Mūsdienīgas ineta love story’s.. - Esmu iemīlējies brāļa draugā līdz ausīm…

Reālas diskusijas un kaislības no čata

Veltīts Lielai Seksa Brālībai.
Love not to live, but live to love.

Lai aizmirstas šaubas,
Lai aizmirstas strīdi,
Lai aizmirstas kļūme un teiciens skarbs!
Par vienu visīsāko iedvesmas brīdi
Ir jāatdod gados sakrautais darbs.
Tu dzimis radīt, neļausi ārdīt,
Ir iedvesmas brīdis!
Būs darbu kalns.
Harijs Heislers

Esmu iemīlējies brāļa draugā līdz ausīm…

Rādīt ziņas diskusijās dilstošā secībā Lappuses: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

1. Fast-boy –Above board! I love my brother friend body and soul. Yes, of course!
Vismaz tādas šobrīd ir mana brāļa (A) un viņa drauga (B) relationship. Pirms trijiem gadiem viņi viens otram bija pirmie BF veselu gadu. Vēlāk B divus gadus dzīvoja pie cita BF. Traģisku apstākļu dēļ viņš palika bez jumta uz galvas un brālis aicināja padzīvot pie mums, kamēr B atradīs savu jauno BF.
Kopš Lieldienām viņš dzīvo kopā ar mums, esmu viņā iemīlējies no pirmā acu skatiena, ļoti viņu gribu un… Nezinu ko darīt, kā rīkoties.
Ja studiju turpināšanai man nevajadzēs ņemt kredītus, varētu ņemt B savā paspārnē, aprūpē un droši saukt par savu boy-friend 4ever. Cik noprotu, viņš būtu ar mieru, ja ne šie finansiālie aspekti. Tie viņam (un iespējams arī man) ir ļoti būtiski savu mērķu sasniegšanā.
Tā vien gribās B apskaut, samīļot un ļauties mīlas neprātam katru mīļu brīdi. Kā rādās studijas un labu izglītību nākotnē mēs stādām augstāk par šībrīža love relationship. Jūtos kā ēzelis starp burkānu un ābolu kaudzēm. Vilcinoties var palaist garām abas iespējas un vispār palikt bešā pie sasistas siles.
Runāt ar B, atzīties mīlestībā, kaut kā citādi izrādīt savas jūtas es (domāju arī viņš) baidos, arī norādīt uz durvīm neesmu spējīgs. Neesmu gatavs kā dažas sievietes iziet uz paneļa, tikai tāpēc, lai uzturētu ģimeni un būt laimīgam ar savu BF. Baidos kļūt par Otello attiecībā pret B, vai pret sevi un nogāzt podus.
Kad apmeklējot Purvu, A un B uz četrām dienām pazuda (un kā vēlāk bračka stāstīja, they make love games), domāju, ka pasaule sabruks. Paldies Dievam, abi resgaļi atradās un mājās atnāca kopā.
Zinu, ka viņi vismaz tuvākā nākotnē nebūs īsti BF, tāpēc šīs love games pat neņemu pierē. Mani vairāk uztrauc iespēja, ka B var nekļūt par manu vienīgo un īsto boy-friendu. Mēs būtu ideāls pāris viens otram, bet…
Gatavais ārprāts! Ko man darīt, kā rīkoties?
Tikai ne uz paneli! For crying out loud!
Please, help gain a footing!
2. Arčijs – Ak dies.. No kurienes tu šito izrāvi?!
3. Wolfy – …Un te ieradās Don Pedro un viņā iemīlējās gan A gan B līdz neprātam..
4. Fast-boy – Tas nav meksikāņu seriāls, bet real life. Ja gribi, tad pienemsim, ka A = Arčijs un B = Wolfy. Nav svarīgi vārdi, bet jautājums KO DARIT?
5. Asais – Mēs jau protams visi te varam smīkņāt, bet cik man izklausās, tad puisim tiešām tā ir liela problēma, man pat grūti ko teikt šajā situācijā, bet viens jau nu ir tiešām skaidrs, ja tu turpināsi vilcināties ar savām jūtām un mīlestību pret viņu, tad tu noteikti viņu palaidīsi garām. Šajā gadījumā vislabāk ir tev pašam saprast vai tu viņam vari atklāt savas jūtas vai nē, jo tu ar viņu patreiz dzīvo kopā un tu vislabāk vari zināt kā viņš var uzņemt tavu mīlestību, vai nu neuzņemt. Tu minēji arī karjēru, bet kam tad draudziņ nav svarīga karjēra, tā manuprāt jebkuram cilvēkam ir svarīga, bet ja tu dzīvē domāsi tikai par karjēru, tad tev noteikti būs ļoti grūti, jo dzīve nesastāv tikai no darba, ir vajadzīgs mīļš cilvēciņš blakus, kas ar tevi var būt gan grūtos, gan jaukos brīžos. Lai tev viss izdodas.
6. Wolfy – Fast-boy, no manis droši vien nesanāks nekāds politiķis, bet kāpēc nevar atklāti pateikt tam A, vai kurš tur bija kas? A? Ko tu vari pazaudēt? Ilūzijas? protams, to pateikt var dažādi, un tomēr ir jāpiedomā kāds veids būtu piemērotāks. Uzrakstīt vēstuli, piemēram un uz nedēļu aizbraukt uz laukiem, jeb uzaicināt viņu piemēram nolēkt ar izpletni kopā un pēc tam pateikt, ka mīli viņu var jau arī piedzērties un visu izpļāpāt, bet tas, domāju ir gan visai bīstams ceļš, gan arī nesmuks.
7. Dadzis – Asais, padomu līmenī jau viss ir jauki, bet mēs esam samērā godkārīgi. Dotajā mirklī viņam svarīgākas finanses (studijām), bet love relationship, kā saka otrajā vietā. Es viņu pilnīgi saprotu, bet finanses.. Ja man pašam būs jāņem studijām kredīts? Ko tad? Tieši preti LU gan esot panelis, tā runā..
8. Fast-boy – Dadzis, tev arī tāda situācija?
9. Asais – Dadzis, bet es taču neteicu, ka viņam karjēra ir jānoliek otrajā plānā, ir jāatrod abām lietām laiks.
10. Dadzis –Nē, vienkārši uzlaikoju tavu gadījumu uz savas ādas. Tev laikam smiekli nenāk? Atklāti parunā ar B, jums jau nav jabrauc laulības ostā!? Gan jau jūs divi pieauguši cilvēki kaut ko izdomāsiet.
11. Wolfy – Man liekas gan studijām, gan finansēm vairāk traucē stāvoklis, kad visu laiku domā par to, ko nevari izdarīt un galu galā jūties nelaimīgs un viss palik vienaldzīgs.
12. Fast-boy – Ja tā pa īstam, tad B finanses reāli vajadzīgas lai normāli pabeigtu 12 klasi. Man turpretim jārēķinās ar realitāti ar studijām LU. Vēl jau gan eksāmeni turpinās un to rezultātus uzzināšu labākajā gadījumā 18 datumā. Tad 11 dienas laika, lai izvērtētu situāciju.
13. Fast-boy – Wolfy, es vēl gribu pacerēt.. Zinu, ka viņš strikti pieturas pie sava plāna un to parasti arī sasniedz. Tie 2 gadi ar traģiski bojā gājušo BF ir realitāte, un viņš ir pārliecināts, ka tāds BF, kā feja parādīsies atkal. Muļķis viņš nav, gan galva, gan rokas viņam labi strādā. Un nav gluži tā, ka viņš uz kakla sēdētu. Savu naudu kopējā saimniecībā viņš arī iegulda. Un es lai viņam šādā situācijā saku, ka tāds BF var neatnākt? Es neriskēšu to teikt. Never said never.
14. Topiņš – Smuki, tikai es nesaprotu, ja kopā dzīvo 3 puikas - A, B & C, pie tam A & B vairs īsti boy-friends nebūs, tad kāpēc lai B & C nebūtu BF un vienalga, trijatā dzīvot zem viena jumta ar kopēju saimniecību. Te drīzāk svarīgi ir tas, kā brālītis uztvers notiekošo - vai gribēs jūs abus izmest no dzīvokļa, vai arī parūpēsies par savu bračku un vēl arī viņa draugu. Ja tev liekas, ka otrais variants, tad vari mierīgi izrunāties ar brālīti pa priekšu.
