Labākā atbilde
-
1 0
Evisa 8 (138672)420119 16 g
http://virtuve.calis.lv/receptes/pirmie-edieni/galas-zupas/solanka/
http://virtuve.calis.lv/receptes/fotoreceptes/pirmie-edieni/solanka/
http://www.receptes.lv/lat/zupas_un_buljoni/biezzupas/?recipeid=506&spage=4
http://www.managimene.lv/receptes/solanka
http://www.saimniece.lv/recepte/1882/Solanka-gruzinu-gaume/
Atbildes
-
-
1 0
laaciiiicccc 7 (44048)434263 16 g
1. 200g liellopa gaļas ar kauliņu
2. gabaliņš tvaicēta šķiņķa (der arī kūpināts)
3. 30g vārītas nieres (var arī vairāk)
4. pāris cīsiņi
5. 1 sīpols
6. sālīts gurķītis
7. 20g kaperu (var bez tiem arī iztikt)
8. 20g olīvu
9. 1 tējk. sviesta
10. 2 citrona šķēlītes
11. 1 tomāts
12. 1 tējk. margarīna "Eve"
13. Sāls, pipari
14. krējuma
15. 1 tējk. tomātu pastas -
1 0
laimes_bridis 6 (14029)2417 16 g
Uz pannas apcepu burkānus, sīpolus ar garšvelām, eļļu minimāli...un uz beigām pielieku nedaudz kečupu..
Kad apcepies lieku katlā, lai varās
Tad apcepu dažāda veida desu vai gaļiņu..piem., mednieku desiņas, žāvētu gaļīnu...
Beru klāt burkāniem... pielieku kartupeļus, un kad kartupeļi gatavi pielieku tomātu mērci..
Ēdot klāt griežu skābus gurķus, katlam klāt nelieku -
1 0
Mazmeitinja 6 (10689)2628 16 g
protams ka ar burciņu es vienmēr tieku ar to cauri un visi lauri man cik labi gatavoju :)
-
-
0 0
SexBomb (49) 5 (2857)39 16 g
sameklē ledusskapī visas neapēstās desas un žāvētas gaļas, sagriez un ieliec katlā, pielej ūdeni , pieliec piparus, lauru lapu un sāc vārīt. sarīvē burkānu, sagriez sīpolu un apcep uz pannas, pannas satuirs arī nonāk katlā. sgriez salītu gurķi, tas arī nonāk katlā. nomizo un sagriez kartupeļus, tos arī katlā liekam. tomāta vietā var izmantot tomātu pastu, sāls pēc garšas.
-
-
-
0 0
sulnce 6 (8350)138 16 g
300g liellopu gaļas vai desas (der arī cīsiņi);
1 sīpols;
1/2 glāzes tomātu biezeņa;
2 tējkarotes miltu;
2 skābēti gurķi;
1 ķiploks;
krējums;
sāls;
olīvas;
pipari.
Gaļu vai tās aizvietotāju sagriež sīkos gabaliņos, apsāla, uzkaisa piparus, apcep reizē ar sasmalcinātu sīpolu. Pieliek 1/2 glāzes tomātu biezeņa, 2 tējkarotes miltu, sajauc un vēl apcep.
Atšķaida nedaudz ar buljonu, pieliek sīki sagrieztus skābētus gurķus, sarīvētu ķiploku, krējumu un olīvas.
Galvenais zupai jābūt biezai.