Atbildes
-
1 0
usver 6 (7538)358 17 g
Skriet, apmeklēt trenažieru zāli, īpaši vēdera preses vingrinājumi noder. Atpūsties no darba, patusēties ar meitenēm, ikdienā atsakot smēķēšanai un alkoholam ;)
-
-
-
0 0
diabolo 6 (9017)338 17 g
Mja -aktuāla problēma modernajā pasaulē. Domāju, ka cīnīties ar sekām bezjēdzīgi, neizskaužot cēloņus. depresija , stress -tie laikam galvenie cēloņi. Var pļumpēt viagras, rīt bebru dziedzerus, ženšeņus un viskautko, bet, domāju, tam visam laicīgs efekts. Iemācīties nestresot, skatīties uz ar Tevi un ap Tevi notiekošajiem procesiem pareizi, neņemot pierē. laikam tas ir pareizākais ceļš. Diemžēl pie tā bardaka, kas mūsu valstī, tam vajadzīgs īpašs talants. :)
-
-
-
0 0
agneseTev (52) 7 (33013)4514 17 g
Savādi, ka potence mums asociējas tikai ar vīrieša sajūtām, bet kā ir uzplaucēt ziedu sievietes klēpī, tas tā kā palika nebūtiski...Žēl.:(
-
0 0
udaka 6 (11593)237 17 g
Rūpējoties par vīriešu seksuālo veselību, reizē ar dažādām ūdens procedūrām un gaisa peldēm dakteri un zinātnieki noteikti iesaka padomāt par ikdienas ēdienkarti. Ja ar pārtiku netiks uzņemta vajadzīgā «dzīvā» barība kā dažādi termiski neapstrādāti augļi, dārzeņi, garšaugi, ciest var ne tikai no palielinātas tauku kārtas uz vēdera — problēmas sagādās arī pavājināta dzimumaktivitāte. Pavasarī un vasarā uzsvars, gatavojot zaļbarības salātus, ir liekams uz sīpollokiem. Atliek pēc gaumes un iespējām pievienot sasmalcinātas dilles, pētersīļu, lupstāju, seleriju lapas, ķiplokus, pārliet miksli ar augu eļļu un pievienot nedaudz ābolu etiķa. Jebkuri zaļbarības salāti seksuāli aktīvam vīrietim būtu jāēd vismaz divas reizes dienā. Bet rudenī, ziemā vīrišķās veselības stiprināšana un uzlabošana jāuztic sarkanajām bietēm, kaut gan — ne tikai: cepeškrāsnī izcep bieti, sagriež šķēlītēs, aplej ar ābolu vai vīnogu etiķi (viegli atšķaidītu). Kad etiķis labi ievilcies, to nolej un iegūto biešu sulas izvilkumu uzlej maisījumam, kas sastāv no glāzes samaltu mārrutku un glāzes samaltu ķiploku. Galaprodukts var tikt lietots ne tikai kā īpaša pikanta, bet ļoti veselīga piedeva pie visdažādākajiem ēdieniem, to var izmantot kā masu, kuru smērēt uz brokastu vai launaga sviestmaizes.