Labākā atbilde

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)421120 17 g  

    http://www.receptes.lv/lat/alus_edieni/trusa_gala/
    http://www.saimniece.lv/recepte/1899/Sautets-trusis/
    http://www.saimniece.lv/recepte/1843/Trusa-galas-zupa-ar-senem/
    http://www.saimniece.lv/recepte/1372/Cepts-trusis/
    http://www.saimniece.lv/recepte/1944/Trusa-galas-gulass-ar-kartupeliem/
    http://www.irlaiks.lv/recipies/soups/thicksoup/article.php?id=6112
    http://blogs.gatavosim.lv/2007/11/23/trusis-pikanta-krejuma-merce/
    Labu apetīti

Atbildes

    1.  1 0

    agneseTev (52) 7 (33013)4514 17 g  

    Senos laikos, baroni bija iecienījuši pūdēto zaķi, jeb trusi. To atstāja mitrā telpā , līdz tajā iemetās tārpi, tad cītīgi nomazgāja ar etiķūdeni, kaut kā īpaši marinēja garšvielās un sutināja. Esot bijusi dārgākā delikatese. Negribi pamēģināt? Atjauno tradīcijas!!!:DDDD

    1.  0 0

    mmmmmaza 5 (3140)139 17 g  

    man garšo ja trusi iemarinē, tad follijaa ieliek salaatu lapas, pieliekgaršvielas majonēzi (tā vairāk) un tad pašu trusi, kas sadalīts gabalos, satin kārtīgi follijā un cept tā diezgan ilgi uz oglēm (tas der gan vairāk vasarai)

    bet nu super garsīgi

    1.  0 0

    nLighted (36) 7 (47187)51357 17 g  

    A tu esi pārliecināta, ka tas ir trusis..?!
    Nū zini, ja nu tā ir trusene un trusis trusenē kaut ko atstāja pēc pārošanas sezona.

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41098 17 g  

    viltoto zaķi!!!!=D

    1.  0 0

    trakulis27 (48) 6 (6660)3319 17 g  

    Paprasi manai mammai,viņa zina.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system