Piektdien, 25. februārī klubā „Melnā Aita” notika Jauno izpildītāju konkursa „New Legend” piektais pusfināls.

„Neskatoties uz salto laiku, konkursantu noskaņojums bija visai kaujiniecisks”, - vēstī konkursa orgkomitejas pārstāve – Nellija. „Un lai gan vēsais laiks varēja atturēt skatītājus no ierašanās, zāle tomēr bija teju pilna. Skatītāju vidū ir ne tikai dalībnieku draugi un atbalstītāji, bet arī konkursa „New Legend” fani, kuri nu jau ir regulāri konkursa pusfinālu apmeklētāji. Un tas mani iepriecina, - smaidot saka Nellija, - Domāju, ka skatītājus valdzina ne tikai iespēja baudīt „dzīvo” vokālu, bet arī intriga, uz kuras ir balstīts konkursa formāts”.

Daži dziedātāji piedalās konkursā, lai pārbaudītu savus spēkus un iegūtu skatuves pieredzi, bet citiem māksliniekiem mērķis ir tikai viens – uzvara.

Spilgts piemērs, trīs jaunietes no Rīgas – Dace Muižniece, Alīna Nikončuk un Elisa piedaloties konkursā, gaidīja tieši uzvaru.  Viņu degsme, talants un pašpārliecinātība palīdzēja tikt līdz konkursa „New Legend” 5. pusfināla trešajai, noslēdzošajai, tūrei.

Cīņa starp meitenēm bija ļoti spraiga - visas trīs izpildītājas bija spēcīgas konkurentes. Tomēr par šīs muzikālās cīņas uzvarētāju ar 3 baļļu pārsvaru kļuva 16 gadīgā Elisa. „Esmu pieradusi vienmēr sasniegt savus mērķus, - saka Elisa – un man priekšā vēl ir lieli plāni”.

Elisas tuvāko konkurenti, Daci Muižnieci, gaidīja patīkams pārsteigums – viņa kļuva par kluba „Melnā Aita” art-direktores Bonijas favorīti. Balva iespaidīga - iespēja piedalīties konkursa „New Legend” gala koncertā, kas notiks 12. maijā uz kompānijas Tallink kruīza prāmja „Romantika”.

Skatītāju simpātiju balvu ieguva duets „Pāvels Fomkins un Anatolijs Putnja”, izpildot kompozīcijas ģitārspēlē. Puiši savaldzinot daiļo dzimumu, garantēja sev pārliecinošu balsu skaitu.

Par vakara „odziņu” kļuva populārās Latvijas izpildītājas, “Dynamic Vocal Studio” dibinātājas, dziesmu autores un komponistes – KristinaKorvin uzstāšanās.

Ar Elisu, duetu “Pāvels Fomkins un Anatolijs Putņa”, kā arī ar citiem konkursa „New Legend” pusfinālu uzvarētājiem skatītāji varēs tikties 6. maijā, konkursa finālā. Bet konkursa nākamais pusfināls notiks jau pavisam drīz - 18. martā.

Nepalaidiet garām Jaunas Leģendas dzimšanu. Uz tikšanos konkursā «New Legend»!
























Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Rapsody (34)