Labākā atbilde
Atbildes
-
2 0
agneseTev (52) 7 (33013)4514 17 g
Pavisam vienkārša recepte, bet garšīga ( šoreiz bez ekzotikas:)) Tie paši tomātu ,gurķu salāti + sīpoli , tikai krējuma vietā, NEARINĒTA eļļa+ sojas mērce, šķipsniņa sāls, pipari, var pielikt arī dilles. Ieteicams, pirms pasniegšanas, nedaudz paturēt ledusskapī. Galvenā sastāvdaļa šajos salātos - eļļa, tā dod īpašu piegaršu. Kartupeļus pratīsi pagatavot, nepiemirsti uzbērt smalki sagrieztus zaļumus. Un tad nu galvenā latviešu virtuves sastāvdaļa gaļa. Bet tās pagatavošanu, lai apraksta kāds cits. Gaļas vietā var pasniegt sieru rīvmaizes panādē, pēc tam apviļātu sezama sēkliņās. Gardi ir vēl vieni salāti: Smalki sagriezti ķīnas salāti + saules puķu sēkliņas, (rupji rīvēti gurķi, var arī nepievienot gurķus)+ kukurūza, mērce - helmans majonēze. Pēc maltītes pasniedz augļu tēju ar medu un riekstiem...:)) Labu apetīti! Vienkārši un ātri pagatavojama maltīte:).
-
-
-
0 0
Chortinjsh (42) 4 (1707)28 17 g
vispirms padomaa, kas kuram vislabaak garsho, un kas garsho visiem!!! atri un vienkārshi var buut kaads sauteejums cepeshkraasnii, piemeeram plovs (tas gan nav aatri, bet vienkaarshi gan)
-
-
-
-
0 0
tabacco 4 (1142)28 17 g
vnk paņem dārzeņus sagriez,pieliec sāli krējumu vai eļļu!uzvāri vai uzcep kartupeļus,uztaisi kādu mērci,uztaisi kaut ko saldu vēl!vai vnnk aizej uz biblotēku pakaļ pavār grāmatai vai pameklē kaut kur kur tu dabūsi receptes! :)
-
-
-
0 0
ez3414 (39) 6 (17547)2522 17 g
uzcep kartupeljus, kur ieksa ir izkusis siers, olas desa vai galja, paprika, kechups un vel kas ienak prata. bet to superigo garshu dod siers... mmmm...