Labākā atbilde
-
2 0
agneseTev (52) 7 (33013)4514 17 g
Nav problēmu. Vai zinat kāda bija lielākā delikatese vācu baroniem savā laikā Latvijā ( tā gan toreiz nedēvēja mūsu zemīti )? Pūdēts zaķis. To nokāva, tad ļāva pūt, līdz tārpi iemetās, vēlāk mazgāja skābā ,etiķveida šķidrumā, un tikai tad gatavoja. Esot izcils ēdiens, gaļa esot īpaši mīksta un ļoti garšīga. Neņemos spriest, bet ēda taču un slavēja:))!!!
Atbildes
-
-
-
-
0 0
Evisa 8 (138672)420119 17 g
Pēē, es no pūdētā siera mūku pa gabalu. Man no tās smakas vien jau vemt gribas!
-
-
0 0
bumba_waartos 6 (6543)2523 17 g
jā, zinu kā taisa, garšo un ēdu pilnām saujām... vislabāk garšo dor_blue :)
-
-
0 0
Xorn 4 (1766)24 17 g
Siers rullē =]
Pūdētajam ir ļoti spēcīga garša. Vairāk kā uzkožamais nevis ēdamais. -
-
0 0
smukuliite18 (36) 3 (961)19 17 g
nee,fuu,man siers vispaar negarsho.
nemaz neveelos zinaat no kaa vinju taisa,tas noteikti nav nekas labs.. -
-
0 0
Mamaa 3 (718)23 16 g
Ļoti garšo pūdētais siers. Reiz redzēju raidijumu, kā tad tos gatavo, bet tik un tā - garšo un viss. Īpaši pie sausa sarkanvīna... mmmm!!!!