Labākā atbilde

    1.  1 0

    plkst_23-58 (26) 5 (4663)157 4 g  

    Nedomāju, ka kvalitāte. kvalitātei ēdināšanas nozarē jābūt pašsaprotamai lietai par kuru cenu nepaaugstina.
    Es teiktu, ka pašizmaksa, porcijas lielums un uzcenojums.
    Var būt, ka kļūdos, bet man šķiet, ka ēdināšanas uzņēmumi lielāko daļu produktus taisa uzreiz lielos daudzumus un tad to uzglabā siltu. Tā būtu pašizmaksa. Tālāk nāk porcijas izmērs, kas šo pašizmaksu, kas piemēram kartupeļu biezputrai ir piemēram 5 Ls, sadala 10 daļās, jeb 10 porcijās. Beigās pašsaprotami uzcenojums lai gūtu kādu peļņu.

Atbildes

    1.  1 0

    likky666 7 (28287)3815 4 g  

    Pamatizmaksas (nu tas, cik maksā katrs pārtikas produkts) nu un plus vēl uzcenojums, kas uzlikts, lai uzņēmums arī kaut ko nopelnītu un spētu samaksāt algas darbiniekiem.

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81970)4616 4 g  

    Pirmais un galvenais ir jau Tevis minētā kalkulācija, uzcenojums, pieprasījums. Man škiet, ka tirgus.biznesa pasaulē pieprasījumam ir ļoti liela nozīme cenu politikā.

    1.  0 0

    aldiskk 5 (4481)2511 4 g  

    ...spriežot pēc tavu jautājumu satura, tev mācībās derētu neliela pauzīte un izklaide/atslodze tās laikā...

    1.  0 0

    Odium77 7 (44040)3412 4 g  

    izejvielu izmaksas + pagatavošanas un pasniegšanas izmaksas + peļņa.

    1.  0 0

    ullas 6 (12128)3411 4 g  

    Cik tie protukti izmaksāja pirms kļua par porciju

    1.  0 0

    GucciR 6 (12181)4620 4 g  

    pieprasijums, piedāvājums, izdevumi

    1.  0 0

    Кэролайн 6 (17626)31235 4 g  

    pieprasījums, piedāvājums

Līdzīgie jautājumi


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system