivis elljaa...:D nekas pretiigs tas nav, bet neteiktu arii ka esmu par to sajuusmaa...:)
    nelietoju...citi gan...lieto...:D

    1.  0 0

    vijolite24 (57) 6 (7958)239 9 g  

    nelietoju bet tadat jau ir kapsulu veidā un nav tik problemātiski

    1.  0 0

    Lexus24 (35) 6 (6124)1413 9 g  

    Negarso un nekad neesmu lietojusi.

    1.  0 0

    laima1000 (26) 6 (15165)3316 9 g  

    ir pieraadiits ka vinja ir slikta
    nekad neesmu lietojusi

    1.  0 0

    burviite 3 (840)24 9 g  

    Tai nav jāgaršo un vēl jo vairāk tagad var iegādāties zivju eļļu kapsulās, kuras litošanā ir ārkārtīgi vienkāršas, jā lietoju, jo tas ir veselīgi, starp visu kaitīgo, vajag tač šo to veselīgu ar sadarīt, vaine? :)

Līdzīgie jautājumi

  • Uzturā lietojiet zivis vai zivju izcelsmes produktus? Kādus? Kā pagatavojiet?

    Yeep...
    Vilielākajā cieņā lasis, žāvēta bute un marinēta siļķe
    beet ēdu jebkuras citas zivis arī...Foreles,krabju nūjiņas,utt....
    Ēdu gan svaigā veidā,gan zupās,gan uz maizītēm,ceptas,žāvētas,marinētas,grillētas,kotletes...
    kādas nu vien konkrētajā mirklī prasās:);)
  • Zivju pirkstiņi - jā, vai tomēr labāk nē?
    jaaa, tikai neparforseejot ar devaam!
  • Zivju pirkstiņi
    fui... labāk tad noķert īstu zivi (zivju tīrīšana nesagādā problēmas...:DDD) iemarinēt to un uzcept grillā, vismaz zin no kurienes zivs ir nākusi un garsho ar labāk....
  • Kaads dzer zivju elju ?
    Jā, es dzeru zivju eļļu kopā ar E vitamīnu.
  • Kā domājat, cik ilgi cilvēks varētu nodzīvot lietojot TIKAI gaļas, zivju produktus?
    ne nevar. Jus dargie aizmirsat ka bez šūnaudiem cilveks var izdzivot tikai2-3 nedeļas.
    Azijas valstis agrak bija tads navessods - cilvekam deva est tikai gaļu un pec 30 dienam tas šausmogos mokos mira.
    ta ka tā
  • nu tad klājiet vaļā, kaadu OS lietojiet?
  • Kaada sanaaks zupa ja izvaariis naarinju, zivju zupa vai galjas zupa?
    Pusnāriņu var ēst cilvēkēdāji, pusnāriņu - kaķi
  • Jus bieži lietojiet sava uztura bananus
    Nē, īpaši bieži nelietoju uzturā banānus. Varu piedāvāt dažas receptes.

    Banānu un ābolu salāti:
    5 banāni,
    3 āboli,
    1 citrons,
    2 ēdamkarotes cukura,
    1/2-3/4 glāzes salda krējuma,
    1 ēdamkarote saberztu valriekstu.
    Ābolus sarīvē uz dārzeņu rīves, banānus nomizo un sagriež gabaliņos, notīrītus apelsīnus sadala daiviņās, katru no tām sagriež 3-4 gabaliņos. Liek traukā jauktā kārtībā, pārlej ar mērci. Mērcei sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru un citrona sulu, pieliek saldo krējumu (var saputot). Pārkaisa ar riekstiem.

    Banānu šarlote
    3 banāni,
    4 olas,
    4 ēd.k. cukura
    4 ēd.k. milti "Hercogs"
    papildus var pievienot nedaudz vaniļa cukura un kakao nūjiņas
    Sagriež banānus, olu sakuļ kopā ar cukuru (un vaniļa cukuru) līdz izveidojas bieza "pufīga" masa. Tad iesijā miltus un viegli samaisa (var pievienot kakao nūjiņas un samaisīt) un tad pievieno sagrieztos banānus un liek cepeškrāsnī cepties.

    Banānu pudiņš:
    5 ēdamkarotes sviesta
    5 ēdamkarotes cukura
    2 olas
    4 banāni
    1 ēdamkarote citronu sulas
    1 glāze rīvmaizes
    2 glāze ananāsu sulas
    sviests
    Sakuļ sviestu, cukuru, olu dzeltenumus. Nolobītus banānus saspaida, pielej citronu sulu, sajauc ar olu dzeltenumiem. Maisot, pielej ananasu sulu, pieber rīvmaizi. Sakuļ olu baltumus ar cukuru, iecilā kopējā masā. Visu liek ar sviestu ieziestā formā un cep 40 min. vidējā karstumā. Pasniedz ar sakanvīnu.
  • Cik bieži lietojiet sinepju plaksterus
    kādreiz bērnībā lietoju diezgan bieži (kad saslimu), vecāki piespieda...nepatika tikai tas, ka nost nevarēja dabūt...sāpīgs process...:DDD
  • Lietojiet uzturā vājpienu?
    vājpiena produkti tas pats kas gumijas sieviete vai bezalkaholiskais alus..


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Ramblers Top100 Top.LV PULS.LV Professional rating system