Labākā atbilde
-
1 0
DrDestroy 7 (81057)4726 14 g
Slinkums pārrakstīt - nostrādājos pa āru, bišku mugura sāp. Te būs labas rezeptes papilnam. Es pats pa retam lietoju. Veselīga manta. Parasti uz maizītes un pie tējas un kafijas. Bet var uzgatavot garšīgus salātus. Iečeko.
http://www.food.ua/recepty/salat-iz-pecheni-treski
http://www.google.lv/#hl=ru&source=hp&q=mencu+aknas&btnG=Поиск+в+Google&meta=&aq=f&oq=mencu+aknas&fp=198196b2180c41f9
Atbildes
-
1 0
munkss (38) 8 (207590)541231 14 g
Parasti mencu aknām neko nepievieno, galvenais tās gatavot ūdens peldē - maksimums bikīt sāli (es gan neko nelieku)
Diez vai tu taisīsi uzreiz pāris kg mencu aknas un gatavusi tās līdz gatavībai stikla burkā Katliņu katliņā, kad gatavs, tad pārliek citā traukā vai burkā un iekšā leduskapī, bet ne saldētavā
Pēc tam ņem laukā, skrūve ciet, griež otrādāk un atdzesē. Uzglabā ledusskapī.
Un tā tu darīsi pēc katras mencu aknas izņemšanas no burkas?
Par etiķi dzirdu pirmo reiz, tad jau labāk citronskābe vai citrons - efekts labāks un dabiskāks