VĒSTULES PLEIBOJAM-redakcijai
    1.- es jau esmu gados un neesmu vairs nekāds " plei-bojs", tomēr interese vēl nav gluži zudusi... sakiet, vai ar laiku nevarētu jūsu žurnālam ieviest pielikumu " plei-fāters"
2.- parasti pliks lasu žurnālu "Dārzs un drava", taču nesmādēšu arī jūsu izdevumu, ja vien apsolieties ievietot fotogrāfijas, kurās attēlots kails un drusku bišu sakosts biškopis ar sievu un dūmotāju kanniņu
3- vai jūs man nevarētu atbildēt, kas tā tāda " erotika", jo es saprotu tā: ja ir sekss, tad jādrāžas, bet kas jādara, kad ir erotika? veči man saka, nekas nav jādara, esot tikai jāstāv un jāskatās... kaut kā neticas, ka tik garlaicīgi
4.- man ir galvā melna cepure un kājās rozā atlasa ūziņas, vai es esmu pareizi apģērbies, ja uzskatu sevi par pleiboju?
5.- man ir uzbrukusi dilemma: gribas dzīvot kā pleiboja zaķim, bet no kāpostiem un burkāniem man metas pumpas... ko darīt?
6.- cienījamais redaktor Zirni! mēs ģimenē runājam, ka jūs esat "Zirnis, kurš ēd"! Bet vai tagad, kad strādājat "Pleibojā" turpināsiet ēst?  
7.-Čau, redakcija. Jūs man, lūdzu, nevarētu atsūtīt kādu jūsu žurnāla numuru? Rakstu skolā referātu par meža dzīvniekiem un no tēta dzirdēju, ka jūsu žurnālā esot kapitālas zaķu bildes..
8.-es no pensijas nopirku rozā zeķes ar plejboy somboliku, bet meitenes uz mani tik un tā neskatās, ko es daru nepareizi?
9.-Labdien! Man sieva neļauj lasīt jūsu žurnālu, vai jūs nevarat uz vāka likt motorzāģa vai lokomotīves bildi? Tas, lai sieva nenojauš ko es lasu!
10.-Labdien, gribēju paprasīt pēc kādiem principiem Jūs atlasat vāka zaķi? Tamāra Jums jau sūta savus foto no vagām, šķūņa un akas ceturto reizi, bet tik un tā Jūs uz vāka liekat kaut kādas kalsnas frantes.

Комментарии (0)

 

spiganina