Atbildes

    1.  0 0

    gabriell (37) 4 (1973)37 17 g  

    he dimzzeel paarzinu tikai aazijas virtuvi=)

    1.  0 0

    zemenjux 3 (629)13 17 g  

    Rupjmaizei nogriež garoziņu un sagrieztu šķēlēs liek cepeškrāsnī vai uz pannas apgrauzdēties. Apgrauzdēto maizi liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku un atstāj uz 30 min. Izmērcēto maizi kārtīgi izmaisa un saspaida ar koka karoti, ja ļoti gribas ķēpāties var izberzt caur sietu, bet rezultāts neatšķiras. Pievieno cukuru un mazos gabaliņos sagrieztus ananāsus un liek vārīties 10 min. Beigās pieliek kanēli, nomazgātas un attīrītas ogas un sasmalcinātus riekstus (ietin tīra virtuves dvielītī un ar gaļas āmuru izklopē). Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu.

    1.  0 0

    kaagribi (64) 6 (15341)237 17 g  

      Nopērc maizes zupas maisījumu::))  Putukrējumu labāk kult pašai....

    1.  0 0

    haralds (71) 6 (6719)237 17 g  

    mini 3X, rupjmaize, jēra gaļa vai sēnes!

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system