Diezgan grūti atrast savu otro pusīti, tā kā, uz ielas jau tā nemētājās un līdz vietiņai kur tā atrodas neved košas bultiņas! Toties ja meklē tad vienmēr atrod, tas kas meklē! Tieši tiem kas meklē ir domāts Speciāls Romantisks Pasākums, kurā būs iespējams gan atrast savu otro pusīti, gan iepazīt jaunus draugus un vispārīgi jautri pavadīt laiku, atpūšoties un izbaudot romantisko viduslaiku Tallinas burvību!

Kur viss labāk iepazīties!

Iepazīties ar cilvēku kā jau mēs zinām tīšām ir ļoti grūti, viss reālāk ir satikt cilvēku kas piesaista tieši spontāni, negaidītajā vietā un laikā, neuzsverot un īsti nedomājot tajā brīdī par attiecību ilgumu un skaidrojumu (ilglaicīgas, vai uz vienu nakti attiecības), tas jau ir otrais moments uz cik ilgu laiku ir šādas attiecības to neviens nevar paredzēt, bet protam tas ir ļoti svarīgi. Tā kā mums sievietēm ir ļoti svarīga stabilitāte un vēlme, lai vīrietis attaisno mūsu uzticēšanos, lai viņa vārdiem pretī ir arī darbi. Attiecības ir vienkārši jāizbauda un jāiekrīt jūtu virpulī. Grūti vienīgais satikt cilvēku ar kuru tas ir reāli izdarāms. Satiekot, gan nevajadzētu pretoties, tā kā jūtām nav bezgalīgas pacietības un tās var izgaist.

Tevi gaida izklaides programma.

Ir izveidota īpaša izklaides programma, būs iespējams piedalīties vairākās aktivitātēs, kas piesaista cilvēkus atvērti kontaktēties viens ar otru. Būs iespējams izveidot siltas draudzīgas attiecības ne tikai ar pretējo dzimumu, bet arī atrast interesantus draugus. Galvenais mērķis ir jautrā kompānijā pavadīt laiku iepazīties ar jauniem cilvēkiem un bez papildus uzsvēršanas (neuzbāzīgi) iepazīties, attīstīt un veidot romantiskas attiecības ar interesējošo cilvēku.

Varēs apskatīt pilsētu grupas vadītājas pavadījumā, iepazīties ar Tallinas leģendām, vēsturi. Izbaudīt viduslaiku festivāla plānotos pasākumus. Sajust dzīvi Tallinā pirms daudziem gadsimtiem. Viss apkārt saistoša mūzika, gaisā virpo senatnes sajūta, acis mielo viduslaiku apģērbos tērpušies ļaudis. Vēlāk arī  izbaudīt romantisku kompāniju divatā. Skaties sīkāk Programma

Kāpēc tieši Tallina?

Tallina- ir izsmalcināta, noslēpumaina un romantiska pilsēta. Patiecoties Vanalinnas (Vanalinn- Tallinas vecpilsēta) burvībai un arhitektūrai, tā ir vislabāk piemērota, lai novērstu nogurumu, pilsētas stresu un atpūsties.

Kas ir Viduslaiku dienas?

Tallinas Viduslaiku dienas ir viens no svarīgākajiem gada notikumiem Igaunijas Tautas mākslas un amatniecības Savienībā. Jums ir iespēja baudīt viduslaiku atmosfēru. Pilsētā uzplaukums Hanzas laikmets. Rātslaukumā ir izveidots liels viduslaiku tirgus ar tirgotājiem, mūziķiem, dejotājiem, teātra izrādēm, bruņinieku turnīriem un citiem aizraujošiem pasākumiem, kuros piedalās viduslaiku tērpos ģērbušies ļaudis.

Kāpēc tieši izbraukuma pasākums?

Kā jau mēs visi labi zinām viss aizraujošākie romāni ir tieši atvaļinājumu vai ceļojumu laikā, tā kā mēs atrodamies īpašā eiforijas stāvoklī un ar tieksmi pret piedzīvojumiem, tas mūs iespaido riskēt un iepazīt nezināmu cilvēku pilnīgi automātiski pat ja mājās sēž partneris, toties blakām ir fantastisks kārdinājums, kuram mēs nevaram pretoties. Pēc statistikas cilvēki uzsākot reibinošas romantiskas attiecības viss labāk iepazīst viens otru no pašas pozitīvākās puses, protam atgriežoties savā pierastajā vidē daži mēdz mainīt savas domas, un atstāt tikai neaizmirstamas atmiņas, par to ko, nevar atļauties noturēt reālajā dzīvē. Ja cilvēks tomēr ir savas dzīves lēmējs, viņš izvēlās turpināt iepazīt cilvēku un attīstīt iemīlēšanās sajūtas. Tādejādi atpūšoties ir iespējams iepazīties, romantiski un jautri pavadīt laiku ar neaizmirstām sajūtām un atrast īstu mīlestību.

Es tev palīdzēšu!

Ar speciālās datu bāzes palīdzību, varēšu laicīgi pieskatīt tev potenciālo „partneri” pēc tavām interesēm un vēlmēm, viss pārējais gan ir atkarīgs no saderības (ir gan ieteikumi, gan izvēles iespējas). Pie tam tas nenozīmē ka partneris tiek piemeklēts bezpersoniski, otrādāk tieši pateicoties sniegtai info. Ir iespējams atvieglot iepazīšanās procesu. Pats process notiek kā jau minēju neuzbāzīgi, tā kā nekādām neērtībām nevajadzētu būt. Piebilstu nepiedāvāju pierakstīties iepazīšanās klubā, un tavi dati netiks nekur publicēti un afišēti, vispār, tā ir pilnīgi konfidenciāla info. Skaties šeit:
Ielūgums/Programma

Ieteikums!

Neveido priekšstatus par pretējo dzimumu, tā kā cilvēkiem ir tieksme atvērties pakāpeniski un pirmais fantastiskais vai otrādāks priekšstats var būt maldīgs, tā kā nevajadzētu uzreiz pieņemt lēmumus un jādod iespēja vairākiem „kandidātiem” pierādīt sevi!!!

Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Elita Sirsninja