Labākā atbilde
Atbildes
-
2 0
Evisa 8 (138672)420119 16 g
Sastāvdaļas:
1. 500 gr.-milti
2. 5-6 gab.-olas
3. 100 gr.-cukura
4. 50 gr.-pūdercukura
5. 50 gr.-salda krējuma
6. 50 gr.-degvīna
7. 10 gr.-sāls
8. 1 l.-eļļa (vārīšanai)
Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)
Samaisa olas, krējumu, cukura, sāli un degvīnu. Ieliet to visu traukā ar miltiem un samīcīt cietā mīklā. Ļauj 1 stundu nostāvēties. Izveltnē un sagriež plānās strēmelēs: apmēram -4.cm. platas un 10.cm. garas. Viducī iegriež "pogcaurumu". Tad izvēr vienu galu caur "pogcaurumu". Met verdošā eļļā un vāra kamēr uzpeld virspusē, uzpūšas un paliek iedzelteni, apmēram 1-2 minūtes. Ar putukaroti izvejo un ieliek traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru. LABU APETĪTI.....
Un vēl recepti var paskatīties šeit---> http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie-edieni/ella-varitie/zagarini-ii/
http://www.receptes.lv/lat/konditorejas_izstradajumi/cepumi/?recipeid=11415 -
-
-
-
-