Labākā atbilde

    1.  0 0

    Izredzetais (32) 6 (11469)2522 12 g  

    tostermaizes. Tās kad nākamajā dienā uzsildi ir vel garšīgākas, bet atceries, jāsilda ir ilgi, līdz paliek galīgi mīkstas, tādas ka rokā lokās, tad ir īstā ņamma :)

Atbildes

    1.  0 0

    Sarma 6 (7773)226 12 g  

    Ja tik garas darba stundas,-tad mājā gatavotu ēdienu! Vakarā,kad gatavo ēst,iemēri,lai sanāk arī līdzņemšanai (ceru,ka darba vietā ir mikrene,kur visu uzsildīt)!

    1.  0 0

    seville 7 (25365)339 12 g  

    salātus, mazītes. salātu taisīšana aizņem laiku un iepriekš jau jāpadomā par sastāvdaļām, bet garšīgi:)
    man sildīts ēdiens un vēl ne mājās ne pārāk.
    var lavašu sapildīt, kaut vai ar tiem pašiem salātiem, var ar krabju nūjiņām un majonēzi un apcept, ar labi.

    1.  0 0

    dzhonsons (33) 6 (5248)225 12 g  

    Griķi ar gaļu :D Man personīgi riebjas sildīti kartupeļi/makaroni. Griķi vismaz nezaudē savu garšu un gaļa paliek gaļa :D

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system