15. Dewil – Mēmais trīsstūris sanāk, ne?
16. Fast-boy – Ne gluži tā Topiņš. Līdz tam mēs dzīvojām trijatā: fāters, bračka un es. Fāters smalkjutīgi līdz 1 septembrim pazuda uz citu dzīvokli. Viņš grib, lai mēs paši tiekam ar visu galā. Protams, viņš varēja patreizējo dzīvokli ieradīt, izīrtēt B, bet bračka nebija ar mieru. Ārā no dzīvokļa viņš mani izmest nevar, viņš gadu jaunāks un arī vēl gads jāmācās. B mans bračka reāli vairs neinteresē. Ja viņi pirms trijiem gadiem sāka un pašlaik šad tad "jaunību" atceroties pamīlējās, lai tā būtu.. Nu un, man ne tik daudz tā miesa interesē, bet..? No comment..
17. Dewil – Fast-boy.. Un kam tev tas vajadzīgs?
18. Fast-boy – No comment. Sirdij nepavēlēsi. Laikam jau likten’s tāds, mīlēt un ciest. Esmu pacietīgs, bet sāp gan..
19. Japy – Nu kad viņš vairs nebūs A bf, tad arī domā ko vairāk bet tagad mēģini nedomāt par to kas nav iespējams.
20. Fast-boy – Japy. Viņš jau arī nav vairs viņa BF, vienkārši draugs. Tas skaidrs mums visiem trim. Tas vismaz tā ir uz šobrīdi.
21. Japy – Nu tad, tad jau nav nekādu šķēršļu, vai kā? Ja jūs viens otru atradāt tad viss ir labi. Vai kas tevi moka vēl?
22. Fast-boy – Viņš grib būt 100% par savu nākotni. Es jau arī. Ja būs jāstājas maksas grupā un nespēšu viņu pārliecināt, nožnaugšu vai sarīkošu krievu ruleti. Man jau no tā visa brauc jumts. Nu re, sāku jau muļķības runāt.
23. Vairis – Ja jāizvēlas starp karjēru un mīlestību, iesaku izvēlēties karjēru. lai gan tas ir atkarīgs no konkrēta cilvēka vērtību sistēmas. Pirms diviem gadiem būtu izvēlējies mīlestību, tagad nu nekādā gadījumā! Karjēra paliek, cilvēki mainās.
24. Vairis – Man izklausās pēc aizraušanās.
25. Fast-boy – Vairis Viņam vairāk karjēra prātā, man.. Hmm.. mīlestība, tad karjēra..? Netieku galā - gan vienu, gan otru man vajag! Es pat nezinu kā rītā ekšus nolikšu. Ne pagulēt, ne pamācīties.. Viņš jau reāli IR mans, jautājums KĀ viņu panemt?
26. Topiņš – Klau, puikas, ko jūs tur sarežģījat. Kaut kādas slīpas nākotnes domas utt. Nekad nav iespējams visu paredzēt līdz galam. un jo tuvāk nāks vecums, jo vairāk sapratīsiet, ka svarīgākais ir darīt to, ko gribās, nevis to, kas ir prātīgi. Ja pareizi sapratu, līdz septembrim jūs neviens netraucēs un ārā no dzīvokļa nemetīs. Nu tad ļaujaties fantastiskai vasarai, varbūt tās būs skaistākās tava mūža atmiņas! Un lai ir vienalga, kas notiks rudenī - līdz tam vēl 10000 veidos var mainīties apstākļi pilnīgi neiedomājamā veidā. Varbūt pēkšņi abi kļūsiet miļonāri vai aizbrauksiet dzīvot uz Čīli. Ko ne? Just - ļaujies karstai, skaistai vasarai!
27. Dewil – Topiņš.. es jau sen konstatēju, ka sapņojot par nākotni, galu galā nākotnes naf..
28. Topiņš – Bet varbūt īstā problēma ir tāda, ka nemāki puisi uzrunāt tur jau nav nekas īpaši savādāks, kā sadraudzēties ar meiteni (ja esi bi, tad zināsi) be creative! un beidz besīties, jo uzvilktam iespēja visu sačakarēt ir daudz lielāka.
29. Grifons – Uzmetot aci sākumā aprakstītajai situācijai, rodas sajūta, ka tas tiešām ir meksikāņu seriāls, bet, sekojot komentāriem, atklājas tās dabiskums. A un B ir bijušie BF, kuri vēl arvien ik pa laikam pārguļ (nepiedodami). A un B ir divas barojamas mutes, kuriem visa dzīve vēl priekšā (jūtu līdzi C). C grib B un karjēru (nabaga C). Jautājums - kā C paspēj tagad uzturēt A un B un mācīties (kur rodas nauda tagad)? Bet visus faktus sakārtojot ir skaidrs, ka kamēr A un B ik pa laikam gulēs kopā C tur tik un tā nebūs vietas. Atkal jautājums - kāpēc C to vēl pacieš, un vai A zin par C jūtām pret B? Ja zin un guļ, tad tas vēl vairāk parāda tikai B un C attiecību nestabilitāti un nākotnes neiespējamību, jebšu attiecības trijatā. Runājot par matereālajām lietām - ja jau puiši dzīvos visi kopā, tad kādam/kādiem būs jāuzņemas apgādnieku loma, savukārt absolūti negodīgi būs kādiem/kādam to uzgrūzt citam. Tieši tāpat ir jautajums, kāpēc "smalkjūtīgais" tēvs ir pametis divus nestabilus jauniešus pašplūsmā vēl uz nabadzības sliekšņa (viena mute šur vai tur neko nemaina)? Skaidrs ir viens, ka lai ko te diskusijā kāds teiktu, lēmumu pieņems pats C. Bet manuprāt šeit nav jautājums ko darīt C, bet gan ko darīt visiem - gan A, gan B, gan C. Ja C grib uznemties visu situāciju tikai uz sevi un sevi mocīt, tad tā ir viņa paša problēma - tur neviens nepalīdzēs. Taču vislabāk būtu visiem ielikt savu artavu šajā situācijā - tas būtu kaut ko ziedot no sevis visu labklājībai un laimei.
30. Topiņš – Grifon, prātīgs puisis esi tas, ka A & B pa reizei pārguļ nav nekas nosodāms, kamēr abi 'brīvi'. ja nu vienīgi pačakarē savas smadzenes, jo kamēr reizi pa reizei guli ar cilvēku, tikmēr ar viņu saglabājas emocionāla saite (un lai ko viņi abi stāstītu C). Patlaban tāpat A, B & C no kaut kā barojas un nekas īsti nemainīsies, ja B kļūs C BF. Vismaz pa vasaru nē. Bet ja C tagad mēģina izplānot, kā tuvākos 40 gadus uzturēs B.. nodzīvojiet sākumā līdz septembrim. Un vēl C uz sevi savācas veselu kaudzi atbildības par citu cilvēku dzīvi. Par to - pats vainīgs, lai nomierinās un padomā mazliet racionāli, vai izrunājas ar kādu daudz maz pofigstisku draugu/draudzeni.
31. Helpy – A-B-C - mīlas strīsstūris.. Ir ko palauzīt galvu..
32. Dadzis – Fast-boy, Tu jau ar B atklāti parunāji, tā no sirds?
33. Fast-boy – Nē, baidos iztramdīt. Kaut kad vēlāk.
34. Dadzis – Tu jau esi viņu dabūjis?
35. Fast-boy – Nesapratu Dadzis? Kā dabūjis? Tu par ko?
36. Dadzis – Pārgulējis esi?
37. Fast-boy –? Dadzis?
38. Dadzis – Gultā. Saka, ka palīdz risināt jautājumus.
39. Fast-boy – Tu visus jautājumus tā risini?
40. Dadzis – Dažreiz. Pamēģini, varbūt ka līdzēs.
41. Fast-boy – Un tad tev ziņot? Saki uzreiz, ka gribi zināt vai esam kādreiz mīlējušies un nepūderē smadzenes.
42. Manx – Fast-boy, tu esi mazohists? Ja jau viņš tev tā patīk, pārgulēšana par ļaunu nenāks. Jums abiem diviem. Vismaz zināsi ko vari zaudēt.
