Labākā atbilde

    1.  0 0

    agapimuu 6 (18082)3940 16 g  

    mani virtuve var sastapt tikai tad kad ielieku kakim baribu un uztaisu teju,bet taa es tur nelienu...no ta es secinu ka nevienu neinterese vai vispar maku gatavot est

Atbildes

    1.  1 0

    mmmmmaza 5 (3140)139 16 g  

    manējie priecājas ja tiešām ēdiens ir sanācis uz visis 100 % t.i. nav piededzis, nav pārsālīts, nav pārpiparots, nav pusjels utt..

    1.  0 0

    Sheyliina 7 (38652)416119 16 g  

    ir, ir.. krāsnī cepta pildīta karpa un dārzeņi sautēti follijā. :)

    1.  0 0

    Zobrats (38) 6 (15335)41161 16 g  

    sviestmaizes... (tizli skan- jā, bet es tiešām jēdzu to lietu =]] )

    1.  0 0

    agneseTev (52) 7 (33013)4514 16 g  

    Man nepatīk vienveidība, draugus allaž pārsteidzu ar ko jaunu.:)

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 16 g  

    Rosols, kartupeļu pankūkas, kartupeļu un sēņu sacepums.

    1.  0 0

    TaaKasDejo 4 (2197)127 16 g  

    plānās pankūkas!

    1.  0 0

    Spindzele 7 (20238)31555 16 g  

    Mums pashiem nav firmas eediens, bet vecvecakiem ir kapostu tiitenji ar maltas galjas(sajaukta ari riisiem) pildiijumu!

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41094 16 g  

    mm jā dubultais siera burgers....... man jau čikensd i kā mājas.....

    1.  0 0

    upuce (39) 6 (10155)3623 16 g  

    franchu karbonaade un maizes zupa..aa un pildiits lavashs,kaadu gatavoju tik es(manis izgudrota recepte):)vispaar visi ir sajuusmaa par manis gatavotiem eedieniem,tapee laikam cieminji tik biezhi:DD

    1.  0 0

    Fascination (35) 6 (5364)2310 16 g  

    man neprasa ést!

    vinji vnk neriske

    1.  0 0

    frozen_flame 6 (18654)3631 16 g  

    krāsnī cepti kartupeļi, rupjmaizes kārtojums ( ne pa saldu, ne pa skābu)..
    bet pārsvarā jau es taisu visu....

    1.  0 0

    mazinsh (39) 8 (105508)4976 16 g  

    protams ir - makaroni manā gaumē :))

    1.  0 0

    iive2 6 (16299)224 16 g  

    :D nemaaku gatavot

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system