Labākā atbilde
-
2 0
DrDestroy 7 (81057)4726 12 g
Atkarībā, pie kā. Vispār es necenšos pieturēties sabiedrības pieņemtajem standartiem, bet ir zināmas un būtībā pašsaprotamas lietas, izejot no garšas/smaržas aspektiem.
Ļoti garšo Somijas dzērveņu vīns, fantasisks ir "Букет Молдавии", taču arī padomijas laikos tas bija grūti saganāms. Tagad tirgus piegāzts ar kindzamaruļļiem, hvančkarām, čīliešu brūķējumiem, bet man tie skābuļi neiespārda - neesmu tāds spečuks, moš, ja pārgriezis bolenes čmakstinātu pusstundu, špļaudams, uzēdot sieru un muti skalojot ar ūdeni kaut ko tur "uzķertu", bet nu... pie zivs, gaļas ēdieniem, sieriem nav ne vainas.
p.s. nesen biju ciemos , degustējām mājas zemeņu un aveņu vīnus - fantastika! Galvenais, nekādu duļķu, rubīna dzidrums!
Atbildes
-
1 0
likky666 7 (27714)3918 12 g
Ar izsmalcināta alkohola baudīšanu nenodarbojos. Es esmu studente un kā jau visiem tīneidžeriem un studentiem, kas nekur nestrādā finanses ir galvenais noteicošais faktors. Lietots tiek tas, kas ir lētāks. Bet nu virspār tā kā ar alkoholu neaizraujos, tad man konkrētus vīnus nosaukt būtu grūti, taču man patīk sarkanie saldie. Tad, kad vidusskolā bijām ekskursijā Krimā, mēs tur kaut kādā turku ciematiņā piedalījāmies vīnu degustācijā. Tie bija vienkārši burvīgi. Vietējais ražojums.
Protams, protams, veselīgāki ir sausie, kas nelielos daudzumos labi ietekmē asinsriti, un atmiņas spējas, bet diemžēl tos iedzert nevaru, bet varbūt vienkārši neesmu mēģinājusi īstos.
Ak,jā, atcerējos, ka mana farmakoloģijas pasniedzēja mums reklamēja Cabernet Sauvignon, kas viņasprāt, esot viens no labākajiem. -
1 0
seville 7 (25365)339 12 g
baltam, pusaldam, pussausam, sausam.
Nedzeru viņus tik daudz, lai pateiktu kādu tādu zorti ieteiktu.
dažreiz paveicas un ir labs, citreiz ārā metams. -
-
-
-
-
0 0
KEPKE (39) 7 (39830)425179 12 g
Vispārīgi sakot es ciest nevaru Latviešu vīna dzērājus.
Manā uztverē vīns ir jādzer pie kaut kā atbilstoša, nevis pasūti picērijā picu, izvelc 73. gada Dolbonē sarkanvīnu un ar divām šļurkām to visu kopā ar picu ierauj iekšā.
Es pat teiktu, ka tas viss ir uz ļoti smalka debīlisma robežas, jo cilvēkam ir mākslīgi uzpūsti standarti un stereotipi, kad un kā ir pareizi viņu dzert. Kaut vai par piemēru paņemot raidījumu "Ideālas vakariņas". Neviens neiet saskaņot vīnu ar ēdienu, ņemam "dārgāko" (savā izpratnē) un tas jau derēs pie visa, galvenais trāpīt vismaz pareizajā krāsā.
Bet nu ir sarkanvīni, kas garšo pēc baltajiem un baltie, kas garšo pēc sarkanajiem, tāpēc ir debīli visu jaukt vienā kokteilī.
Mūsu pašu "Libertu" bērzu sulas vīns nav slikts -
-