Labākā atbilde
Atbildes
-
3 0
KEPKE (39) 7 (39830)425178 16 g
Rupjmaize - īsta rupjmaize, kas tiko izņemta no krāsns un uzdzert svaigu govs pienu.. mmm.. Bet nu baltmaizei, jau arī nav ne vainas.. ja tik viņu pirms gadiem 5 nebūtu pārtraukuši ražot un neceptu to pelēko maizi :/
-
-
-
-
-
0 0
polaarlapsa (37) 6 (5092)237 16 g
ciabata - vienkārši lieliska. rimčikos pie svaigi ceptajām maizēm var atrast...
-
0 0
Gusiz 6 (7513)228 16 g
mīksta, kas tikko izcepta! Kādreiz tētis ceptuvē strādāja, un tad vot bija jauki, tikko izceptu, mīkstu, siltu.. mmmM! :D
-
0 0
Sheyliina 7 (38652)417120 16 g
Baltmaize un tikai. Retu reizi apēdu kādu rupjmaizes sķēli, bet tas ir galējais variants, kad mājās nav baltmaizes.
-
-
-
-
-
-
0 0
kersty 5 (2731)518 16 g
atkarībā ar ko ēd .... patiesībā gan tā, gan tā, ka tik ir garšīga un nav skāba :))
-
-
0 0
vijeens 6 (13888)3315 16 g
Man garšo melnā rupjmaize ar ķimenēm...darbā.Mājās gadus 12 tikai kliju tostermaize.
-
-
-
0 0
mazinsh (40) 8 (105508)4976 16 g
maizi pēdējā laikā ļoti reti ēdu, bet tā parasti rupjmaize vai saldskābā maizē
-
-
-