Labākā atbilde
-
1 0
emlj86 4 (2235)410 13 g
Nebij runa par kadam, tapec paipalu. Iekopeeju no www.paipal.lv, jo galvaa nestaav. Esmu pati lietujusi un chaumalas arii eedu
Visveselīgāk paipalu olas ir lietot jēlā veidā, pusstundu pirms ēšanas, uzdzerot ūdeni vai sulu. Jau pēc divu nedēļu kursa organisms sajutīs paipalu olu dziedinošo spēku, bet vislabākos rezultātus var sasniegt turpinot paipalu olas bez pārtraukuma lietot 3-4 mēnešus. Ja ir nepatika lietot olas jēlā veidā, ieteicams tās sakult un pievienot biezputrām, kartupeļu biezenim vai zupām.Var arī pagatavot tā dēvēto «vēršaci», tomēr ievērojiet, ka pēc 15 minūšu termiskas apstrādes vitamīni iet zudumā.
Paipalu olās esošās bioloģiski aktīvās vielas paaugstina organisma tonusu, nostiprina kaulus, regulē prostatas dziedzera darbību, nostiprina kaulus, sirdi, aknas, nieres, kuņģi, aizkuņģa dziedzeri un citus orgānus. Paipalu olas, atšķīrībā no vistu olām, nesatur holesterīnu, tāpēc tās var lietot cilvēki, kuriem jākontrolē holesterīna līmenis. Bet vislieliskākā ziņa ir tā, ka lietojot paipalu olas, nav iespējams saslimt ar salmonelozi. Lietojot vistu olas, cilvēki dažkārt savu organismu pakļauj riskam reizē ar olām uzņemt arī antibiotikas, ar kurām vistas ārstētas.Tā kā paipalas ir neuzņēmīgas pret dažādām infekcijām, tās nav pakļautas vakcinācijai.
Japānā paipalu olas plaši pielieto bērnu uzturā. It īpaši paipalu olas tiek ieteiktas fiziski vāji attīstītiem bērniem. Jēlas olas tiek iekļautas slimu un novājinātu bērnu ēdienkartē. Taču īpaši
japāņi tic paipalu olu brīnumainajai ietekmei uz organisma reproduktīvo funkciju.
Atbildes
-
-
-
0 1
willx (60) 6 (17306)3715 13 g
lietoju, ātrais risinājums - apetītes slāpēšanai
par sekām nedomāju - dzīvot vispār kaitīģi