43. Dadzis – Nezinu. Tu jau prasīji padomu.
44. Fast-boy – Manx. Es neesmu mazohists. Dadzis. Pārgulēšana vai mīlēšanās… Man tas nav būtiski šobrīd, B arī. Vismaz uz šo brīdi tas tā ir. Bet vispār šinī jautājumā - no comment! Neviens taču neizliek publiskai apskatei savas apakšbikses un zeķes. Kāpēc lai es to darītu Dadzis? Ja kādam ir kas prātīgāks sakāms, lai saka. Es gaidīšu padomus. Varbūt ir kas daudz vienkāršāks risinājums. Manuprāt gulta ir tikai turpinājums divu BF attiecībām..
45. Fast-boy – Grifon Nē, pagaidām ne A, ne B to nezina. Es tikai te čatā iznācu parunāt. Ja lasīji visu.. Nezinu, kā būt, tāpēc te par to runāju. Par fāteri runājot, tu diemžēl nezini visu STORY. Negribu arī to te izklāstīt, bet fāterim ir iemesls lai klausītu A un arī man ja es nāktu klajā ar tieši tādu pašu lūgumu. Finanses un piemērota (pēc vecuma es domāju) ir mūsmājas. Ko B tur viens darītu? Tu saki, ka es visu izlemju?! Zini, daļēji tev ir taisnība - es varu izlemt runāt ar B ātrāk vai vēlāk, patriekt vai pārgulēt - bet tikai attiecībās ar B. Ar bračku mums ir citas attiecības. Līdz martam es viņu neņēmu pierē, bet pēc tam.. Sanāca nelielas nepatikšanas un bračka mani neizdeva. Jūtos viņa parādnieks. Attiecībā par fāteru.. Hmm.. Ja teikšu kā bija viss tas kas bija un notikās. Tu Grifon, teiktu foršs meksikāņu seriāls. Fāters arī BIJA daļēji iesaistīts, bet tas nav pa tēmu. Man interesē, kā ar B sarunāt, sadzīvot, nepazaudēt. Bračka pa vasaru strādā, es arī, B arī cenšas kaut ko darīt. Fāters daļēji naudu piespēlē. Topiņš, tev taisnība. Es apzinos to atbildību ko uznemšos par B un par sevi. Tieši tāpēc jau arī grūti.. Varbūt risināt uzreiz caur gultu kā piedāvā Dadzis? Manuprāt tā nav izeja, bet strupceļš. Gulta nekad nebūs kopdzīves garants, ja nesaista nekas cits. Vai man nav taisnība?
46. Alfa – Varbūt šoreiz derētu vienkārši izrunāties? Un B tad zinātu, ka pie tevis, Fast-boy, viņš var atrast patvērumu un mīļumu jebkurā brīdī, ir vajadzīgs laiks, tur neko nevar darīt, bet nekas ļauns taču nenotiks, ja tu viņam atzīsies savās jūtās, pateiksi, ko viņš tev nozīmē. Varbūt arī viņam ir kādas jūtas pret tevi, tikai neliek manīt..
47. Fast-boy – Alfa, sveiks! Viņš to būtūbā zina pēc manas attieksmes. Arī caur bračku. Es tikai vienkārši izliekos vēss, rādu, ka viņš mani neinteresē, vienaldzīgs.. Bet iekšā viss vārās. Es jau līdz martam arī pret bracku līdzīgi izturējos, neņēmu pierē, kaut gan es protams viņu ļoti mīlu, gan kā brāli, gan kā BF kas pie rokas. Tiešā un pārnestā nozīmē. Saproti kā gribi. Būtībā kā tajā temā ko pašlaik Dorans uztaisījis. Par tām jūtām Alfa, viss ir pareizi, bet tu palaidi garām, ka viņš meklē sev BF, kas varētu pabalstīt līdz 12 klases beigšnai, t.i. gadu. Ja jau cilvēks divus gadus tā ir dzīvojis, viņš ir pārliecināts, ka tāda feja atradīsies. Es jau protams ārā nedzīšu, bet gaidīt tādu feju ir muļķīgi. Vispār redzēs, kā man ies ar LU, vai tikšu budžeta, vai maksas grupā, tad jau redzēs un domās ko darīt tālāk. Kā Tu domā, lai es viņam savas jūtas izrādu? Buču dot, pārgulēt, tusoties kopā? Es jau biju viņus aizvedis uz Purvu, XXL, 808..
48. Alfa – Mīļo zēn, mīlestība esot akla. Cik saprotu, tad šis cilvēks nav pilngadīgs, ka arī dzīvo uz citu rēķina, līdz ar to vienkaršā valodā - izmanto citus. Nezinu, vai drīkstu šādas situācijas komentēt, jo tā ir individuāla situācija, ko no malas nepārzinot, labāk ir neiejaukties, it sevišķi ar pārgudriem tekstiem un komentāriem. Taču katrā ziņā atklātība nenāk par ļaunu un, ja jau viņš vēlas izmantot citus, tad arī iesaku ņemt kaut vai līdz tai 12. klases beigšanai no viņa, kaut vai to pašu buču utt., jo līdz tai 12. klases beigšanai ir vēl janodzīvo, tad arī, kad tu viņi iepazīsi tuvāk, iespējams arī tavas jūtas var mainīties. Vispār man šis stāsts ar brāli, bf un tēvu ir kaut kur dzirdēts.. Bet tas tā. Nu skaties, puis, rīkojies kā sirds tev liek.
49. Grifons – Fast-boy pats no situācijas uztaisia meksikāņu seriālu. Jau dažas dienas ir pagājušas un visi viņam to viens saka kā parunāt, bet šis neklausa. Drāmas karaliene. Bet ja nopietni - absolūti pazīstama situācija - kad saku cilvēkiem, ja grib vīrieti, lai ņem vīrieti (ja nesanāk, nesanāks, vismaz zinās), taču tad seko atrunas kad šitais un tas, un nevar, un nav pieklājīgi utt utjp. Un tad vēl neaizmirst piebilst, ka es uztveru dzīvi pārak vienkārši. Taču ja mēs paši nesarežģīsim visu, tad arī būs vieglāk. Ta mēs varam nogulēt visu dzīvi. Un ja jau tas B tik ļoti meklē to BF, tad Fast-boy (patiesībā jau slow-boy) drīz vien paliks pie sasistas siles un B atradīs citu.
50. Topiņš – Mja, nu, puikas, riktīgu kokteili jūs tur esat saveidojuši Es jau teiktu, ka prātīgākais ir pamest gan A, gan B, aizlasīties pavisam prom uz citu vietu un sākt jaunu dzīvi Savukārt, ja tomēr gribi dabūt B, tad varu tikai atkārtot to, ko teica citi - GULI AR VIŅU! Savukārt par to 'uzturēšanu' - nu draudzējies ar viņu, bet neuzturi. tas nav tavs pienākums. manuprāt, 2 cilvēki ir kopā tāpēc ka viens otram patīk, nevis tādēļ, lai kāds uzturētu otru, un nepieprasa viens no otra neko.
51. Fast-boy – Alfa, nezinu kur tu šo stāstu varēji dzirdēt. Taču ne jau no manis. Portāla noteikumus arī neviens netaisās pārkāpt, sevišķi jau ar nepilgadīgiem. 18 ir un okay. Nezinu, Grifon kā ar tiem seriāliem, bet jebkurā gadījumā situācija būs jārisina pašam, gribi vai negribi. Viena lieta ir neprasīti padomi, otra ja tādus lūdz. Manx jau te vaicāja vai neesot mazohists. Tev Grifon taisnība tādā ziņā, ka paši mēs problēmas radām, paši arī risinām. Par slow-boy centīšos nekļūt. Rīkojos, tikai lēnām un pratīgi.. Vakar bijām Purvā.. Redzēs, varbūt šodien arī aiziesim. Topiņš. Hmm.. Gulēšana laba lieta, esmu bijis ar viņu kopā gultā, ja tu to domā. Bet attiecībā par to uzturēšanu, tev tomēr nav taisnība. Viņš man nekad nav prasījis lai es viņu uzturētu. Viņš tam ir par lepnu. Es arī esmu godkārīgs, labā nozīmē. Bet no mājām nu gan es netaisos mukt projām, kas vēl nebūs. Atkal dators gļukojas. Labi, paldies par padomiem. Ja kas jauns būs, darīšu zināmu.
