Labākā atbilde
Atbildes
-
-
0 0
Evisa 8 (138672)420119 16 g
• Sarkanajos kāpostos ir sevišķi daudz dzelzs.
• Sarkanie kāposti ir blīvāki un labāk uzglabājami nekā baltie galviņkāposti. Skaistās krāsas dēļ tos visbiežāk izmanto salātiem.
• Sarkanie kāposti esot lieliski gan svaigi, gan skābēti. Tie bagātīgi saturot vitamīnus un sautēti neesot tik ūdeņaini kā baltie kāposti.
• Ja sarkanos kāpostus termiski apstrādā, noteikti jāpievieno etiķis, citronu sula, skābs ābols vai kāda cita skābi saturoša sastāvdaļa, citādi ēdiens iegūs tumšu, neglītu krāsu, jo sevišķi, ja tā gatavošanai izmanto cietu ūdeni. -
0 0
Spindzele 7 (20238)31555 16 g
Es parasti peec izskata skatos, kuru man vairaak gribaas :D
Abas tak ir kaapostgalvas! -
-
-
-