Labākā atbilde

    1.  1 0

    plkst_23-58 (33) 5 (4509)169 11 g  

    Nedomāju, ka kvalitāte. kvalitātei ēdināšanas nozarē jābūt pašsaprotamai lietai par kuru cenu nepaaugstina.
    Es teiktu, ka pašizmaksa, porcijas lielums un uzcenojums.
    Var būt, ka kļūdos, bet man šķiet, ka ēdināšanas uzņēmumi lielāko daļu produktus taisa uzreiz lielos daudzumus un tad to uzglabā siltu. Tā būtu pašizmaksa. Tālāk nāk porcijas izmērs, kas šo pašizmaksu, kas piemēram kartupeļu biezputrai ir piemēram 5 Ls, sadala 10 daļās, jeb 10 porcijās. Beigās pašsaprotami uzcenojums lai gūtu kādu peļņu.

Atbildes

    1.  1 0

    likky666 7 (27714)3918 11 g  

    Pamatizmaksas (nu tas, cik maksā katrs pārtikas produkts) nu un plus vēl uzcenojums, kas uzlikts, lai uzņēmums arī kaut ko nopelnītu un spētu samaksāt algas darbiniekiem.

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 11 g  

    Pirmais un galvenais ir jau Tevis minētā kalkulācija, uzcenojums, pieprasījums. Man škiet, ka tirgus.biznesa pasaulē pieprasījumam ir ļoti liela nozīme cenu politikā.

    1.  0 0

    aldiskk 5 (4401)2511 11 g  

    ...spriežot pēc tavu jautājumu satura, tev mācībās derētu neliela pauzīte un izklaide/atslodze tās laikā...

    1.  0 0

    Odium77 7 (43719)3414 11 g  

    izejvielu izmaksas + pagatavošanas un pasniegšanas izmaksas + peļņa.

    1.  0 0

    ullas 6 (11888)3519 11 g  

    Cik tie protukti izmaksāja pirms kļua par porciju

    1.  0 0

    SensLietotajs 6 (10105)4937 11 g  

    pieprasijums, piedāvājums, izdevumi

    1.  0 0

    Кэролайн 6 (17518)31844 11 g  

    pieprasījums, piedāvājums

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system