52. Dark-horse – Fast-boy, tu jau ar B atklāti parunāji, tā no sirds?
53. Fast-boy – Nē, baidos iztramdīt. Kaut kad vēlāk.
54. Dark-horse – Tu jau esi viņu dabūjis?
55. Fast-boy – Nesapratu Dadzis? Kā dabūjis? Tu par ko?
56. Dark-horse – Pārgulējis esi? Te Dark-horse
57. Dark-horse – Fast-boy kā situācija ar B? Parunāji, vai arī nolēmi pavedināt ,kā iesaka?
58. Fast-boy – Dark-horse nē. Neviens, ne otrs nesanāk, nav laika – ekši, darbs… Principā visu laiku esam kopā, ja kas. Vakarnakt visi trīs tusējamies Purvā. Gulta pagaidīs.
59. Dark-horse – O’kay. Man tev Fast-boy interesants jautājums. Principā varētu atvērt jaunu diskusiju, bet lai paliek. Ko tu domā par PĀRDOŠANOS? Vai tā feja kuru B gaida savā jaunajā BF, īstenībā nav pārdošanās?
60. Fast-boy – Kā tu to domā Dark-horse?
61. Dark-horse – Būtībā jau vienalga, ja var pārdot gan miesu, gan dvēseli. Ja pārdot, tad arī nopirkt. Prasts tirgus sanāk. Ko teiksi?
62. Fast-boy – Lielās līnijās tev taisnība. Pārdot var visu, cena esot visam. Uz kurieni velc Dark-horse?
63. Dark-horse – Tu saki, ka esi ar mieru ņemt B savā paspārnē. Sanāk, ka tu esi ar mieru ieguldīt savu naudu, būtībā pirkt.
64. Fast-boy – Nu tu ar salīdzini pirkstu ar pim.. Šinī gadījumā nesaka, tavs, mans, bet mūsu un kopējs. Tas nav darījums. Tu ģimenē arī skaiti cik esi ieguldījis, čekus pieprasi?
65. Dark-horse – O’kay! Lai būtu tā kā tu saki. Bet ja B savu artavu ģimenē ieliek nopelnot uz paneļa, tad jau arī tas neko nenozīmē. Ģimenes dēļ taču.
66. Fast-boy – Tas uz papīra smuki izskatās. Dzīvē tā nenotiek Dark-horse.
67. Dark-horse – Labi, iziesim no pretējā. Ja B jūsu mīlestības dēļ būtu ar mieru stāvēt uz paneļa, vai tu savukārt Fast-boy, varētu uz paneļa nostāties pats, lai VIŅŠ to nedarītu? Runā, ka patiesai mīlestībai nepastāv šķēršļi.
68. Fast-boy – Patiesai mīlestībai protams nepastāv. Tomēr tavā interpretācijā tumšais-zirdziņ ir nevis mīlestība, bet drīzāk gan apsēstība, pārspīlēta (pataloģiska) pašuzupurēšanās, ja gribi precīzi. Agri vai vēlu šādas BF ģimenes attiecību modelis radīs šķelšanos un tā izjuks, agri vai vēlu.
69. Dark-horse – Tu tā arī neatbildēji. Tu B dēļ, mīlestības vadīts ietu uz paneļa, vai arī nē? 70. Fast-boy – Es paldies Dievam arī daudz ko citu pieprotu, lai naudu pelnītu. Labi apmaksātus darbus ar big money. Bet visam vienkārši nepietiek laika. Nē, uz paneli neiešu, ij neceri.
71. Dark-horse – Big Money it is cool! Arī uz paneļa varot labi nopelnīt – no Ls 5 un līdz?. Lai būtu uzskatāmāk, klausies:
No kūrorta mājās brauc divi “naktstauriņi”. Viena saka: – Es nedēļas laikā vienam atdevos un viņš man uzdāvināja gredzenu Ls 1000 vērtībā. Otra atbild: – Es arī nedēļas laikā nopelnīju Ls 1000. Pirmā paskatās uz viņu un saka: – Es par tevi labi ja Ls 1 maksātu. Otra atcērt: – Es jau arī vairāk neprasīju. Kāda ir stāsta morāle? Big money var nopelnīt dažādi.
72. Fast-boy –B protams ir vēl tā Super odziņa kas varētu, kā tu saki labi nopelnīt, jo dārgi maksā. Bet ne jau tāpēc es viņā ieķēros. Galvenais viņam ir galvā, nevis kā vairumam - starp kājām. Ieķēros viņā tāpēc, ka esam līdzīgi tieši tādā ziņā.
Runā, ka mīlestība acīm uzliekot klapes un trūkumus neredzi, bet tici man, es nepārvērtēju viņa potences. Arī gultā mēs esam ideāli – augstākā pilotāža. Par to var dvēseli pārdot.
73. Dark-horse – Es zinu to, vari nestāstīt man. Tātad tu Fast-boy gribi B kā savu BF un esi ar mieru viņā ieguldīt līdzekļus. Tu vienīgi baidies no finasnsiālām problēmām sakarā ar studijām LU. Vai pareizi saku?
74. Fast-boy – Principā jā. Kas tev Dark-horse ir padomā? Sper vaļā.
75. Dark-horse – Labi. Par savām studijām Fast-boy tu vari neuztraukties. Ja vajadzēs, es varēšu tās apmaksāt. Es zinu savu cenu. It is big, big money. Sīknaudā netaisos izmainīties. Pieredze nav liela, divas reizes biju spiests to darīt, lai nenomirtu badā. Ja tu pieļauj šādu extrēm kā galējo variantu finansiālu problēmu risināšanā, tad nekas nevar liegt būt man būt par tavu boy-friend's. Es jau arī tevi mīlu, tikai neizrādīju. Nejauši uzdūros šai diskusijai un nolēmu parunāt ar tevi. Es arī kā ieinteresētā persona un ar nepacietību gaidu to dienu, kad varēšu uzzināt, kādā grupā esi iekļuvis – maksas vai budžeta. Tas protams nenozīmē, ka nevari mēģināt mani pavedināt. Vispār vakarnakt Purvā bija cool. Thanks!
76. Fast-boy – Crazy World! Shock & butter! Tas Dark-horse ir kaut kāds sviests! Jeb vienkārši gribi panākt, lai es ar B ātrāk parunājos? Viņam kā zinu šeit ir cits niks. Kas tādā gadījumā ir Dark-horse?
77. Fast-boy – Dark-horse, I don’t belive You! Tomēr eļļu ugunī pielēji. Hmm… paredzamas interesantas sarunas ar abiem sīkajiem.
78. Topiņš – Puikas, pastāstīsiet, kā šis seriāls beidzās?
79. Angry – Jā, jā! Diviem brāļiem viens sapņu princis! es gan gribētu, ka mani mans brālis ciena un es cienu viņu. tad lai kā būtu es atturētos līst brāļa gultā. un kas ir devis garantiju, ka iegūsi brāļa draugu un tūlit pat to nepametīsi, jo vairāk jau nebūs interesanti, viņš tavējais. neviens no jums vairs tā lāgā nevarēs skatīties acīs brālim. P.S. vai tiešām jebkura mīlestība (DRAUDZĪBA) jāsabojā caur gultu.
80. Emis – Topiņš seriāls beidzas ar to ka abi brāļi sastrīdējās un nevienam ne otram netika drauģels.. Tā kā nebija vērtības šitajai jezgai.
81. Swinger – Seriāls beidzas ar to, ka brāļi mīlējas un draudziņš fotografē.. Gaidiet fotoalbumu!
82. Dark-horse – Topiņš, Angry, Emis, Dorans dziļi maldās cerot uz foto albūmu. Fast-boy ir C, es savukārt neesmu B, bet gan D. C ir arī cits niks, bet ne viņš, ne es nezinām B niku, tikai A niku. Vai tiešām nesapratāt, ka paķēru Fast-boy uz zoba. Kaut arī neko daudz mānījies gan neesmu. Ar B mēs mācāmies kopā un piedzīvojumi gultā ir gadījušies gan ar B, gan ar C. Ar A nav sanācis, neesmu viņa stila. Purvā todien biju un esmu lietas kursā par visu family notiekošo. Protams, esmu pārkāpis klusēšanas zvērestu, bet.. esmu ieintresētā puse. Visi kas šeit ir izteikušies, kļūdas tādā ziņā, ka domā redzam A, B, C mīlas trīstūri. Tāda vienkārši pagaidām nav. Katrs ir deklarējis savu pozīciju skaidrāk par skaidru, arī es. Ja arī kāds trīstūris ir, tad starp mani jeb D, C un (iespējams) B. B nekad uz paneļa nav stāvējis, tam viņš par švaku, dzīzāk badā nomirs, bet neies. Taču B uz C arī pārāk necerē, kas mani ļoti priecē. Fast-boy met mieru B, nāc pie manis. Pazvani, papļāpāsim. Tāpat jau tu Fast-boy nesaņemsies runāt ar B līdz nezināsi konkrēti par studijām. Met mieru tukšiem sapņiem, es esmu reāls.
