Atbildes
-
2 0
Odium77 7 (43719)3415 14 g
lietoju protams abus. lai uzlabotu garshu. nevaru iedomaaties vaariitus vai ceptus kartupeljus, makaronus utt bez saals, tak nevar ieeest. un saalii ir lietas kas ir vitaali svariigas organismam, tik aizrauties nevar, savaadaak izzhuus. un cikurs arii, teeja bez cukura tak ir gruuti iedzerama, un vispaar garsho saldumi.

-
2 0
DiiDii 7 (31461)31755 14 g
Par sāli nav diži daudz, ko skaidrot.
Cukuru kā tādu reti izmantoju, bet kopumā saldumus gan daudz ēdu - šokolāde, konfektes, bulciņas utt...
-

-
1 0
Letinhs 7 (48143)410106 14 g
lietoju cukuru.. un sāli ar ... domāju ka labāk dzīvot neveselīgi bet tomēr garšīgi un uz visiem 100%

-
1 0
Ievaa15 1 (153)14 14 g
Protams. Katru dienu izmantoju gan sāli, gan cukuru.
Nespēju iedzert pimēram tēju bez cukura, un ēdienu bez sāls... Tad jau nav garša! ;D
-
1 0
willx (60) 6 (17306)3718 14 g
lietoju, bet ar mēru! mērs: iztukšītis :D
sāli lietoju vairāk, kā cukuru...es dievinu saldumus
-
1 0
Ciepanick (45) 6 (14054)3528 14 g
lietoju abus,jo tie pastiprina ēdiena dzēriena garšu.Vispār bez tām lietam negaršo.

-
1 1
KEPKE (40) 7 (39830)427203 14 g
Iedomājies tu veikalā nopērc paciņu tējas, kurās iekšā baltie graudiņi (konservanti) un krāsotāji, tu krējuma plauktā paņem krējumu, kas sastāv nevis no piena, bet augu taukiem, tu gaļas sekcijā pērc gaļu, kura jau no dzimšanas brīža tiek potēta, cehā pēc kaušanas piepūsta ar glicerīnveidīgu šķīdumu un to pašu vēlreiz izdara veikalā, malto gaļu ko nopērc veikalā, arī pēc cepšanas nezaudē savu krāsu un garžo pēc sūdiem.
Tad kā tev liekas, kāda velna pēc, tad nevar lietot vismaz vienīgos dabīgos izrakteņus?
Cukuru lietoju tāpēc, jo savādāk melnā tēja nav dzerama, tie kuri dzer tā saucamo čurūdeni ar tējas piekrāsu tiem tāpat nesaprast.
Sāli lietoju tāpēc, ka vārīti kartupeļi, zupas un viss pārējais garšo pēc sū... un ja tici, ka tas viss ir kaitīgi, tad āfrikā visas antilopes būtu sen jau nosprāgušas.
Starp citu viena pazīstamā zaļi domājošā no zaļās tējas gandrīz līdz gastrītam dadzīvojās!!! Tā ir kad tic reklāmai nevis pārbauītām vērtībām.
-
0 0
zhaks (48) 5 (3521)1518 14 g
nevienu ne otru
vienīgajai lietai sāli - ja uzcep kartowkus vai uzvāru tad sāls jāpieliek savādāk bezgaršīgi
-
0 0
dzhonsons (34) 6 (5248)225 14 g
Izmantoju abus. Laikam jau, lai uzlabotu garšas īpatnības + pieradums.

-
0 0
DrDestroy 7 (81057)4838 14 g
BET PROTAMS!
Lietoju tādēļ, ka ir forši un garšīgi - un lai nesmird tie uz trijniekiem beigušie pētnieki, dietologi , kam smadzenes nevelk vairāk kā uztaisīt kādu ažiotāžu un iegūt nožēlojamu, īslaicīgu slavu - viss tas fuflo - pēdējo desmit gadu laikā atzīts kaitīgs absolūti VISS!
Manējie senču senči lietoja gan sāli, gan cukuru, gan pienu dzēra, gan speķi ēda un visi novilka ap sotaku vai pāri! ALLES!
-
0 0
leilona 4 (2143)23 14 g
Labs jautājums! Supperīgas atbildes! Labi, ka (pagaidām) nav uzradies neviens dietologs!

-
0 0
DaddyGirl (35) 2 (411)5 14 g
lietoju abus.
cukuru tikai melnajai kafijai nu un protams daudz ēdu saldumus.,sali ļoti minimali
-

-
0 0
IamSmoke 4 (2069)29 14 g
Es dievinu sāli, kad runa iet par manis gatavotiem salātiņiem. Nekur citur tā man nav nepieciešama, kā tikai tur. Kaut kāds dīvains man salātfanātisms uz sāli :D Cukuru cenšos lietot arvien mazāk(samazinu pa mazdrusciņam pie tējas tases), bet nu šokolādes te vispār netiek ieskaitītas. Manas mazās brūnās mīlulītes :D

-
0 0
laima1000 (35) 6 (15164)3317 14 g
Lietoju,lai gan nav labi.Dzīvojot pie vecmāmiņas,sāli gandrīz nelietoju,atceros cik no sākuma zupa bez sāls likās negaršīga,bet arlaiku pieradu un domāju,ka sāls tikai nosit visu garšu ēdienam.

-

