Labākā atbilde
-
1 0
marcis-m (38) 7 (39249)319113 13 g
Te ir ļoti labas receptes Nedošu jo nezinu cik saldu gribi - skaties pats arī šeit Ja vajadzēs, tad pārtulkošu un pateikšu kur var pielikt ciedru riekstus
Atbildes
-
1 0
KEPKE (39) 7 (39830)425179 13 g
Jā manis būt garšot!
Nebūt tev redzēt manu saldo pīsragu! 22 gadi un vēl joprojām bubini kā tāds 6 gadnieks, tiešām esi tik neizglītots?. -
-
1 0
DrDestroy 7 (81057)4726 13 g
Labi, ka vismaz centies rakstīt latviski. Pielabosim. Un pacenties uz Kepke neapvainoties - es, piemēram, kad rakstu krieviem tehniskos saitos, vairākas reizes pārlasu: pirmkārt - izrādot cieņu pret auditoriju, pie kuras vēršos, otrkārt - lai neizskatītos pēc lohatrona.
"Dodiet (iesakiet) saldā pīrāga recepti ar augļiem (augļu klājumu..!?). Tā nav atkārtošana (tas nav jautājuma atkārtojums - eksperts šādu jautājumu bija dzēsis).
Jā, ļoti garšo, nezinu(bet nojaušu), ko biji domājis ar "augļu plati", jo zem "augļu plate" man asocējas ar palielu , parasti plakanu trauku, kurā smuki salikti sagriezti augļu gabaliņi+ogas(parasti vīnogas).
Internetā ir ļoti daudz recepšu. Man ļoti patīk biskvīta/tortes mīkla. Iesaku Tev vienkāršāko variantu, personīgi pārbaudīts un ir . Nopērc kādu no "Dobeles Dzirnavnieka" gatavajiem maisījumiem -ir gan ātrās mīklas, gan rauga, dažādu kēksu - ko pats vēlies - +sagriez mazos gabaliņos kaut kādus augļus (ābolus, ananasus, persikus vai aprikozes, banānus utt. ) un iemaisi mīklā iekšā, izklāj uz cepeškrāsns pannas, kurai uzklāts cepamais pergaments , ieregulē temperatūru atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un seko procesam. Cepšanas laiks arī norādīts uz iepakojuma. Šis varianats ir labs ar to, ka Tu vari eksperimentēt jau pie gatavas "pamata bāzes" . Man personīgi ir Elektrolux cepeškrāsns -ļoti labi cep, iespējams padod karstumu gan no augšas, gan no apkašas. Tas īsti neattiecas uz visām mīklām, bet iesaku sepšanas laikā NETAISĪT vaļā cepeškrāsns durvis, lai pīrāga vietā nesanāk bieza pankūka. :D Ja nemaldos, tur bija ieteikums šķaidīt ar ūdeni, es izmantoju pienu. Protams, vari veidot arī pāklājumu (plati) - uz pannas izklātai mīklai virsū saliek plāni sagrieztus auglīšus, ar otas palīdzību nosmērē ar sakultu olu. Bet vēl labāk patīk, kad gatavam pīrāgam uzklāj plāni sagrieztus augļus (mīsktos - banāns, ananass, kivi, zemenes, avenes utml.) un pārklāj ar želeju. Želeja sausā veidā paciņās arī ir nopērkama veikalā, vien jāatšķaida ar siltu ūdeni norādītajās proporcijās.
http://www.dzirnavnieks.lv/lv/partika-1/sausie-maisijumi/