Labākā atbilde

    1.  2 0

    Country 6 (11601)228 16 g  

    Nekas nav vieglāk, tikai jāatrod iebiezināto pienu diezgan lielā kvantumā...pārējais ir tehnikas problēma un garšas izjūtas...un kāds katls, kur visu to vārītu...

    recepte:
    Ņemam katliņu, ielejam ūdeni un ieliekam ūdenī neatvērtu iebiezinātā piena bundžiņu. Liekam katliņu uz gāzes plīts vai kāda nu kuram tā sildamierīce ir un pēc uzvārīšanās vāram 2 (labāk pat 3) stundas uz lēnas uguns, palaikam uzmanot, vai nav iztvaikojis ūdens, nepieciešamības gadījumā papildinot tā, lai ūdens nosegtu bundžiņu. Pēc vārīšanas bundžiņu atdzesē (ieliekot aukstā ūdenī - neatvērtu).

Atbildes

    1.  0 0

    Odium77 7 (43719)3414 16 g  

    nekad taa neeesmu dariijis.

    1.  0 0

    snow-wolf1 6 (6142)2732 16 g  

    ju maku baigi laba sanak :)
    piens 0,5l un cukurs 1kg un tikai vari :) :)

    1.  0 0

    kidd (41) 6 (8177)2413 16 g  

    blee-nemaaku-izstaasta kaac to procesu

    1.  0 0

    kakene16 (32) 1 (209)3 16 g  

    Naw jau gruti,bet cukura gan daudz vaig

    1.  0 0

    KAPUHA_CMUPHOBA 6 (12632)21336 16 g  

    Mana mamma māk :) es pagaidām neesmu iemācījusies bet ļoti gribētos :)

    1.  0 0

    S_cuuka 7 (20340)3647 16 g  

    es nemaku, bet labprat iemacitos..

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system