Labākā atbilde
-
0 0
Evisa 8 (138672)420118 16 g
http://www.receptes.lv/lat/alus_edieni/trusa_gala/
http://www.saimniece.lv/recepte/1899/Sautets-trusis/
http://www.saimniece.lv/recepte/1843/Trusa-galas-zupa-ar-senem/
http://www.saimniece.lv/recepte/1372/Cepts-trusis/
http://www.saimniece.lv/recepte/1944/Trusa-galas-gulass-ar-kartupeliem/
http://www.irlaiks.lv/recipies/soups/thicksoup/article.php?id=6112
http://blogs.gatavosim.lv/2007/11/23/trusis-pikanta-krejuma-merce/
Labu apetīti
Atbildes
-
1 0
agneseTev (52) 7 (33013)4514 16 g
Senos laikos, baroni bija iecienījuši pūdēto zaķi, jeb trusi. To atstāja mitrā telpā , līdz tajā iemetās tārpi, tad cītīgi nomazgāja ar etiķūdeni, kaut kā īpaši marinēja garšvielās un sutināja. Esot bijusi dārgākā delikatese. Negribi pamēģināt? Atjauno tradīcijas!!!:DDDD
-
0 0
mmmmmaza 5 (3140)139 16 g
man garšo ja trusi iemarinē, tad follijaa ieliek salaatu lapas, pieliekgaršvielas majonēzi (tā vairāk) un tad pašu trusi, kas sadalīts gabalos, satin kārtīgi follijā un cept tā diezgan ilgi uz oglēm (tas der gan vairāk vasarai)
bet nu super garsīgi -
0 0
nLighted (36) 7 (47187)51357 16 g
A tu esi pārliecināta, ka tas ir trusis..?!
Nū zini, ja nu tā ir trusene un trusis trusenē kaut ko atstāja pēc pārošanas sezona. -
-