Labākā atbilde

    1.  1 0

    DrDestroy 7 (81057)4838 15 g  

    Pēc ūdens noliešanas iemetu nelielu sviesta vai margarīna gabaliņu, izmaisu, un kādu pusminūti vēl paturu uz mazas uguns. Var pirms tam ar aukstu ūdeni, kā jau te cilvēki minēja, bet to neesmu pielietojis.
    Cik daudz sviesta/eļļas/margarīna? Tas eksperimentāli - tā lai smuki, spīdīgi. Pēc idejas nevajadzētu lipt... Varbūt Tu viņus pārvāri, ka šamējie paliek jau paŗāk mīksti...  

Atbildes

    1.  1 0

    spiganina 6 (9660)41688 15 g  

    pielej mazliet eļļu,vislabāk olīveļļu un samaisi

    1.  1 0

    skorpion19 (38) 5 (4006)2420 15 g  

    Kad izvara, caur sietu aplej ar udeni, tad tas lipeklis itka aizskalojas.. ellu liek jau varot..   ;)

    1.  1 0

    Ulisita (30) 6 (9412)31043 15 g  

    es parasti pielieku sviestu, kamēr vēl karsti. ir jau arī atkarīgs no pašiem makaroniem, lētākie vienmēr salips  

    1.  0 0

    AntiAngeL (38) 7 (38141)4841 15 g  

    aped kamer silti ))

    1.  0 0

    houseworx (36) 6 (19904)3855 15 g  

    neka, vaig est tikko varitus

    p.s Tu ed parastos spageti?

    1.  0 0

    Jaunietiite 1 (103)2 15 g  

    sweiki!kad uzvaari spageti,tad uzreiz pievieno olivellju,kas arii peec to atdzishanas neljauj vinjiem salipt!taa es daru,un neekadu probleemu nav! :)labu apetiiti

    1.  0 0

    DiiDii 7 (31461)31756 15 g  

    Kamēr silti, atdali katru makaronu atsevišķi uz papīra dvielīša un ļauj, lai atdziest. Vēlāk tikai sakrāmē pusdienu traukā tik, cik vajag.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system