83. Dadzis – Dark-horse! Hmm.. Interesants jautājums par to pārdošanos. Tiešām gan. Ja C studijām vajag gadā apmēram 600 Ls, tad 50 Ls mēnesī no Tevis nebūtu tā summa, kas liktu Tev milzīgi nopūlēties uz paneļa. Interesants kļūst cits jautājums. Kur dzīvosiet ar C - pie Tevis vai pie viņa mājās, vai īrēsiet dzīvokli? Jebkurā gadījumā būs jāpiepelna vēl vismaz tikpat. Tātad 100 Ls mēnesī vismaz. Un… Kur tad Tu dzīvo pašlaik, kā maizi ēd, ja vari strādāt tikai vasarā? Viena lieta, ja pie vecākiem, pavisam cita, ja ar Tavu pašreizējo BF. Vai viņš maz gribēs trešo. Būsiet kā svingeri savā mīlas trīstūrī. Vispār, jo dziļāk gultā, jo vairāk boy-friend’u. Skat, pēc laika varēs atvērt legālu bordeli. Tu Dark-horse domā, ka Fast-boy ir tik lēti nopērkams?
84. Dadzis– Fast-boy, nepadodies! Ja vajadzēs, palīdzēsim kā Rebelam un pūra naudu savāksim. Man patīk happy end. Starp citu, Dark-horse, kāpēc Tev nemest kopā kauliņus ar Fast-boy bračku? Skanošais par maz, jeb cits iemesls?
85. Spacy – Seriāls sanācis varens. ar nepacietību gaidu nākamo sēriju - Fast-boy un Dark-horse atbildes uz nekā daudz nesaprotošā Dadzis izteikumiem.
86. Young – Fast-boy Kamēr jauni tikmēr jauki, vecs būsi nedabūsi!
87. Miķelis – Dark-horse. Ij neceri! Neredzēt teff Fast-boy kā savas ausis. Es sākumā neiebraucu kas ir kas un kas tas pa Fast-boy. Pēc taffa zvana viss nostājās savās vietās. Neredzēt teff Fast-boy! Ne tikai tāpēc, ka esi pārkāpis klusēšanas zvērestu. Sākumā tu runa it kā mana vārda, tad atzīsties, ka esi ceturtais. Es tā arī nesaprotu kāpēc tu lielies, ka esi ar kādu pārgulējis vai pardevies uz panela?!? Teff laikam tā pārdošanās ir ļoti aktuāla. Dadzis jau teff pateica ko darīt - atvert bordeli. Ja A teff i ieveda šinī čatā, tas vēl nenozīmē, ka esi ar viņu pārgulējis. Arī ar viņa bračku C jebšu Fast-boy, tev arī nekas nav bijis. Kur teff tāda mazohistiska pārdošanās kāre pēkšņi uznākusi? Vispār tu tumšais-zirdziņ esi nokavējis, jeb pārāk sasteidzis situāciju - vēl nav atnācis tavs laimes brīdis un savu papardes ziedu teff nāksies meklēt ar kādu citu, tikai ne ar Fast-boy. Viņš jau ir manējais un es - viņējais. Tā mēs šodien sarunājām uzreiz pēc izlaiduma. Abi ar B sagādājam viņam dāvanu - šodien pieslēdzām internetu un katrs apmaksājam vienu mēnesi no savas kabatas. Finases, tu teiksi.. Manuprāt (un mūsuprāt) tas nav tik aktuāli, jo Fast-boy atrada mums visiem trim labu robu pie privātajiem. Protams nebūs tik viegli kā teff uz paneļa, jo būs arī kārtīgi jāpastrādā, jo maksās pēc padarītā. Tāda ir dzīves realitāte. Vispār skumji man palika. Biju domājis ka esi draugs, bet.. It is your way.. Good luck!
88. Barry – Nu taisni vai kā tādā ziepju operā. Interesanti kāds šim visam seriālam būs beigas..
89. Spacy – Labais izrādījas slikts un slikto karaspēks ir nopirkts (juprava).
90. Spacy – Jumprava, fak.
91. Manx – Fast-boy es esmu ļoti, ļoti dusmīgs. Tu pat iedomāties nevari cik dusmīgs. Kamēr tu ņēmies ar eksāmeniem, staigāšana pa veikaliem, ar suni un ēdiena gatavošana bija uz maniem pleciem. Nu tie visi ir garām, bet jūs ar Miķelis pat pirkstu nepakustināt. Kompi arī uzkārāt un darbā man jūsu brāķis jālabo. Nevari vai nemāki, neķeries klāt. Miķelis, ja Fast-boy to nesaprot, tad tev gan to vajadzēja saprast, neesi jau glups. Neesmu jums abiem nekāda apteksne, lai ar 37°C apkoptu divus BF. Man jau par to neviens nemaksā. Man jūsu medussmēnesis pie hmm.. Dodu jums abiem trīs dienas laika, lai sakārtotu māju. tikmēr būšu pie fātera.
92. Manx – Starp citu, Fast-boy, būs jāprasa fāterim, lai Miķelim atsauc akreditāciju mūsmājās. Tev nāksies viņam doties līdzi, vai nu arī viņu pamest. Jums abiem ir laiks padomāt par savām mājām. Nedomā, neesmu greizsirdīgs - kas bijis, tas pagājis. Trijatā tāpat nebūtu pareizi dzīvot kopā. Neaizmirsti, ka Miķelis savu BF (tavā personā) ir atradis, tā kā fāteris var negaidīt līdz septembrim. Labi, dodu jums laiku līdz 1. jūlijam, t.i. līdz tavai vārdadienai. Neaizmirsti izvest suni, pabarot kaķi.
93. Dark-horse – Re, re Fast-boy ko Manx dara ar jums visiem. Nebūtu tu mani atraidījis, problēmu nebūtu. Ar mani tu varētu dzīvot atseviški. Nu ko, pats izvēlējies. Apsveicu!
94. Dark-horse – Manx es neņemu ļaunā, ka man uzbrauci virsū. Atzīstu, biju vainīgs. Kā tu pats saki: kas bijis, tas izbijis. Klau, metam lokā kauliņus. Kāda tur atšķirība, dzīvosim četratā vai divatā? Es to pilnā nopietnībā, tu man esi tuvāks nekā Fast-boy.
95. Manx – Dark-horse rimsties! Neizmaini sevi sīknaudā. Pārāk bieži tu maini savas domas un pārāk daudz pļāpā. Ar Fast-boy un Miķelis paši visu atrisināsim bez Tavas palīdzības. Un ar to paneli tu arī esi stipri sasmērējies. Es jau tev pagājušoreiz atbildēju. Tu savu ceļu, paneļpuika, pats esi izvēlējies.
96. Dark-horse – Manx, Tu neesi konsekvents. Miķelis ir paneļpuika, tu suteners. Paskaties diskusijās “Kas ir mauka?” „Manx - tiek izsolīts smuks puika! Naudu nepiedāvāt! Pietiks ar gultasvietu” ”Miķelis - Komu otdatsa, komu prodatsa, ot kogo ļubovj zapolučit?” “Irēju mīļāko uz diviem un vairāk gadiem?” “Manx, nevajag mani izsolīt, gan pats piedāvāšos, ja būs nepieciešamība! Es, starp citu, maksāju diezgan dārgi!” Vai atceries Manx? Un Tiger tu arī laiku pa laikam piesolies.
