Labākā atbilde

    1.  2 0

    ljaljka_ (32) 6 (9580)32058 15 g  

    Sastāvdaļas:         250 g miltu
    1 TK sāls
    1 - 2 ĒK olīveļļa
    10 g rauga
    1,5 dl ūdens
    Process:         Miltus sajauc ar sāli, vidū uztaisa iedobumu un tur ielej olīveļļu, ūdeni un raugu (ja nav īstā, tad ņemu sauso) un sākot no vidus sajauc mīklu. Mīklu labi izmīca, līdz tā gluda un valkana, noliek siltumā kamēr tā dubultā pacēlusies. Tad liek uz plāts un ar rokām izstiep pa visu plāti plānā kārtiņā, tad tomātu pastu nedaudz, salami, kādu šampinjonu, sīpolus, ja ir papriku un visam pa virsu mozzarellas sieru. Cep 220*C ~ 25 minūtes.

Atbildes

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system