Labākā atbilde
-
4 0
DrDestroy 7 (81057)4726 14 g
Plovā. Bet tas nav ātrs process. Un plovcu veidi ir ļoti daudz. + ar 1.reizi ne viss sanāks kā gribētos.
Vnk novāri, iemt karstos sviesta piciņu, pieber sāli un + cepta vistiņa+ svaiga gurķīša/krējuma slātiņš.
Atbildes
-
-
1 0
DiiDii 7 (31461)31345 14 g
Rīsu-piena zupa ar rozīnēm. Daudziem tas atgādina slimnīcas ēdienu, bet man garšo :)
Ja nebaidies, tad dari tā: pavāri rīsus iesālītā ūdenī, kamēr mīksti, pielej pienu pēc garšas, tāpat pēc garšas piemet rozīnes (tās gan jāpiemet pašā rīsu vārīšanas procesā, pirms piena). Kad pieliets piens, vēlreiz uzvāri līdz pirmajiem burbuļiem un gatavs! -
-
-
-
-
0 0
Angelo1989 (35) 6 (10125)3617 14 g
es parasti sametu visadus drankus ko atrodu gar6vielu skapiti uztaisu senu merciti un vistu uzcepju nu un vel 6adi tadi sikumi... tas butu atrais variants :D
-
0 0
mincelija (38) 4 (1015)413 14 g
Novāri rīsus.
Atsevišķi uz pannas sviestiņā apcep saldētos burkānus ar zaļajiem zirnīšiem (paciņās).
Sajauc kopāmun pievieno Vegetu!!!
Ņam - ņam :D -
0 0
Ramona (33) 6 (12304)43276 14 g
Neteiktu, ka recepte ir pārāk ātra, bet ilgi ar nav.
Nesen izdomāju savu recepti, kas izrādījās tiešām garšīga.
Rīsi tur darbojas kā garnējums, bet garšo labi.
Sacep vistas filejas gabaliņus (pārāk mazus nevajag). Klāt sacep paprikas gabaliņus, vēlāk pievieno veselas zaļās olīvas
bez kauliņiem. Pacep vēl bišķin, tad pārlej visu ar vārītu ūdeni (pārāk daudz nevajag, tikai, lai sautētos un būtu nedaudz mērcīte).
Pielej klāt šķidrumu no olīvām, tad pievieno krējumu un visu pasautē (garšvielas pēc garšas, bet daudz neprasās, jo olīvām ir sava garša).
Kad gatavs, šķīvī liec rīsus un pārlej ar gatavo mērci. Man garšoja ļoti!