97. Manx – Dark-horse tu esi liels balamute. Nu rakstīju diskusijā, piedāvāju arī privātajā sarakstē. Kas tev no tā, gabals atkritīs? Miķelis ir foršs čalis ne tikai tāpēc, ka mēs viens otram bijām pirmie BF. Ja tev senča dēļ būtu jāaiziet no mājas, zaudētu tuvu BF un nebūtu kur dzīvot, es tev arī neatteiktu palīdzēt. Atkal tu bāz savu degunu kur nevajag, tiksim galā bez tevis. Ja brauksi virsū Fast-boy un Miķelis, es viņiem padoma neprasīšu. Nolikšu ātri pie vietas. Paneļpuika, tevi gaida tavs dzimtais panelis.
98. Dark-horse – Manx, tev laikam sen nav bijis čalis gultā. Līdz 1. jūlijam varam padzīvot kopā pie manis. Tev nebūs jāiet sūdzēties pie fātera. Tu taču esi mans draugs un zini mobilā nummuru. Buča!
99. Manx – Ak, Dievs, atbrīvo mani no šādiem draugiem, ar ienaidniekiem kaut kā tikšu galā pats. Āmen!
100. Rody – To be continued..
101. Tusis – Kāda skaista ziepju opera, aš psc, apd***ies var.
102. Rody – Tusis, tev jāskrien uz kaut kurieni, bet šī ziepju opera man šķiet pat interesanta. Pieļauju, ka kāds no tēliem tajā stipri improvizē vai izliekas, bet kopumā ir interesanti. Nu, tādā latviskā stilā var ielūrēt ar pusaci..
103. Fast-boy – Manx nelecies, - tā es sākumā gribēju teikt kad sāku lasīt. Sorry, tev daudz kur taisnība. Atvaino. Tātad mēs ar Miķeli varam līdz 1. jūlijam padzīvot divatā? Hmm.. Par Miķelis tev formāli ir taisnība, viņš savu BF ir atradis. Gribi lai mēs kaut kur pārvācamies? Mēs centīsimies tevi netraucēt un labosimies. Tev taču ar Miķelis viss ir beidzies, tiesa? Paldies par aizstāvību pret Dark-horse, bet mēs arī protam sevi aizstāvēt. Nāc mājās suns grib ēst!
104. Fast-boy – Dark-horse es zinu ne tikai tavu mobilo, bet arī tavu adresi. Pat ja Manx tevi izvēlēsies, šinīs mājās ne divatā, ne četratā nav ko darīt.
105. Fast-boy – Dark-horse tev ar veselību viss kārtībā? Vienu brīdi tu mīli mani, jau otru brīdi Manx, tad.. Cherchez la femme, jeb vīrieši tomēr maksā vairāk?
106. Dadzis – Fast-boy. Ja jūs negribat dzīvot trijatā - tu, Miķelis, Manx (kāpēc gan ne?), tad tavam bračkam tomēr ir taisnība. Tev ar savu boy-friendu vajadzētu dzīvot atsevišķi. Es arī negribētu, ka mans bijušais BF dzīvo manā dzīvoklī, kaut vai ar manu bračku. Viena lieta ir BF, otra - brāļu attiecības. Nepievērsiet Dark-horse uzmanību. Kā saka angļi - Dogs bark, but the caravan goes on.
107. Miķelis – Manx paldies. Tu biji un esi mans labākais draugs neraugoties ne uz ko. Neņem ļaunā, mēs labosimies. Par kompi neuztraucies, pārstartēsim to BIOS. Ja tu runā par to elektroinstalāciju darbnīcā un garāžā, tad Fast-boy nav vainīgs - es to ievilku. Viņš vienkārši pēc negulētās nakts nolūza. Rīt no rīta visu izlabosim, neuztraucies.
108. Miķelis – Manx. Pie fātera pagaidām neej, vismaz neizjauc mūsu medusmēnesi. Viņš jau tā tik īss. Fast-boy vēl visi eksāmenu stresi nav pārgājuši, un dokumentu iesniegšana arī vēl priekšā. Esi tik mīļš, uzgaidi! Buča.
109. Miķelis – Dadzis Man tāds variants patiktu, bet.. Nezinu ko par to domā Manx.
110. Manx – Kamēr jūs pūtātāties, es šodien jau visu pārtaisīju. Ja nezini kas ir nulle, fāze, zeme ect, tad trīs fāzu tīklam nav pat ko tuvoties. Ja kādu nositīs, kas par to atbildēs? Pašlaik esmu pie fātera darbā. Ja nebūtu uzsākta šī diskusija, fāters vēl ilgi nezinātu jūsu abu jaunos nikus. A manējais kāds bija, tāds arī paliks. Miķeli, ja māki lasīt starp rindām, tad tagad tu zini ko nezināji, un ko es par to visu domāju. Bye! See you later. Izved suni!
111. Dadzis – Tātad, Revenons ā nos moutons.
112. Miķelis – Pats Tu Dadzis auns esi! Pfui!
113. Dadzis – Proti franciski? Malacis! Neuztver burtiski, tas tāds teiciens.
114. Manx – Veči, taisiet galdu. Būšu 1. julija. Bye! Visiem bučas..
115. Fast-boy – Nāc mājās, suns gaudo un neēd!
116. Grace – Fast-boy, tak ņem un vienreiz piebeidz tā suņa, i būs miers, netraucēs dārgo mieru, i jābaro nebūs.
117. Fast-boy – Būs jāpalaiž teff biksās viņš speciāli dresēts. Viņš vienkārši skumst pēc saimnieka. Tu nemīli dzīvniekus, jeb cilvēkus arī?
118. Grace – Vienkārši neciešu suņus.
119. Manx – Grace, tu sevi mīli?
120. Grace – kā jau jebkurš kaķis mīlu pats sevi, eju kur pašam patīk un daru, kas pašam tīk. Kā arī neieredzu suņus - blusas, suņa smaka, vankšķ bez vajadzības utt.
121. Miķelis – Grace, ņem priekšā kuci!
122. Manx – Kaķim arī ira blusas! Tu ruņčus unkaķenes arī ņem priekšā? Vispār jau te cita tēma.
123. Grace – Fui, neesmu jau zoofīls un pie tam uz kucēm mani nevelk. Runājot par blusām - kaķiem tas ir daudz retāk nekā suņiem.
124. Dark-horse – Nu kā jums tur visiem iet? Izsalkuši neesat? Es teff Fast-boy arī dāvanu sagatavoju. Uz vārda dienu varot ierasties neaicināts. Ko suns dara?
125. Manx – Tu liksies vienreiz mierā? Dark-horse! Nu niez teff tas gals! Vai tik nebūsi noķēris STS vai vēl ko labāku? Grace meklē sev BF mēģini tur! Dark-horse, ļauj minēt! Tā dāvana esi tu pats? Danaja dāvanas te nepieņem un, starp citu, dāvātam zirgam zobos skatās. 126. Manx – Grace, Dark-horse teff varētu derēt! Viņš ir lunkans viltīgs pastāvīgs un tik pat nekaunīgs kā taffs kaķis. Jums kopā ģeldēs!
127. Manx – Fast-boy neļauj Miķelis iet pie rācijas, citādi man nāksies raudāt un viņam arī. Man jau zvanīja, ka ar manu callname kāds iet ēterā. Skatieties, abi dabūsiet pa biksēm! Maybe paliksieties bez.. Bye!
128. Dadzis – Fast-boy, sveiciens pagājušajās Imantdienās un bērnu aizsardzības dienā! Kas jauns new family?
129. Manx – Family viss Okay! Pēc vērtīgām dāvanām no mums abiem un vētrainās nakts, abi BF kaut kur blandās. Kompis kluva bagātāks par 80GB HDD + tīkla karte! Cool! Mana dāvana arī nebija slikta. Viss rit uz priekšu.
130. Dark-horse – Ja, ja.. Tā tev tikai Manx liekas. Pagaidīsim vakaru, redzēsim cik jūs šovakar kopā būsiet! It sevišķi pēc tavas vakardienas dāvanas Fast-boy. Hmm, hmm..
131. Manx – Kā tu man esi Dark-horse apnicis ar savām asprātībām. Nostradams atradies.
132. Dadzis – Kas jums tur puiši notiek?
133. Manx – Nav ne mazākās jausmas ko tas Dark-horse te murgo.
134. Manx – Viņš parasti zina to, ko citi vēl nezina.
135. Dadzis – Viņš tālu no jums dzivo? Pārāk informēts par visu kas notiek jūsmājas? Būs kādu elektronisku blusu ielicis. Pārbaudiet..
