Atbildes
-
1 0
christy 7 (20416)4961 17 g
Es ielieku ūdenī olas,kad ūdens jau sāk vārīties tad vāru vēl 12 min. :) Un viss ir kārtīgi izvārījies,dzeltenums ar ciets (;
-
-
-
-
-
-
-
-
-
0 0
madeira93 6 (13106)2524 17 g
nu kaadas 15 min jau vajadzeetu obligaati ja atkal negribi izmest kaadu aaraa.
-
-
0 0
sophisticated (35) 6 (11350)2617 17 g
Tad, kad ūdens sāk vārīties, 10 - 15 min.
Atkarīgs no tā, cik cietas tev garšo. -
-
-
-
-
0 0
iewinja 4 (2351)310 17 g
es ielieku olas aukstaa udeni un kad udens sak varities uznjemu 10min.,kad nonjemu lieku zem auksta tekosa udens.nav ne parvarijusas,ne mikstas
-
0 0
iive2 6 (16299)224 17 g
:) es ielieku uudenii un ja gribu miiksti vaariitas peec uudens saakshanas variities aizskaitu leeni liidz 20, bet ja gribu cietas tad to4na kaadas 10 min vaaru :)
-
-
-
-
-
0 0
Reperiite (35) 6 (9762)3943 17 g
it kā jau pietiek ar 4-5 min, bet es parasti aizmirstu un tad sanāk stabili kādas 15-20 min!
-
0 0
mazinsh (40) 8 (105508)4978 17 g
3-5 min ja grib ar škidru dzeltenumu, 10 min ja ar cietu dzeltenumu :)
-
0 0
Sincha813 7 (22241)3512 17 g
Bāc....
šito jaut. izlasot atcerējos Savas skolotājas stāstīto, kā viņas mazdēliņš 1x vārījis olu...
atnācis mājās no skolas...ātrāk, kā ierasts...
Mamma un tētis vēl darbā...Tāpat,kā ome...
bet ēst ļoooti gribējies...
paņēmis krūzīti ielējis udeni...vienu olu....un domājis to uzvārīt..
protams nezinot...ne laiku, ne ko vairāk par olu vārīšanu..
taču atcerējies,ka mamma vārot kartupeļus tos vai gatavi vai nē pārbauda mīksti vai nē....
ja jā.....tad gatavi...ja nē jāvāra vēl..
Nu tā nu viņš nolēma, ka ar olām tāpat..
Un vārīja Savu olu 3h...līdz mammas atnākšanai mājās....nesaprazdams, kapēc ola nepaliek mīksta..
Udens izvārās pielej.....Un tik vāra..
Cik zinu parasti vāra no 10-15min....
atkarīgs no tā olu grib cietāku vai mīkstāku..
jo ilgāk,jo CIETĀKA....=]