Labākā atbilde
-
0 0
filozofs1991 6 (6605)3629 15 g
Es parasti cepu uz vidējas uguns, pirms tam malto gaļu kārtīgi sajaucot ar olām, mērcētu maizīti un kādu rīvētu kartupeli. Pannā uzkarsē NELIELU daudzumu tauku vai eļļas un vēlams vienlaicīgi uz tās uzlikt jau iepriekš sagatavotas kotletītes. Mmmmm.... garšīgi! Iekārdināji - iešu un sacepšu sev ar!
Atbildes
-
-
0 0
agapimuuu 7 (20660)41478 15 g
uz videjas...
es parasti pieturos pie ta lai nekas neapdektu un ieksa nebutu jels cepu uz videjas uguns -
0 0
vavere1 5 (2507)29 15 g
Met tik iekšā ugunskurā!!! Nu skaidra lieta, ka liela uguns nav nepieciešama uz normālas liesmas, pēc izjūtām :)
-
-
-
0 0
bumba_waartos 6 (6543)2523 15 g
Es nez, es esmu izstrādājusi tādu metodi, ka cepu cepeškrāsnī. Līdzīgi kā viltoto zaķi. Cepeškrāsnī mazāks čakars, taču uz pannas ceptas gardākas.
-
0 0
legionars78 (46) 6 (16132)3532 15 g
kaadas kotletes gribi , piemeeram francijaa vairaak eed asinjainas tad liek uz lielu uguni un aatri apcep bet ja taadu pastiivu un sausu tad neliekot margariinu vinjai virsuu uz mazu uguni bet ja normaalu tad pacep uz mazaak kaa videejaas uguns un paspaidi to kotleti ar koka karoti
-
0 0
JUSTHATEME 7 (32687)338126 15 g
es parasti cepu uz mazas vai uz videeji lielas uguns,jo tad vinas labaak izcepjas!!!!!ja cepsi uz lielas,tad apdegs un ieksaa buus jeelas!!!!
-
-
0 0
munkss (38) 8 (207590)541230 15 g
Es parasti cepu vai nu uz
Pannas
vai nu uz
Oglēm
Uz oglēm ir garšīgāk un aromātiskāk
Kotlešu cepšana uz lielas/mazas uguns atgarīga no
Pannas
Tefal
čuguna
bleķa
No kotlešu massas sastāva
Cūkgaļa
Lielopu gaļa
Abu šo gaļu mikss
Ar maltās vistas gaļas piedevu
Ar maltās jēra gaļas piedevu
Vai tu tās pēc tam taisies padarīt mīkstākas
Sutinot
Tvaicējot
Vārot kā frikadeles
Vai tu tās gatavo kā
tīteņus
šniceles olas un miltu apvalkā
evinsh
Nāc, visu iemācīšu ko un kā vajag