Labākā atbilde
Atbildes
-
3 0
Musica 4 (1870)26 11 g
Krējuma-sīpolu (vēlams, Ādažu), reizēm arī tomātu.
Šajā jomā esmu klasisko vērtību piekritēja, turklāt čipsus patērēju ne biežāk kā 1x mēnesī (parasti sanāk retāk). -
3 0
dzhonsons (34) 6 (5248)225 11 g
Ādažu virpuļi, salmiņi, tomātu, diļļu, Mājas ar mārrutkiem un Pringles original. Pārējie diez gan palieli mēsli.
-
-
2 0
willx (60) 6 (17306)3715 11 g
principiāli nelietoju un neiesaku lieto http://citadapasaule.com/2011/08/20/tarakanus-varot-iznicinat-ar-cipsiem-un-atrajam-zupam-video/ .
-
2 0
DrDestroy 7 (81057)4726 11 g
Kukurūzas saldajā glazūrā, Ukrainas tādas pakas gan sen neesmu redzējis, mūsu pašu Kukurūzas Nūjiņas ("Druva" laikam). Vispār nezinu, kur beidzas/sākas pārslas un čipsi.. bet to, ka kartupeļu čipsi nav vienīgie, tas 100%.
Kartupeļnieki - tie ir Ādažu, tad vēl garšo Estrella, un vēl mazas paciņas ar kartupeļu sāļajiem salmiņiem. Un droši vien vēl daudz, daudz citu. Garšas piedevas - sīpola/krejuma, bekons, sēne. Ar mārrutkiem nepateikšu, bet izklausās labi. -
-
0 0
predator1989 7 (22480)41254 11 g
ai nezinu vairs.
esmu viņus jau sen atrijies
man vis vairāk, nu vislabāk garšoja tie ādažu mājas ar to mārutku garšu.
parasti izkoda rīkli -
-
-
-
0 0
aldiskk 5 (4401)2511 11 g
...kaut kā pēdējā laikā pēc čipsiem netiecos, laikam esmu savu normu apēdis
-