Labākā atbilde

Atbildes

    1.  3 0

    kaagribi (64) 6 (15341)237 16 g  

    1/2 l burciņas veikalā uz plauktiņa!

    1.  1 0

    laaciiiicccc 7 (44048)434257 16 g  

       1. 200g liellopa gaļas ar kauliņu
       2. gabaliņš tvaicēta šķiņķa (der arī kūpināts)
       3. 30g vārītas nieres (var arī vairāk)
       4. pāris cīsiņi
       5. 1 sīpols
       6. sālīts gurķītis
       7. 20g kaperu (var bez tiem arī iztikt)
       8. 20g olīvu
       9. 1 tējk. sviesta
      10. 2 citrona šķēlītes
      11. 1 tomāts
      12. 1 tējk. margarīna "Eve"
      13. Sāls, pipari
      14. krējuma
      15. 1 tējk. tomātu pastas

    1.  1 0

    laimes_bridis 6 (14029)2414 16 g  

    Uz pannas apcepu burkānus, sīpolus ar garšvelām, eļļu minimāli...un uz beigām pielieku nedaudz kečupu..
    Kad apcepies lieku katlā, lai varās
    Tad apcepu dažāda veida desu vai gaļiņu..piem., mednieku desiņas, žāvētu gaļīnu...
    Beru klāt burkāniem... pielieku kartupeļus, un kad kartupeļi gatavi pielieku tomātu mērci..
    Ēdot klāt griežu skābus gurķus, katlam klāt nelieku

    1.  1 0

    Mazmeitinja 6 (10689)2526 16 g  

    protams ka ar burciņu es vienmēr tieku ar to cauri un visi lauri man cik labi gatavoju :)

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41095 16 g  

    es tev palīdzētu bet nesaprotu pats!!!!

    1.  0 0

    SexBomb (49) 5 (2857)39 16 g  

    sameklē ledusskapī visas neapēstās desas un žāvētas gaļas, sagriez un ieliec katlā, pielej ūdeni , pieliec piparus, lauru lapu un sāc vārīt. sarīvē burkānu, sagriez sīpolu un apcep uz pannas, pannas satuirs arī nonāk katlā. sgriez salītu gurķi, tas arī nonāk katlā. nomizo un sagriez kartupeļus, tos arī katlā liekam. tomāta vietā var izmantot tomātu pastu, sāls pēc garšas.

    1.  0 0

    Skywalkerdoc 2 (422)5 16 g  

    neko par solanku necinju :((

    1.  0 0

    LB15 2 (328)14 16 g  

    ja

    1.  0 0

    sulnce 6 (8350)138 16 g  

    300g liellopu gaļas vai desas (der arī cīsiņi);
    1 sīpols;
    1/2 glāzes tomātu biezeņa;
    2 tējkarotes miltu;
    2 skābēti gurķi;
    1 ķiploks;
    krējums;
    sāls;
    olīvas;
    pipari.

    Gaļu vai tās aizvietotāju sagriež sīkos gabaliņos, apsāla, uzkaisa piparus, apcep reizē ar sasmalcinātu sīpolu. Pieliek 1/2 glāzes tomātu biezeņa, 2 tējkarotes miltu, sajauc un vēl apcep.

    Atšķaida nedaudz ar buljonu, pieliek sīki sagrieztus skābētus gurķus, sarīvētu ķiploku, krējumu un olīvas.

    Galvenais zupai jābūt biezai.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system