Labākā atbilde

    1.  1 0

    Sarma 6 (7773)226 11 g  

    Cepu fileju.
    Ja šī ļoti daudz,-galerts,kotletes,zupiņa.

Atbildes

    1.  1 0

    predator1989 7 (22475)41043 11 g  

    nu ķipa tur ir tā,ka ņem viņu vispirms uzcep uz pannas un tad ņem to veco labo saucamo pīli
    tad liek tā,ka liek zivi apakšā,pa virsu kārtu ar burkānu, papriku,sīpolu.
    un tad atkal zivi pa virsu  un atkal visas tās sastāvdaļas.
    un tad kad viss piekrāmēts, tad liek vāku pa virsu un sutina apmēram kādu pusstundu.

    1.  0 0

    likky666 7 (27714)3918 11 g  

    Neesmu nekad gatavojusi līdaku.

    1.  0 0

    cukupupa 5 (3732)1919 11 g  

    Man nepārāk iet pie sirds zivis, tādēļ negatavoju.  

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81052)4622 11 g  

    Cepu. Bet, ja atdodu mammai, viņa taisa pildīto -  mmmm!   Nedaudz ķēpa ir, ja nav rasts virtuvē darboties, bet rezultāts ir super.
    Vēl var zupiņu uzvārīt ar tefteļķām. Ļoti garšigi, spēcinoši, melnos piparus tā pavairāk.

    1.  0 0

    Rigas puika (33) 6 (13188)525126 11 g  

    Nē zivis ēst ne visai patīk daudz tur asaku (par līdakām nezinu) labāk šprotes šad tad nopērku.

    1.  0 0

    weronika800 6 (18518)3512 11 g  

    vienreiz bija,izvārīju zupiņu

    1.  0 0

    angelforlife 5 (3729)2414 11 g  

    nekad neesmu tadu zveeru gatavojusi:)

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system