Atbildes
- 
0 0sNuuFix (35) 4 (2321)27 18 g Pašbrūvētais noteikti ir bīstamāks un tikai iespējams labāks, bet noteikti neveselīgāks  
- 
0 0jahamuha1 6 (5228)2410 18 g Labi izgatavts un nostāvēts uz ogām vai saknēm ir labāks par visdārgākajiem rūpnieciski ražotiem dzērieniem.  
- 
0 0avokado (49) 2 (435)13 18 g Nobaudi vienu, nobaudi otru, tad atkal pirmo, atkal otro... Tad sáksies diskusijas páris stundu garumá ar otru nobaudítáju un gan jau tiksiet skaidríbá. ...a par nákoso dienu labák neko neteiksu... :p  
- 
0 0LadyGuc (38) 1 (162)1 18 g pašbrūvētais ir labāks....es pēc pieredzes to saku.....kad maza biju ta man patika pat tas taisīšanas process...  
- 
0 0eniqma 2 (316)14 18 g Pašbrūvētais ir pats labakais,veseligakais,tiiraakais un garshiigaakais! Ja protams maaki pagatavot...  
- 
0 0Regis (60) 5 (3834)125 18 g Ja pašbrūvētais ir brūvēts pareizi, tad nekas nevar būt labāks par to. Diemžēl daudzi brūvē ļergas.  
- 
0 0kewin (36) 1 (133)1 18 g Pilnigas mulkibas! Pasbruvetais ir labaaks par rupnieciski razoto,jo tajaa ir izejvielas,kuras ir vajadzigas organismam, bet rupniicaas biezi vien siis vielas tiek aizstaatas ar kimiskajiem aizvietotaajiem! 
 VIENOZIMIGI MAJAS ALINJ^ RULEEE:) 
- 
0 0maxd 4 (1931)24 18 g pašbrūvēto (bet atkarīgs no brūvēšanas tehnikas). šamējo divreiz filtrē. ja dabon ritīgu žvinguli vakarā, nākamajā rītā ne miņas no pohām.  
- 
0 0janisxxx (47) 1 (155)1 18 g protams ka pasbruveto....no ta nav pohas.....nekada zina vins nav bistams.,tu vismaz zini ko tu lieto.,nepaliksi dzeltens....  
- 
 
- 
 
- 
0 0anjute (59) 2 (277)2 18 g garsīgākie ir pašbrūvētais mājas alus, jo zini ko pats liec iekšā, un arī mājas vīni...  
- 
 
