Labākā atbilde
Atbildes
-
-
-
1 0
DiiDii 7 (31461)31345 14 g
Gatavojot ēdienus tomēr vairāk tā kā cukurs - pierastāk un drošāk. Pie tējas lieku vai nu mākslīgo saldinātāju, vai nelieku vispār neko, toties piekožu klāt kādu konfekti. Medus arī labs - uz baltmaizes šķēlītes kopā ar siltu pienu vai arī ar saspaidītām dzērvenēm...
-
1 0
filozofs1991 6 (6605)3629 14 g
Teikšu tikai vienu - nelietot saharīnu, jo tas ar gadiem totāli sabojā redzi! Pārējos saldinātājus izvēlies pēc savām izjūtām.
-
0 0
willx (59) 6 (17306)3715 14 g
Viss atkarīgs, ko vēlies pagatavot:zupu, otro ēdienu, vai padzērienu.
Katram produktam savs pielietojums un īpašības -
-
-
-
-
0 0
ohho5 3 (971)36 14 g
Saharīns ir surogāts.Medus der visur. Bez cukura daudzas lietas ni ni un ni.....netop gatavas.
-
-
-