Labākā atbilde
-
2 0
ljaljka_ (32) 6 (9580)32058 15 g
Sastāvdaļas: 250 g miltu
1 TK sāls
1 - 2 ĒK olīveļļa
10 g rauga
1,5 dl ūdens
Process: Miltus sajauc ar sāli, vidū uztaisa iedobumu un tur ielej olīveļļu, ūdeni un raugu (ja nav īstā, tad ņemu sauso) un sākot no vidus sajauc mīklu. Mīklu labi izmīca, līdz tā gluda un valkana, noliek siltumā kamēr tā dubultā pacēlusies. Tad liek uz plāts un ar rokām izstiep pa visu plāti plānā kārtiņā, tad tomātu pastu nedaudz, salami, kādu šampinjonu, sīpolus, ja ir papriku un visam pa virsu mozzarellas sieru. Cep 220*C ~ 25 minūtes.
Atbildes
-
-
1 0
munkss (38) 8 (207590)537204 15 g
Ņem cik uzziet
http://www.google.lv/search?rlz=1C1GGLS_lvLV295LV303&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=picas+recepte
Nezinu tavu gaumi
receptes.lv -
0 0
nicola 6 (9081)229 15 g
Visvienkāršāk nopirkt veikalā jau paciņu, kur visas satāvdaļas mīklai jau ir. ATliek tik pielikt sauso raugu un ūdeni, pagaidīt kamēr uzrūgst un - mīkla gatava. Un nearko neatšķiras no parastās
-
0 0
BlonDj 6 (14450)3312 15 g
lol, kas tik grūti izmantot google? pat priekš receptēm ir speciāls webs - receptes.lv