http://www.home.lv/jayart/zsv.html
зацeните    

Комментарии (12)

MidoriFonDorn 24. января, 2011.г.  
 0 0
старо. но вспомнила и посмеялась
JoArt 28. декабря, 2010.г.  
 0 0
Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: cool story bro!
Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu sekasam
Асе 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
чернуха  
Асе 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
Vēstule Ziemssvētku vecītim


Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Pisjka. Man ir tikai 100500 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu tava mates dirsa un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten nekad. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar huj v paljto un bieži trāpa taisni pa kas tas par jautajumu? =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: huj huj huj!
Manējais tētis ir bandits, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: huj!!! Un liek man remontēt viņa Ko bleg?. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk Sekas!. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt butilo4kas. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Pisjka, bet gan par COOKIE! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi Obama, tad Tu sapratīsi cik man ir PIzdato!. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais slons Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man huj v paljto. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu neko bleg >:[. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu nekas. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir PIzdato!. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es nekas!.
Atceraties ka es ticu Tev bleg!
Ziemassvētku vecītim! Pisjka.
more_and_more (32) 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
Vēstule Ziemssvētku vecītim

Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Agnese. Man ir tikai 18 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu lidostā un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 02:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar ar kastroli un bieži trāpa taisni pa pa dibenu =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: sāp ceļgals!
Manējais tētis ir santehniķis, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: bliac!!! Un liek man remontēt viņa ledu. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk ievārījumi. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt monopolu. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Agnese, bet gan par par džimu! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi nav cilvēks, tad Tu sapratīsi cik man ir pizdec. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais vilks Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man ar kastroli. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu mašīnai. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu brāļa. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir pizdec. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es pizdec.
Atceraties ka es ticu Tev urods!
Ziemassvētku vecītim! Agnese.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
oksanochka 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
ura ura!!!!! svezhaja porcija novogodnih shutok hhihihihihihihihi
centrovaja_ 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
Это такой баян уже...
BassBoom 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Marusja. Man ir tikai 46 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu Anus un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 6.00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar Durvis un bieži trāpa taisni pa Dirsa =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: es esmu lielais anonists!
Manējais tētis ir anus tiritajs, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: Huj!!! Un liek man remontēt viņa plīst. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk fikalijs. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt counter strike. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Marusja, bet gan par Afanasijs! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi Gandons, tad Tu sapratīsi cik man ir Ohuenno. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais suns Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man Durvis. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu Minjets. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu su4ka. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir Ohuenno. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es Pizdec.
Atceraties ka es ticu Tev Uebans!
Ziemassvētku vecītim! Marusja.
Искра (31) 21. декабря, 2010.г.  
 0 0

Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Valerijs. Man ir tikai 22 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu Bagdade un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 22:22. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar Holodiljniks un bieži trāpa taisni pa brilles =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: Privet kiska kak dela ti segodnja seksi !
Manējais tētis ir otkrivaju goroh, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: Joshki-Matrjoshki!!! Un liek man remontēt viņa Violetta. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk Sudi. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt dro4o4o. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Valerijs, bet gan par SHARIKS! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi HUILA, tad Tu sapratīsi cik man ir labi. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais mops Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man Holodiljniks. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu Aiziet uz bagdadi. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu seksa. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir labi. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es nekas.
Atceraties ka es ticu Tev Izoljda!
Ziemassvētku vecītim! Valerijs.


Atkārtot!
Nbitoru (38) 21. декабря, 2010.г.  
 0 0
Это такой баян уже... Ещё на русском языке была эта история =)
Похожие записи

Карина_ (32)