Labākā atbilde
-
0 0
Izredzetais (32) 6 (11475)2523 12 g
tostermaizes. Tās kad nākamajā dienā uzsildi ir vel garšīgākas, bet atceries, jāsilda ir ilgi, līdz paliek galīgi mīkstas, tādas ka rokā lokās, tad ir īstā ņamma :)
Atbildes
-
0 0
Sarma 6 (7773)226 12 g
Ja tik garas darba stundas,-tad mājā gatavotu ēdienu! Vakarā,kad gatavo ēst,iemēri,lai sanāk arī līdzņemšanai (ceru,ka darba vietā ir mikrene,kur visu uzsildīt)!
-
0 0
seville 7 (25365)339 12 g
salātus, mazītes. salātu taisīšana aizņem laiku un iepriekš jau jāpadomā par sastāvdaļām, bet garšīgi:)
man sildīts ēdiens un vēl ne mājās ne pārāk.
var lavašu sapildīt, kaut vai ar tiem pašiem salātiem, var ar krabju nūjiņām un majonēzi un apcept, ar labi. -
0 0
dzhonsons (33) 6 (5248)225 12 g
Griķi ar gaļu :D Man personīgi riebjas sildīti kartupeļi/makaroni. Griķi vismaz nezaudē savu garšu un gaļa paliek gaļa :D