Labākā atbilde

Atbildes

    1.  2 0

    Banis 7 (23375)42576 15 g  

    labāk nopērc roltōnu

    1.  2 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 15 g  

    Bessi skatīties, kā normāls džeks mokas. Tak gabals no tā nenokritīs, ka ,,nofraktēsi" uz laiciņu sev pankūku cepēju! Kaut kā tak norēkināsies (Tavos gados vēl navajadzētu būt problēmām). Padomā pats loģiski!!!!!!  - Tavai Zajai naffig Tu būsi vajadzīgs tāds pusmērdēts, viegli drebošiem ceļiem..rokas tulznās... Apdomā. ņem kādu pupainu babu ciet un lai šiverē! Sagaidīsi savu vienīgo un mīļoto smuks, sārtiem vaigiem, enerģijas pilns, izgludināts, sapucēts!!! (a sievieši lai paši pēc tam ,,krastā"tiek)  

    1.  0 0

    DiiDii 7 (31461)31345 15 g  

    Pareizi gatavot nav iespējams... jāliek lietā tik fantāzija

    1.  0 0

    DaReLa 6 (6567)2820 15 g  

    Sarīvē uz smalkās vai rupjās rīves kartupeļus, nosūc šķidrumu, piemet olas, sāli un/vai garšvielas, sīpolu var pieliet pienu un cep.
    Kāpēc ne miltus? Jo bojā gardumu
    Vari variēt pieliekot tomātus, desu, burkānus da jeb ko kas garšo
    Te tikai tāds pamats Kā DiiDii teica liec galdā fantāziju

Līdzīgie jautājumi

  • Kā pareizi pagatavot meža zemeņu ievārījumu???
    Nav nekas jāvāra!

    Vienkārši paņem normālu bļodu..
    Meža zemens izlaid caur Blenderi!
    Tad visu salej tajā bļodā..
    Ieber bļodā cukuru un samaisi ar karoti lai izkūst viss cukurs un tālāk jau zināsi ko darīt  
  • Riskēšu jautāt.. :) Kāds zin kā pareizi pagatavot suši?? :)
    Sastāvdaļas:

       1. 250 g suši rīsi
       2. 3 ēdamk. rīsu etiķis
       3. ūdenszāļu lapas (paredzētas suši ietīšanai)
       4. wasabi pasta
       5. marinēts ingvers
       6. PILDĪJUMAM: svaigs lasis un gurķis vai avokado (garneles, krabju nūjiņas vai citas pildījumam jūsuprāt piemērotas sastāvdaļas)(sastāvdaļas var arī kombinēt pa divām un vairāk piemēram krabju nūjiņas + gurķis)
       7. Suši pagatavošanai būtu ieteicams bambusa paklājiņš kas tāpat kā pārējās suši pagatavošanas sastāvdaļas ir nopērkams jebkura lielveika pārtikas nodaļā kur būs japāņu ēdienu sastāvdaļas.

    Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

    Suši rīsus ber katlā noslogo un vāra līdz ūdens ir tajos iesūcies. Pievieno rīsu etiķi un kārtīgi samaisa.Turēt rīsus siltumā neļaujot tiem atdzist!

    Lasi, gurķi vai citas pildījumam paredzētās sastāvdaļas sagriež garenās sloksnītēs apmēram īkšķa resnumā.

    Uz bambusa paklājiņa izklāj ūdenszāļu lapu un klāj uz tās siltus rīsus visā lapas platumā ar pirkstiem tos stingri piespiežot plānā vienmērīgā kārtiņā (5mm) un atsājot brīvus vien lapas augšējo daļu 1cm un apakšējo daļu ap 3cm.Lai būtu vieglāk klāt pirkstus ik pa brīdim var pamērkt ūdenī.

    Lapas apakšējā - brīvajā daļā ievieto lasi iepriekš to noziežot ar wasabi, var pievienot arī sāli un no apakšas ar paklājņa palīdzību sāk tīt rullīti. Gurķi var likt tieši lasim blakus jeb arī pievienot mazliet palocot suši rullīti uz priekšu veidojot intersantāku suši kārtojumu.
    pašās beigās lai nostiprinātu brīvi palikušo augšmalu pie pārjejā rullīša to vienkārši jāsaslapina. Rullītis jātin ļloti stingri un vienmērīgi lai rīsi tiktu stingri saspiesti un griežot nesāktu izjukt.
    Kad rullītis ir satīts to var sagriezt glītos 2cm platos gabaliņos un pasniegt ar wasabi, sojas mērci un marinētu ingveru. *griežot suši pirms katras griešanas reizes ieteicams notīrīt nazi vai vienkkārši iegriezt ar to citrona šķēlītē.
  • Ko pagatavot?
    Visu un daudz -))
    Kepčello tu teici ka tevis nebūs 3 dienas =/
    nah, tu agrāk atgriezies?
    ***
    Tu pa grāvjiem brienot pauteles savas neapsaldēji? =D

    Pievienoja:
    Ar balerīnu klubiņu biji mežos vai?
  • Ko tu spēj pagatavot ar savām rokām?
    galdu, kreslu, skapi, gultu, durvis, kumodi visu kas saistits ar koku...
  • Ko var pagatavot no dzērveņu ogām?
    zeleju, teju, kiseli, kuku, sirupu, likieri, merci, uzputeni, keksu, karamelizetas dzervenes, u.t.t. ....
  • Ko Tu esi mēģinājis pagatavot, bet Tev nav sanācis?
    Atceros savu pirmo keksu-ar to varēja ne vien zobus izlauzt,bet arī izmantot kā sitamo. :)
  • vai mākat pagatavot suši?
    mhm...protu gan  
    Vismaz, ja pats gatavo tad var normāli paēst to suši,  jo ēstuvēs, lai dabūtu normālu daudzumu ar sušī jāiegulda ne mazais kapitāls un ja vēlk neesi viens  
  • Ko tu māki pagatavot no papīra?
    vis kaut ko, man mājās ir origami grāmata un kad brīvs laiks, tad var kaut ko interesantu uzmeistarot
  • Kurs zin ka pagatavot Lazanju ?
  • Kaut kur var atrast, kā mājās pagatavot kandžu?
    Informācijas netrūkst,   pirmā reizē labāk tomēr ņemt kādu dzīvu vecu krabi -profesionāli.


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system