Labākā atbilde

    1.  0 0

    filozofs1991 6 (6605)3520 9 g  

    Es parasti cepu uz vidējas uguns, pirms tam malto gaļu kārtīgi sajaucot ar olām, mērcētu maizīti un kādu rīvētu kartupeli. Pannā uzkarsē NELIELU daudzumu tauku vai eļļas un vēlams vienlaicīgi uz tās uzlikt jau iepriekš sagatavotas kotletītes. Mmmmm.... garšīgi! Iekārdināji - iešu un sacepšu sev ar!

Atbildes

    1.  1 0

    Gusiz 6 (7513)226 9 g  

    Jo mazāka uguns, jo labāk iekša izcepsies. ;)

    1.  0 0

    agapimuuu 7 (20660)41269 9 g  

    uz videjas...
    es parasti pieturos pie ta lai nekas neapdektu un ieksa nebutu jels cepu uz videjas uguns

    1.  0 0

    vavere1 5 (2507)28 9 g  

    Met tik iekšā ugunskurā!!!   Nu skaidra lieta, ka liela uguns nav nepieciešama uz normālas liesmas, pēc izjūtām :)

    1.  0 0

    on-line 6 (5201)21327 9 g  

    uz pannas un mazas liesmas ja uz gāzes

    1.  0 0

    shenny 3 (775)26 9 g  

    uz mazakas....nammiigi

    1.  0 0

    bumba_waartos 6 (6543)2517 9 g  

    Es nez, es esmu izstrādājusi tādu metodi, ka cepu cepeškrāsnī. Līdzīgi kā viltoto zaķi. Cepeškrāsnī mazāks čakars, taču uz pannas ceptas gardākas.

    1.  0 0

    legionars78 (40) 6 (16132)3528 9 g  

    kaadas kotletes gribi , piemeeram francijaa vairaak eed asinjainas tad liek uz lielu uguni un aatri apcep bet ja taadu pastiivu un sausu tad neliekot margariinu vinjai virsuu uz mazu uguni bet ja normaalu tad pacep uz mazaak kaa videejaas uguns un paspaidi to kotleti ar koka karoti

    1.  0 0

    JUSTHATEME 7 (32691)33286 9 g  

    es parasti cepu uz mazas vai uz videeji lielas uguns,jo tad vinas labaak izcepjas!!!!!ja cepsi uz lielas,tad apdegs un ieksaa buus jeelas!!!!

    1.  0 0

    roko 6 (13610)2413 9 g  

    uz lielas nē, labāk ''vai kā''

    1.  0 0

    munkss (32) 8 (207618)528149 9 g  

    Es parasti cepu vai nu uz

    Pannas
    vai nu uz
    Oglēm

    Uz oglēm ir garšīgāk un aromātiskāk

    Kotlešu cepšana uz lielas/mazas uguns atgarīga no

    Pannas

    Tefal
    čuguna
    bleķa

    No kotlešu massas sastāva

    Cūkgaļa
    Lielopu gaļa
    Abu šo gaļu mikss
    Ar maltās vistas gaļas piedevu
    Ar maltās jēra gaļas piedevu

    Vai tu tās pēc tam taisies padarīt mīkstākas
    Sutinot
    Tvaicējot
    Vārot kā frikadeles

    Vai tu tās gatavo kā
    tīteņus
    šniceles olas un miltu apvalkā

    evinsh
    Nāc, visu iemācīšu ko un kā vajag

Līdzīgie jautājumi


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system