136. Manx – Doma laba. Man skeneris ir, pārbaudīsim. Kaut gan tas maz ticams, ka.. Nē, viņš tam ir par stulbu.. Tici man Dadzis.
137. Fast-boy – Miķeli atgriezies mājās, ko mēs skraidīsim viens otram pakaļ pa pilsētu. Tu taču pats gribēji lai bračka piedalās nelielā orģijā. Kad mēs agrāk ar viņu bijām kopā gultā, tevi tas neuztrauca, bet tagad.. Starp citu tu taču pats viņu aicināji gultā.
138. Miķelis – Jā, ja trijatā, nevis kā jus izdarījāt. Sagaidījāt kad aizmigu un ņēmāties kā divi trusīši. Es to no jums nebiju gaidījis, nedz arī pelnījis. Jūs abi man ielikāt rocinu. Pats savu vārdadienas dāvanu mums visiem sabojāji.
139. Fast-boy – Neesi kā meitene, izbeidz lauzties. Es sapratu, ka tu man šo iespēju uzdāvināji. Viss, vairāk uz bračku neskatīšos ne mūžam.
140. Dark-horse – Fast-boy. A tu kā biji domājis, kāpēc jūs abi Miķelim esat vajadzīgi? Divi BF un garantēts dzīvoklis. Ha-ha.. Bet par to meiteni tev gan taisnība. Viņš tajā kleitā forši izskatījās. Es sākumā pat nesapratu kas un kā. Tikai tad pielēca, kad sākāt skūpstīties un viņš tevi vilka gultā lai sniegtu rimmingu. Ar bračku arī tev labi gāja. Congratulations!
141. Fast-boy – Tu Dark-horse sen neesi dabūjis bietē. Dark-horse, ar ko tu kopā spēlē, pārāk labi esi par visu informēts? Ar Miķeli vai Manx uz vienu roku?
142. Fast-boy – Miķeli, varbūt tu zini kas mūsu mājās notiek? Kā tu martā parādījies pie horizonta, tā viss te sāka iet ačgārni.
143. Miķelis – Es ne ar vienu ne uz kādu roku nespēlēju, es esmu viscaur nopietns. Es starp citu, parādījos pēc Lieldienām, bet šeit čatā februārī, kad zaudēju savu BF. Tu to visu ne sliktāk par mani zini.
144. Fast-boy – Atvaino Miķeli, zinu protams. Bija mulķīgi no manas puses tā domāt, atvaino. Nāc mājās, es, ja tu tā gribēsi, uz bračku pat virsu neskatīšos. Bet Manx arī diez vai būtu uz vienu roku ar tumšo-zirdziņu. Kas te vells parāvis notiek! Var man kāds to paskaidrot?
145. Dark-horse – Ij nedomā man Fast-boy pat pirkstu piedurt. Esmu tava fātera aizsardzībā, vot tā! Ja gribēšu, jūs visi trīs varēsiet meklēt sev mājvietu citur. Nevajadzēja jums toreiz viņam atņemt Miķelis, un viss būtu kārtībā. Tā vietā jūs visi trīs nostājāties pret viņu. Tagad es esmu viņa favorīts.
146. Fast-boy – Tu tiesām esi dulls, jeb izliecies? Favorīts atradies. Fāters te sen jau nečato. Ver vaļā privāto saraksti, nav ko te liet ūdeni uz dzirnavām.
147. Dark-horse – Man tepat ir labi, man ne par ko nav jākaunas. Ne jau es jūsu fāteri iedzinu slimnīcā ar infarktu, bet jūs visi trīs tie bijāt. Tā gan.
148. Miķelis – Es taču tev Fast-boy teicu, ka fāters neliksies mierā lai dabūtu sev mani. Sākumā tie dokumenti, tagad sameklējis sev sabiedroto. Tinamies miglā.
149. Fast-boy – Dark-horse, kas tu esi - figūra vai marionete cita rokās? Tev pašam arī ir kāds mērķis? Tu gribi katru no mums iedabūt savā gultā, varbūt gribi būt ceturtais BF cīņā pret mūsu fāterim? Kas tev aiz īsti ādas? Mēs ar Miķeli esam aizņemti. Tu gribi sev Manx, bet Miķelis tiek mūsu fāterim? Dark-horse, kurā frontes pusē tu gribi stāvēt? Mēs starp citu trijatā atradīsim citas mājas, ja tas būs nepieciešams.
150. Dadzis – Nu gan jums te augstu iet. Nu arī fāters piebiedrojies. Gan gēnus skaldāt, gan Miķeli dalāt. Pluss vēl Dark-horse par draugu visiem metas.
151. Dadzis – Dark-horse. No kurienes tev šī informācija Ne tu, ne fāters dzīvokli sen nav bijuši? Tikai viņi trīs, neskaitot suni. Vai tik tu neesi draugos ar mājas gariņu?
152. Dadzis – Miķeli, kas tie par dokumentiem ar kuriem, kā es sapratu, tevi šantažē? Ir attiecīgas iestādes kur meklēt aizsardzību.
153. Dadzis – Fast-boy, kāds fāteram čatā bija niks?
154. Miķelis – Dadzis. Ir papīri, bet… Varu tik pateikt, ka pēc tam kad es tos ieguvu, Fast-boy fāters dabūja insultu. Fast-boy viņus ieguva un nostājās mana pusē. Tad es būtībā sapratu, ka viņš ir mans boy-friends, mana labākā aizsardzība. Man labākus draugus par Manx un Fast-boy neatrast. Bet tie papīri… Viņus var izmantot dažādi, viss atkarīgs no cilvēka un mērķiem. Labāk tādus papīrus turēt pie sevis vai iznīcināt. Tie ir tikai vienā eksemplārā. Būs laikam tomēr jāsadedzina.
155. Fast-boy – Dadzis. Nav svarīgi kāds niks katram bija agrāk. Daudz svarīgāk ir tas, ka atradās nevienaldzīgi cilvēki, kuri palīdzēja un pat piedāvāja naktsmājas. Viss plūst, viss mainās.. Redz, Dark-horse tam ir uzskatāms piemērs.
156. Manx – Miķeli nāc mājās, izštukosim ko darīt tālāk. Fast-boy, būs jaizpēta tā Evor apsardzes signalizācija ko pavasarī pirms Lieldienām mājās uzstādīja. Tev taču tajā firmā strādā draugs. Parunā ar viņu ko mēs varam atslēgt. Man negribās visu laiku dzīvot zem vāka.
157. Miķelis – Gaidi, pēc stundas būšu. Fast-boy Okay, jo ātrāk sāksim, jo ātrāk beigsim, lielāka fora mums būs. Tikai darīt ar Dark-horse?
158. fast-boy– Okay, jo ātrāk sāksim, jo ātrāk beigsim, lielāka fora mums būs. Tikai darīt ar dark-horse?
159. Dadzis – Lai jums sokas. Starp citu, līdz oktobrim, ja dikti vajadzēs, varu divas istabas privātmājā izbrīvēt. Tiesa, bez pansijas, tīra pašapkalpošanās.
160. Dadzis – Dark-horse. Kādu pozīciju tu ieņemsi? Kā rādās tu esi palicis mazākumā, tev tā nešķiet?
161. Dark-horse – Es neesmu ne viena pusē, es esmu pats par sevi. Paskatīšos kas no šīs jūsu divkaujas sanāks. Nav nekā muļķīgāka kā līst kautiņā nezinot uzvarētāju.
162. Dark-horse – Manx, tā tev ir pareiza doma par to signalizāciju. Es šad un tad pasēdēju pie monitora jūs vērojot. Tas tā, starp citu.. Vai ir ieraksti, es gan nezinu. Es atstāju skatuvi jūsu rīcībā, kungi.
163. Dadzis – Mjā… Man nav ko teikt. Sākumā bija vārds. Dokumentēts vārds. Nu iespējams, ka ir arī video..
164. Dadzis – Realitātes šovs - “dzīve aiz stikla”. Dzīvojot stikla pilī, nemet akmeni pirmais, tas mēdz kā bumerags atgriezties. Interesanti, kas ir režisors?
165. Dadzis – Beidzot tu Dark-horse sāc pieņemties prātā. Tev istaba manā mājā gan neatradīsies.
166. Manx – Fast-boy, met visu pie malas, jābrauc uz traumām. Zvanīja fāters, esot kritis un lauzis kaut kādu tur gūžas kakliņu. Zaļā polise un kas tur vēl jāizved.
