Atbildes

    1.  0 0

    titaania (37) 3 (639)24 16 g  

    Es dzirdeeju,ka kefiiru samaisot ar ljoti garshiigu,piemeram,zemenju ievaariijumu,biezaas proporcijaas,tad var iznaakt garshiigs jogurts...bet es labaak to dariitu ar pienu-50 pret 50 proporcijaaas,ar tiikkko svaigaam,spiestaam zemeneem ar cukuru;)

    1.  0 0

    deathly 4 (1735)28 16 g  

    titaanias jogurts ir debešķigs, taču īsto jogurtu gatavo no līdz 45 grādiem uzkarsēta piena un jogurta baktērijām. Nopērc pienu un balto (bez piedevām) jogurtu. Pienu uzkarsē līdz iepriekšminētajai temperatūrai (tā lai ceļas viegls gars un katliņa malās sāk veidoties sīki burbulīši, taču nekādā gadījumā neuzvāri to), nedaudz atdzesē. Un vēl siltā iemet pāris (2-4) ēdamkarotes baltā jogurtā. Uz 8-10 stundām atstāj to siltā vietā. Vai vismaz istabas temperatūrā. Kad jogurts gatavs (pabieza krēmveida konsistence), pievieno augļus, ogas, ievārījumu or smthng like that pēc garšas.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system