KRĪZES HUMORS
Vakar Latvijas ministru prezidents paziņoja, ka Latvijas ekonomika pēc iestāšanās Eiropas Savienībā veikusi milzīgu lēcienu, tiesa gan - bez izpletņa.
* Nesen Latvija sākusi eksportēt uz Ukrainu pelēkos zirņus, lai Ukraina nebūtu atkarīga no Krievijas gāzes.
* Latvijā izveidojas jauns birojs - "Departaments cīņā ar krīzi", birojs no valsts budžeta saņem 20 miljonus, pēc kā tiek izveidota vel viena struktūra - "Darbinieku meklēšanas birojs Departamentam cīņā ar krīzi".
* Latvijā jauns nacionālais ēdiens - pelēkie zirņi BEZ speķa.
* Klientu piesaistei tiek rīkota izpārdošana ar nosaukumu - Trakās dienas Čaka ielā.
* Valstī krasi paaugstinās noziedzības līmenis, pirmajā pusgadā fiksētas 2000 zādzības, un tas ir tikai Finanšu ministrijā.
* "Pašam savs spilvens" - tāds tagad ir galvenais noteikums Jaunā Viļņa dalībniekiem. Taupības nolūkā Igors Krutojs dalībniekus izmitina savā dāčā, bet pats konkurss norisinās turpat dārzā. Galvenā balva ir biļete atpakaļ uz Maskavu.
* Maijā Latvija uz Eirovīziju sūtīs vecu večiņu, kas spēlē kokli pie Brīvības pieminekļa ar devīzi - "vajag parādīt Eiropai, ka mēs vel esam dzīvi, bet, nedod dievs, uzvarēt un rīkot pašiem".
* Protams, krīze skar arī Latvijas modi, piemēram, Kalvīša kungs tagad nēsā tikai vienu dubultzodu.
* Ja baņķieris nodod tukšas pudeles, tad valstī ir tukšas bankas.
* Pēc tam kad "Rīgas siltums" visiem saviem klientiem atslēdz siltumu, Krievijā translē reportāžas par šovu Latvijā - "Ledus laikmets". Neiztikt arī bez starpgadījumiem - apmēram 50 Latvijas striptīza dejotājas piesalst pie stieņiem.
* Par ministru prezidentu kļūst maestro Raimonds Pauls - pēc principa - ja mirstam, tad ar mūziku.
* Desmitais krīzes gads - Kalvīša kungu neielaiž ASV, jo, redz, dzīvē viņš nemaz nelīdzinās tam cilvēkam, kas pases foto.
* Bijušai Parex bankas direktors tagad jauki iekārtojies centrāltirgū un tirgoja semočkas par diviem latiem kontrolpaciņā, savukārt Godmaņa kungs izdod kulinārijas grāmatu "100 receptes ēdieniem no zivju pirkstiņiem".
* Sludinātāji uzbāžas cilvēkiem uz ielas ar jautājumu: "Vai Jūs ticiet dzīvei pēc krīzes?" ja nē, tad "varbūt nopirksiet Godmaņa kulinārijas grāmatu?"

Комментарии (0)

 

Evisa