167. Miķelis – Es arī braucu.
168. Dadzis – Miķeli sēdi mājās, lai bračkas brauc, tā ir viņu darīšana. Bet gūžas, varbūt augštilba kakliņa lūzums? Hmm… Puikas, jums būs baigās finansiālās problēmas. Tas ir mazākais - ja ātri un labi sadzīs, ja nedzīs, tad… Protezēšana sālīti maksā. Fāters bija apdrošināts?
169. Fast-boy – Bija, bet vai ir pagarinājis, to gan nezinu.
170. Dadzis – Dariet zināmu, kas un kā.
171. Fast-boy – Labi Dadzi. Novēli mums veiksmi.
172. Dark-horse – Gan viss būs labi.
173. Dadzis – Turieties, nenoguliet darbu, vēls jau. Good luck, boys!
174. Fast-boy – Gan jau viss būs labi. Bye!
175. Dadzis – U-ūūū! Te kāds ira? Kas jauns…?
176. Miķelis – Katru dienu ir kas jauns, ja kas. Dzīvojam, strādājam, mīlējamies..
177. Dadzis – Ko netā nerādāties? Kā Fast-boy fāterim.
178. Miķelis – Trešdien sanagloja, bet šodien ārsts pateica, ka 3?! menešus uz tās kājas nevarēšot balstīties(?)Ja jau sanagloja, tad jau labi jadzīst. Ko mums viņš būs jākopj? Brrr.. Mēs ar Fast-boy meklējam mitekli. Nevar uz Manx kakla sēdēt. Labi vēl, ka darbu mums sameklēja. 179. Dadzis – Nu tač laikam sarežģīts lūzums, vai slikta vieta. Bet cilvēku gan nedrīkst pamest likteņa varā. Ne vienu pašu, nedz Manx uz kakla. Kad izveseļosies tad varēsiet skaidrot attiecības. Piekrīti?
180. Miķelis – Mums pat netam laika nesanāk, bet te vēl tas.. Hmm… Tu tiešām domāji, ka mēs Fast-boy fāteri pametīsim? Labi gan Tu Dadzis pa mums domā. Man naff ko teikt.
181. Dadzis – Es jau neko neteicu par jums sliktu, Tu pats liki manīt. Par mitekli es jau kādreiz teicu.
182. Miķelis – Labi, čavina, ja kas, dosim ziņu. Nav vairāk laika, Fast-boy velk uz neratnībām šovakar.
183. Dadzis – Labi. Sveicini pārējos! Neaizmirsti, ka rīt uz darbu. Dark-horse jūs liek mierā?
184. Miķelis – Ugu, pasveicināšu. Tiksim laikā, suns modina. Liek mierā. Sveiciens no Fast-boy. Viņš man vairāk neļauj te sēdēt, velk prom… Bye.
185. Miķelis – Dadzis parādies. Mums teff i vajag sakarā ar to mājvietas piedāvājumu. Steidzami.
186. Dadzis – Zvaniet, brauciet, šodien, gaidu, vakarā.
187. Dark-horse – Tā, tā, tā.. Kamēr es pa Eiropu un Spāniju ņemjos, tikmēr visi izklīduši. Manx. Dzirdēju, esi palicis gluži viens mājās. Pietiks pūsties, kas bijis bijis. Salīgstam beidzot mieru. Līgkopp? Es tiešām Tevi gribu. Ķlūsti mans boy-friend's a, ko saki? Neklusē, saki kaut ko..
188. Alfa – Dark-horse, vai tad nevajadzēja šādu ziņu rakstīt priv? Bet, nu vienalga, lai Tev veicas.
189. Dark-horse – Nu re, Alfa, nenocietos. Vinnēju no Manx suni, bet man viņu nevajag, pašu gan. Nespīd laime manā dārziņā. Viņš 1 septembrī dabūja bf, bet es esmu bešā. Negribu suni, gribu Manx.
190. Gaubica – Procital ja tvoju bedu i vpervie v zizne smejus nad bedoj! Ahahahaha, prosti, hahaha, prosti, uahaha, prosti, hāhā.. Moj tebe sovet - OBRATIS ZA POMOŠU V GLJAG! Uahaha. Prosti, esli mozes! Hahaha..
191. Manx – Gaubica. U nih všo sloziloš. Všo stalo na svoji meta. Da i ja sebe dostal BF. Aš 1-go sentjabra, naznačennom meste, naznačennij čas. U nas u vsex, vsjo porjadke. It is real life.
192. Dark-horse – Manx, kas tevi aiz mēles rausta. Nu dabūji, dabūji. Gribi lai citiem skauž? Vispār jā, lai skauž.. Es arī dabūju ko gribēju he he..
193. Dark-horse – Te baigi daudz gribošo, it sevišķi vienai naktij. Tikai vārdos meklē boy-friend'u.
194. Manx – Dark-horse, beidz plāpāt. Klūšu dusmīgs un paliksi gribot.
195. Fast-boy – Ņu re, Fast-boy diskusiju iesāka, Fast-boy to arī nobeidz. Me ir laimīgs un apmierināts, boy-friends pie sāniem, dzīve iet savu gaitu un mēs esam laimīgi, pašpietiekami un apmierināti. Me iet prom un visiem vēl atrast savu otro pusīti, nekašķēties savā starpā par sīkumiem. Good luck boy's and girl's
See you later! Bye!
196. Remis – Hihi..jauki.. Fast..
197. Fast-boy – Jā, Remis, šie ir mani pēdējie komentāri. Deaktivizējos.. Čupojaties, meklējat viens otru, turpiniet savu Amoka skrējienu. Me ar Miku pametam pļāpu čatu.. Good luck, pionier!
198. Dark-horse – Man tevis Fast-boy dikti pietrūks. Good luck! Sveicini Miku.
199. Dadzis – Nu, un kā viss beidzās?
200. Imkus – WOW Dadzi, ilgi neesi rādījies. Viss kārtībā, ak cienījamā kundze, (sorry, no dziesmas vārdus neizmetīsi), viss kārtībā. Visi dzīvi un veseli. Kad atrādīsi savu BF?
201. Dark-horse – Imkus.. Nu jūsu dēļ viņš nemeklēja sev boy-friendu, nu tagad nemeklē mūsu ar Mārča dēļ.. Vispār tev superīgs fāters, tikai vienreiz man uzbrauca šo četru mēnešu laikā.. Kā tur palika ar to braucienu uz Stokholmu? Varbūt aizšaujam tomēr pirms Jaunā gada? Gan jau suņa operācijai naudu atradīsim, ja tiešām būs vajadzība.. Tas, ka viņa rej uz tevi un Miķeli, ir jūsu pašu vaina - reti nākat ciemos.. Kad taisām to tūri pa Dievnamiem, rīt vai parīt?
202. Imkus – Mjā.. Skonto izstādē iznāca aplaušanās. A ko, saki iepatikās tā baznīcu tūre? Pagāns būdams grauzt dievmaizītes nometies ceļos.. he he.. Mārtiņš ne par ko negribēja. Sak', tā būtu zaimošana.. Maybe, maybe.. Katram savs dievnams.. Labi, maybe Vācijas brauciens spīd.. Gan jau laikus uzzināsi.. Paspēsim vēl uz Jaungada baznīcu tūri.. Varbūt vēl kāds mums piebiedrosies..
203. – Miķelis – Imkus varbūt atliekam uz pavasari? Tāpat jau ar money švaki.. Vēl Mārča suņa problēmas.. Dark-horse - Kāpēc tu domā ka viņam neviena nav? Tu viņu kontrolē? Gan jau te čatā būs sev kādu atradis.. Tikai pats neatdodies, rakari..
204. – Dzīve turpinās, arī aiz šīs diskusijas..

P.S. Iespējamais turpinājums stāstam "A k s e l s – n e t a  v a ž a s" .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fragmentus no diskusijām ineta portālos apkopoja MM.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Komentāri (3)

ifremove 24. oktobrī, 2009.g.  
 0 0
МНОГА БУКАФ =(
marcha23 (33) 10. jūlijā, 2009.g.  
 0 0
Un tu domā ka to lērumu kāds lasīs? psc :D:D:D
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

munkss (38)