Labākā atbilde

    1.  4 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 14 g  

    Plovā.   Bet tas nav ātrs process. Un plovcu veidi ir ļoti daudz. + ar 1.reizi ne viss sanāks kā gribētos.
    Vnk novāri, iemt karstos sviesta piciņu, pieber sāli un + cepta vistiņa+ svaiga gurķīša/krējuma slātiņš.

Atbildes

    1.  1 0

    archijsss 3 (753)38 14 g  

    Saldajā rīsu krēmā... (mm) !

    1.  1 0

    DiiDii 7 (31461)31345 14 g  

    Rīsu-piena zupa ar rozīnēm. Daudziem tas atgādina slimnīcas ēdienu, bet man garšo :)

    Ja nebaidies, tad dari tā: pavāri rīsus iesālītā ūdenī, kamēr mīksti, pielej pienu pēc garšas, tāpat pēc garšas piemet rozīnes (tās gan jāpiemet pašā rīsu vārīšanas procesā, pirms piena). Kad pieliets piens, vēlreiz uzvāri līdz pirmajiem burbuļiem un gatavs!

    1.  0 0

    Vaavereens 7 (31449)41251 14 g  

    vārot rīsus, samet visas buljona kubiņus ;)

    1.  0 0

    laima1000 (34) 6 (15164)3317 14 g  

    nekad neesmu eedusi sushi bet gribetos pameginaat ;)

    1.  0 0

    RorschachGirl 6 (8823)3420 14 g  

    Basmati risus, udeni un sali. viniem ir pasiem sava garsa

    1.  0 0

    gross23 (37) 4 (2289)36 14 g  

    Plovs vai sushi.

    1.  0 0

    Angelo1989 (34) 6 (10125)3617 14 g  

    es parasti sametu visadus drankus ko atrodu gar6vielu skapiti uztaisu senu merciti un vistu uzcepju nu un vel 6adi tadi sikumi... tas butu atrais variants :D

    1.  0 0

    mincelija (38) 4 (1015)413 14 g  

    Novāri rīsus.
    Atsevišķi uz pannas sviestiņā apcep saldētos burkānus ar zaļajiem zirnīšiem (paciņās).
    Sajauc kopāmun pievieno Vegetu!!!
    Ņam - ņam :D

    1.  0 0

    Ramona (33) 6 (12304)43276 14 g  

    Neteiktu, ka recepte ir pārāk ātra, bet ilgi ar nav.
    Nesen izdomāju savu recepti, kas izrādījās tiešām garšīga.
    Rīsi tur darbojas kā garnējums, bet garšo labi.
    Sacep vistas filejas gabaliņus (pārāk mazus nevajag). Klāt sacep paprikas gabaliņus, vēlāk pievieno veselas zaļās olīvas
    bez kauliņiem. Pacep vēl bišķin, tad pārlej visu ar vārītu ūdeni (pārāk daudz nevajag, tikai, lai sautētos un būtu nedaudz mērcīte).
    Pielej klāt šķidrumu no olīvām, tad pievieno krējumu un visu pasautē (garšvielas pēc garšas, bet daudz neprasās, jo olīvām ir sava garša).
    Kad gatavs, šķīvī liec rīsus un pārlej ar gatavo mērci. Man garšoja ļoti!

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system