Labākā atbilde
-
0 0
filozofs1991 6 (6605)3628 15 g
Mmmm, redzi, vistu ātrāk var pagatavot šādi: vakarā to putnu iemet verdošā garšvielām bagātinātā ūdenī, pavāri 5-10 minūtes un noņem no uguns. Naktī vista pati "nogatavosies" tā, ka nākamajā dienā to vajadzēs pavārīt tikai ļoti nedaudz - baksti ar dakšiņu, un Tu sapratīsi, gatava vai ne. Es gan ieteiktu to labāk sacept cepeškrāsnī ar ķiplociņu, lauru lapiņu, pipariņiem utt., pie beigām pieliekot blakus apaļus nomizotus nelielus kartupelīšus.... Ņammīgi...
Atbildes
-
-
-
0 0
multiubags 6 (8352)2313 15 g
nu gan..jāvāra tik ilgi kamēr gaļa gatava un ēdot tā nav kā gumija..
-
0 0
legionars78 (46) 6 (16132)3531 15 g
atkariigs no kurienes vinja naak un cik miikstu gribi, parasti es saktos uz tausti ar naziiti mazinju, jo kad muguraa iedur , baltuma, vinjam jaiesliid tad gan vairaak nevajadzetu variit
-
-
-
0 0
vavere1 5 (2507)29 15 g
Es parasti bik uz pannas uzcepu un tad lieku vārīties, dikti ātri izvārās.
-
0 0
munkss (38) 8 (207590)540224 15 g
Vesela vai vistas daļas?
Nav receptes kā tādas, skatoties ko gribi gatavot, pārbaudot gatavību
Pavārgrāmatās ir tikai jocīgi padomi, visu nosaka iedvesma un zināma prakse pie plīts -
-
0 0
DiiDii 7 (31461)31344 15 g
Tiešām, kā Munkss teica, nav noteiktu šablonu ēdiena gatavošanā. Visu nosaka garšas kārpiņas.