Labākā atbilde

    1.  5 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 14 g  

    "Manuprāt" šoreiz galīgi garām. Par vīnu mamma bija kaut kur dzirdējusi. Ja nu vienīgais, laikam kandžu dzenot... īsāk - Absolūts zero, tāpēc ar interesi parakājos internetā. Izrādās, ka Amerikā , līdzīgi kā no kļavu sulām, vāra sīrupu, pie tam uz vietas, mežā. Krievijā gatavo kvasu, losjonu   , un kaut kādu ahaholisku dzērienu, kam 3 veidu receptes apkšnorādītajā saitē. Likam jau tas pats bērzsulu vīnC (zskatās pēc kaut kādas "torpēdu degvielas") ... Bet kas to zin, varbūt garšīgs. Nenoprovēsi, neuzzināsi.   Galvenais, lai no rīta galvu neplēš uz pusēm.
    http://vina-net.ru/vino/z.php?v=411463816&s=0

Atbildes

    1.  0 0

    Odium77 7 (43719)3414 14 g  

    es tik divus veidus zinaaju - svaigas un ruugushas, raudzeejot roziiniites var piemest klaat. nja, ja tas buutu reaali, tad cilveeki pat majoneezi uztaisiitu par alkaholu.

    1.  0 0

    KUBUS 5 (4600)1211 14 g  

    Samagonku ari var  

    1.  0 0

    Angelo1989 (35) 6 (10125)3618 14 g  

    kandža

    1.  0 0

    leuw 5 (3855)125 14 g  

    Varbūt labāk atstāt svaigu, lai veselība ar pa laikam kaut kādu labumu gūst?

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system