Atbildes

    1.  0 0

    Sinty 6 (7478)2511 9 g  

    pirms spraud uz iesmiem,pawaaljaa pa zemi, tas piedos iipashu kraukshkiigumu

    1.  0 0

    boq 4 (1155)37 9 g  

    sakuma vinju uzcep! ')

    1.  0 0

    normys 5 (3759)124 9 g  

    pajautā manai mammai. Viņai sanāk vienkārši lielisks.

    1.  0 0

    amim 5 (3571)26 9 g  

    ja loti garsiigak tevi reaalis,,,,

    1.  0 0

    godigais 2 (361)4 9 g  

    ciploks un sinepe un sasliks bus gatavs garsigs

    1.  0 0

    Lucija (57) 5 (2579)126 9 g  

    Taisi ar citronu un pameklē tirgū speciālos garšaugus.Tā dara speci.Es neesmu šašliku fane :) vairāk nezinu.Ā beigās aplaista ar alu vēl ir dzirdēts.

    1.  0 0

    vijolite24 (57) 6 (7958)239 9 g  

    izvelas bekona gaļu,bet ne vecu lopu .vajag daudz dillu un sīpolus,un es lieku citronskābi,cukuru.piparus dažādus un pavism nedaudz etiki-bet nekādā gadījumā marinādi.gala pati atsulojas un liek zem sloga-uz 24stundām.šašliki ir ļoti aromatiski,garšīgi un nav sīksti.labu apetīti.

    1.  0 0

    mr_Cartoon 4 (1535)25 9 g  

    nopeerc veikalaa-ietaupiisi laiku, un buus loti garsiigi!!!

    1.  0 0

    lienerey 1 (133)1 9 g  

    noperc jau gatavu!!!! :)

Līdzīgie jautājumi


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system