Labākā atbilde
-
1 0
iive 7 (41980)2512 15 g
Sauso želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Želatīnu šķīdina, ievietojot trauku karsta ūdens peldē. Kad želatīns ūdens peldē ir izšķīdis siltā ūdenī, tam pieliek pamatproduktu – buljonu, sulu, saldo krējumu un tml. Gatavo maisījumu ievieto recēšanai paredzētajā traukā un liek ledusskapī. Pēc 30 min. Jāizveidojas želejveida konsistencei. Pievienojot želatīnu aukstiem produktiem, piemēram, putukrējumam, izšķīdināto želatīnu nedaudz atdzesē.
Atbildes
-
1 0
melis26 7 (46902)4757 15 g
kā pavārs tev varu teikt,ka dažreiz želantīnu var aistāt ar kartupeļu cieti-bet želantīnu iegūst savārot kaulus viendabīgā masā-to es kā miesnieks zinu
-
0 0
munkss (38) 8 (207590)537205 15 g
Želatīnu taisa no lopu ragiem, tieši tāpēc ovo veģetārieši negrib ēst majonēzi
Nezinu, kaut kāds pulveris, man želejiņas parasti taisa draudzene -