Labākā atbilde

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 16 g  

    Ja zinu, ka risks attaisnosies, tad jā.

Atbildes

    1.  0 0

    agneseTev (52) 7 (33013)4514 16 g  

    Jā, bet visu ļoti spēcīgi pārdomājot un nodrošinoties ar spilventiņiem, ja nu kas!? Kas neriskē, tas nedzer šampānieti!!!:))

Līdzīgie jautājumi

  • Ko jūs redzat ielūkojoties spogulī?
    Pievilcīgu, nobriedušu sievieti, kas ar gadiem kļūst foršāka:)).
  • Kādēļ bieži vien rīkojoties "kā pašam labāk" mēs aizmirstam to cik ļoti sāpinam to otru?
    Tajā brīdī savu lomu nospēlē egoisms...

    Reizēm protams sāpināšana ir neapzināta, bet tad, kad sāpinām apzināti, tad tomēr vairāk domājam par savu labumu, jo sevi mīlam vairāk kā otru...
  • Vai Tev patīk riskēt...? :)
    Patikt jau patīk, bet riskēju ļoti reti  
  • Esi riskējis?
      Tikko sāki staigāt tā Tu zāli jau pagaršoji un atzini to par "PĒĒĒ", bet tikai esi aizmirsis:::))))
  • Nu vai riskēt ar džinsu krāsošanu( sk. iekšā)?
    Labāk, bļodā, jo pēc tam jaunu krāsu un džinus nopirkt lētāk, nekā jaunu veļas mašīnu :)
  • Vai tev patīk riskēt mīlas lietās?
    Man patīk riskēt mīlestības labad, bet ne tajā, ko tā iever.
  • Vai ir vērts riskēt vai palikt nulles pozīcijā?
    Tomēr labāk paļauties uz racionālo prātu. Sirds, ta sirds, bet atkal - dzīvosi trūkumā, jā, darbs patiks, bet kam tas viss. Tas tāds koks ar diviem galiem.Uz sitienu tā nevar pateikt, bet mans ieteikums - paņem lapu un mēn. laikā uzraksti visus ''par'' un ''pret'' tad vismaz ko redzēsi.
  • Kapēc cilvēki baidās riskēt??
    tāpēc, ka neredz riska segumu, t.i., īsti neapzinās ko var pazaudet vai iegūt...

    man ir nācies šad un tad iziet uz pilnu risku (apzinoties, ka vai nu zaudešu visu, vai arī iegūšu velamo) - bet par laimi rezultatā esmu bijusi ieguvēja ....

    personīgi es uz pilnu risku vienkārši tā pat neizeju - jābūt ļoti lielam pamatojumam lai es riskētu ar kaut ko
  • Risk blagorodnoe delo?
    Кто не рискует- тот не пьёт шампанское! :)
  • Riskēšu jautāt.. :) Kāds zin kā pareizi pagatavot suši?? :)
    Sastāvdaļas:

       1. 250 g suši rīsi
       2. 3 ēdamk. rīsu etiķis
       3. ūdenszāļu lapas (paredzētas suši ietīšanai)
       4. wasabi pasta
       5. marinēts ingvers
       6. PILDĪJUMAM: svaigs lasis un gurķis vai avokado (garneles, krabju nūjiņas vai citas pildījumam jūsuprāt piemērotas sastāvdaļas)(sastāvdaļas var arī kombinēt pa divām un vairāk piemēram krabju nūjiņas + gurķis)
       7. Suši pagatavošanai būtu ieteicams bambusa paklājiņš kas tāpat kā pārējās suši pagatavošanas sastāvdaļas ir nopērkams jebkura lielveika pārtikas nodaļā kur būs japāņu ēdienu sastāvdaļas.

    Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

    Suši rīsus ber katlā noslogo un vāra līdz ūdens ir tajos iesūcies. Pievieno rīsu etiķi un kārtīgi samaisa.Turēt rīsus siltumā neļaujot tiem atdzist!

    Lasi, gurķi vai citas pildījumam paredzētās sastāvdaļas sagriež garenās sloksnītēs apmēram īkšķa resnumā.

    Uz bambusa paklājiņa izklāj ūdenszāļu lapu un klāj uz tās siltus rīsus visā lapas platumā ar pirkstiem tos stingri piespiežot plānā vienmērīgā kārtiņā (5mm) un atsājot brīvus vien lapas augšējo daļu 1cm un apakšējo daļu ap 3cm.Lai būtu vieglāk klāt pirkstus ik pa brīdim var pamērkt ūdenī.

    Lapas apakšējā - brīvajā daļā ievieto lasi iepriekš to noziežot ar wasabi, var pievienot arī sāli un no apakšas ar paklājņa palīdzību sāk tīt rullīti. Gurķi var likt tieši lasim blakus jeb arī pievienot mazliet palocot suši rullīti uz priekšu veidojot intersantāku suši kārtojumu.
    pašās beigās lai nostiprinātu brīvi palikušo augšmalu pie pārjejā rullīša to vienkārši jāsaslapina. Rullītis jātin ļloti stingri un vienmērīgi lai rīsi tiktu stingri saspiesti un griežot nesāktu izjukt.
    Kad rullītis ir satīts to var sagriezt glītos 2cm platos gabaliņos un pasniegt ar wasabi, sojas mērci un marinētu ingveru. *griežot suši pirms katras griešanas reizes ieteicams notīrīt nazi vai vienkkārši iegriezt ar to citrona šķēlītē.


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system