Labākā atbilde

    1.  0 0

    filozofs1991 6 (6605)3627 15 g  

    Mmmm, redzi, vistu ātrāk var pagatavot šādi: vakarā to putnu iemet verdošā garšvielām bagātinātā ūdenī, pavāri 5-10 minūtes un noņem no uguns. Naktī vista pati "nogatavosies" tā, ka nākamajā dienā to vajadzēs pavārīt tikai ļoti nedaudz - baksti ar dakšiņu, un Tu sapratīsi, gatava vai ne. Es gan ieteiktu to labāk sacept cepeškrāsnī ar ķiplociņu, lauru lapiņu, pipariņiem utt., pie beigām pieliekot blakus apaļus nomizotus nelielus kartupelīšus.... Ņammīgi...

Atbildes

    1.  1 0

    matisens 5 (4459)1526 15 g  

    intensivi 20 min

    1.  0 0

    sojla 4 (1231)923 15 g  

    kameer kauls no galjas saak atdaliities....

    1.  0 0

    multiubags 6 (8352)2311 15 g  

    nu gan..jāvāra tik ilgi kamēr gaļa gatava un ēdot tā nav kā gumija..

    1.  0 0

    legionars78 (45) 6 (16132)3530 15 g  

    atkariigs no kurienes vinja naak un cik miikstu gribi, parasti es saktos uz tausti ar naziiti mazinju, jo kad muguraa iedur , baltuma, vinjam jaiesliid tad gan vairaak nevajadzetu variit

    1.  0 0

    roko 6 (13611)2413 15 g  

    kad parādās baltais karodziņš

    1.  0 0

    melis26 7 (46902)4757 15 g  

    fu......jācepj cepeškrāsnī

    1.  0 0

    vavere1 5 (2507)29 15 g  

    Es parasti bik uz pannas uzcepu un tad lieku vārīties, dikti ātri izvārās.

    1.  0 0

    munkss (38) 8 (207590)536204 15 g  

    Vesela vai vistas daļas?

    Nav receptes kā tādas, skatoties ko gribi gatavot, pārbaudot gatavību

    Pavārgrāmatās ir tikai jocīgi padomi, visu nosaka iedvesma un zināma prakse pie plīts

    1.  0 0

    haralds (71) 6 (6719)237 15 g  

    līdz tam, ka lietojama uzturā.

    1.  0 0

    DiiDii 7 (31461)31344 15 g  

    Tiešām, kā Munkss teica, nav noteiktu šablonu ēdiena gatavošanā. Visu nosaka garšas kārpiņas.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system