Labākā atbilde

    1.  0 0

    filozofs1991 6 (6605)3629 15 g  

    Speķis, zirņi, skābputra, kāposti visādos veidos un, protams, kartupeļi. No nosauktajiem produktiem, tos attiecīgi miksējot, var dabūt tik gardas lietas! Kuras valsts virtuve? Latgaļu, pašlaik, protams, Preiļu!

Atbildes

    1.  1 0

    sise27 6 (6611)2315 15 g  

    Peleekie zirnji,skaabi kaaposti...Man laikam nav kaadas iipashas valsts eedieni kuri man garsho...no visa pa mazlietinjaam...

    1.  0 0

    kikiite 4 (1768)39 15 g  

    Latviešu virtuve-sauteti kapotsini un spekis (kas man pasai liekas -fui) bet saistas man ar to... Bet man pasai pati Franču virtuve- mmm :)

    1.  0 0

    bumba_waartos 6 (6543)2523 15 g  

    jā, pelēki zirņi, cūkas šņukuris, kaut kas tāds1 :)

    1.  0 0

    roko 6 (13611)2413 15 g  

    par saut.kāpostiem,zirņiem,speķiem tas točna un vēl kartupeļu pankūkas mmmm........un protams šašliks ar pelmeņiem

    1.  0 0

    madeira93 6 (13106)2524 15 g  

    kartupelji, spekjis, smoreetie kaaposti.

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 15 g  

    Grūdenis, pelēkie zirņi, plāceņi.
    Pašai vistuvākā ir tieši latviešu virtuve.

    1.  0 0

    munkss (38) 8 (207590)541230 15 g  

    Ja īsti kurzemnieciski, tad ar skābputru, ja ar Latgali, tad ar cūkas kāju

    1.  0 0

    laima1000 (34) 6 (15164)3317 15 g  

    ar spekji sipolu kiploku pelekajiem zirnjiem un tiko slauktu govs pienu:D

    1.  0 0

    ciprese26 4 (1081)25 15 g  

    Šašliks un rosols... paradoksāli, bet fakts.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system