Atbildes

    1.  1 0

    christy 7 (20416)4958 16 g  

    Es ielieku ūdenī olas,kad ūdens jau sāk vārīties tad vāru vēl 12 min. :) Un viss ir kārtīgi izvārījies,dzeltenums ar ciets (;

    1.  0 0

    laimes_bridis 6 (14029)2415 16 g  

    es vāru 10 min:)

    1.  0 0

    busjkina (40) 6 (5468)126 16 g  

    Vispār jau laikam 10 minutes!

    1.  0 0

    TaaKasDejo 4 (2197)127 16 g  

    laikam 10-15min, kkur tā :)

    1.  0 0

    daktere 4 (1944)1416 16 g  

    Ja vēlies mīkstas-tad apm.7,bet ja cietas 13min,tava gaumes lieta.

    1.  0 0

    chominsh (43) 4 (1086)23 16 g  

    labāk jau olas atstāt svaigas :D

    1.  0 0

    Nika37 3 (639)15 16 g  

    Kamer mikstas :D

    1.  0 0

    Dwinite 7 (32063)41743 16 g  

    Parasti 10 - 12 min. Tad ir oki.. :)

    1.  0 0

    zakiits 1 (154) 16 g  

    citi vaara 5min citi vairak ka kuram garso :)

    1.  0 0

    madeira93 6 (13106)2524 16 g  

    nu kaadas 15 min jau vajadzeetu obligaati ja atkal negribi izmest kaadu aaraa.

    1.  0 0

    Lainy (38) 6 (18238)3518 16 g  

    Kamēr pārsprāgst :D

    1.  0 0

    sophisticated (34) 6 (11350)2516 16 g  

    Tad, kad ūdens sāk vārīties, 10 - 15 min.
    Atkarīgs no tā, cik cietas tev garšo.

    1.  0 0

    KUBUS 5 (4600)1211 16 g  

    1 stunda ! Uzprasi vel cik ilgi jātīra zobus !

    1.  0 0

    Kindra 6 (15918)228 16 g  

    Es vāru 15 minūtes. :)

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 16 g  

    No 5-10 minūtēm.

    1.  0 0

    spaikers_ 7 (56252)41060 16 g  

    ka olas wari :D ja putnu tad nez nez :D

    1.  0 0

    iewinja 4 (2351)310 16 g  

    es ielieku olas aukstaa udeni un kad udens sak varities uznjemu 10min.,kad nonjemu lieku zem auksta tekosa udens.nav ne parvarijusas,ne mikstas

    1.  0 0

    iive2 6 (16299)224 16 g  

    :) es ielieku uudenii un ja gribu miiksti vaariitas peec uudens saakshanas variities aizskaitu leeni liidz 20, bet ja gribu cietas tad to4na kaadas 10 min vaaru :)

    1.  0 0

    SexBomb (49) 5 (2857)39 16 g  

    vāri kamēr pārsprāgst, tad točna nebūs jēlas.

    1.  0 0

    menestins 4 (1236)26 16 g  

    desmit piecpacmit minutes ja pieliek  druscin sal.....

    1.  0 0

    elkor 3 (501)13 16 g  

    15-20 min.

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41095 16 g  

    mm kāmēr čaumala paliek mīksta!!!!!!

    1.  0 0

    Reperiite (34) 6 (9762)3939 16 g  

    it kā jau pietiek ar 4-5 min, bet es parasti aizmirstu un tad sanāk stabili kādas 15-20 min!

    1.  0 0

    mazinsh (39) 8 (105508)4976 16 g  

    3-5 min ja grib ar škidru dzeltenumu, 10 min ja ar cietu dzeltenumu :)

    1.  0 0

    Sincha813 7 (22241)3512 16 g  

    Bāc....
    šito jaut. izlasot atcerējos Savas skolotājas stāstīto, kā viņas mazdēliņš 1x vārījis olu...
    atnācis mājās no skolas...ātrāk, kā ierasts...
    Mamma un tētis vēl darbā...Tāpat,kā ome...
    bet ēst ļoooti gribējies...
    paņēmis krūzīti ielējis udeni...vienu olu....un domājis to uzvārīt..
    protams nezinot...ne laiku, ne ko vairāk par olu vārīšanu..
    taču atcerējies,ka mamma vārot kartupeļus tos vai gatavi vai nē pārbauda mīksti vai nē....
    ja jā.....tad gatavi...ja nē jāvāra vēl..
    Nu tā nu viņš nolēma, ka ar olām tāpat..
    Un vārīja Savu olu 3h...līdz mammas atnākšanai mājās....nesaprazdams, kapēc ola nepaliek mīksta..
    Udens izvārās pielej.....Un tik vāra..
    Cik zinu parasti vāra no 10-15min....
    atkarīgs no tā olu grib cietāku vai mīkstāku..
    jo ilgāk,jo CIETĀKA....=]

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system